Пельмені що приготувати

Авторadmin

Пельмені що приготувати

Всього три кроки: ідеальне тісто для пельменів, яке завжди вдається

Цей рецепт точно сподобається господиням, які цінують свій час на кухні.

Домашні пельмені вийдуть смачнішими із заварним тістом / depositphotos.com

Кожен з нас по-різному сприймає напівфабрикати, але бути байдужими до домашніх пельменів – справжній злочин. Над начинкою кожна господиня чаклує особливими спеціями та поєднанням різних видів м’яса, а от із тістом нерідко виникають проблеми.

Раніше ми розповідали, як приготувати заварне тісто на еклери і профітролі, а сьогодні дізнаємося, яке тісто на пельмені найкраще смакує.

Існує кілька абсолютно різних рецептів тіста на пельмені. Деякі господині замішують на холодній воді, а деякі – полюбляють заварне тісто для пельменів. Ідеальний рецепт останнього ми сьогодні й розглянемо.

Заварне тісто на пельмені – покроковий рецепт

Тісто для пельменів на окропі приготувати легше, ніж ви уявляєте. Основна перевага заварного тіста – еластичність та міцність. У процесі приготування пельменів з такого тіста начинка не випадатиме, а краї будуть надійно зліпленими. Тож, якщо ви плануєте приготувати домашні пельмені – записуйте, як заварити смачне тісто на пельмені.

Для приготування необхідно:

  • борошно – 500 г;
  • окріп – 250 мл;
  • соняшникова олія – 4 ст. л;
  • сіль – ½ ч. л;
  • цукор – дрібка.

Рецепти пельменів

Пельмені — блюдо з тіста з начинкою з рубленого м’яса (фаршу). У кожній національній кухні існує блюдо схоже на пельмені. У національній кухні Середньої Азії це «манти», «чучвара», кримські жителі свої пельмені називають – «татараш», в Італії – «тортелліні», “Равіолі”. Яку б назву не мало це блюдо, сенс один – начинка, загорнута в тісто.

Як приготувати пельмені

Пельмені досить легке в приготуванні, вживанні і зберіганні блюдо. Класичні пельмені готують з прісного тіста, в яке додають борошно, яйця, сіль і воду. Також існує безліч рецептів приготування тіста, в яке додають молоко, суміш з різних видів борошна, вершкове масло та інше. Від кількості інгредієнтів, від способів замісу тіста залежить щільність, ніжність і крутість тіста. Тісто розгортають тонким шаром, вирізують кружечка (в домашніх умовах склянкою), кладуть туди начинку і защипують краю.

Для начинки пельменів зазвичай вибирають фарш, як на котлети: яловичина + свинина, свинина повинна бути з прошарками жиру, тоді пельмені вийдуть більш соковитими. Також в начинку додають дрібно порубану ріпчасту цибулю, сіль і спеції за смаком.

Готові пельмені на деякий час відправляють в морозильну камеру, коли пельмені набувають потрібну форму і твердість, їх варять в злегка підсоленій киплячій воді. Після спливання варять пельмені ще 5-10 хвилин, відкидають на друшляк і подають зі сметаною, вершковим маслом або іншими улюбленими соусами, посипають свіжою зеленню.

Пісне тісто для домашніх пельменів – це універсальний продукт для вашого будинку. На простому тісті пельмені вийдуть неймовірно ситними, апетитними та яскравими до смаку.

Китайські пельмені зі скляного тіста — це легка закуска, яку можна приготувати з будь-якою начинкою. Зазвичай для цього використовують креветки, фарш або овочі. З кожною з таких начинок.

Пельмені не тримають форму, рвуться при варінні, тісто виходить липке або, навпаки, забите? З цим рецептом ви забудете про подібні ситуації. Найкраще і саме слухняне тісто на пельмені.

Варіння пельменів — настільки просте завдання, що це блюдо в народі давно приписали до холостяцьких. Йдеться про магазинні пельмені, природно… і варяться вони часто похапцем, з таким почуттям.

Безумовно, приготовані вдома страви завжди набагато смачніше. До того ж ви впевнені в якості інгредієнтів і сумлінності технології приготування. Хліб, булочки, вареники і пельмені я

Вже багато років не купую яловичий або свинячий фарш — рівно з тих пір, як дізналася цей рецепт. Всім відомо, яким шкідливим і важким може бути червоне м’ясо.

Мою рідню хлібом не годуй, а пельмені повинні бути на столі. Їх у нас цінують вище будь-якого делікатесу. Причому магазинні пельмені чоловік не котирує, та й страшно годувати.

Про автора

admin administrator