Який футболіст знак зодіаку лев

Авторadmin

Який футболіст знак зодіаку лев

Астрологи кажуть, з ким буде щасливий Лев – сумісність висока зі Стрільцем, Водолієм, Терезами і Близнюками. Не рекомендується будувати відносини з Тельцями, Раками, Левами, Дівами, Козерогами і Рибами.

Попри те, що Леви хотіли б керувати, і неважливо в якій сфері, зірки підібрали їм такі професії: лікар, кухар, журналіст, письменник або юрист. Тут вони можуть і вгору по кар'єрних сходах просунутися, і людьми командувати.

Несумісними знаками для Лева є Телець і Скорпіон, хоча союз із Тельцем може бути корисний для кар'єри, а зі Скорпіоном – для емоційної підтримки. Стосовно сумісності у шлюбі, то найкращим вибором буде Водолій. А для духовного розвитку плідним стане партнерство з Раком.

Близнюки Близнюки є найщасливішим знаком серед усіх. Вони схильні фокусуватися на щасливих емоціях і уникають довго розмірковувати про сумні сторони свого життя.

Пара для Лева Найліпшими супутниками життя для Лева є представники знаків, стихія яких збігається з їхньою власною – Овни, Стрільці і самі Леви. З інших представників зодіаку їм підходять ті, стихією яких є повітря, – Близнята, Терези і Водолії.





Найбільш сумісні Леви з представниками знаків вогняної стихії – Овнами та Стрільцями. Також гарна сумісність у них із Близнюками та Терезами. Несумісними знаками для Лева є Телець і Скорпіон, хоча союз із Тельцем може бути корисний для кар’єри, а зі Скорпіоном – для емоційної …

Про автора

admin administrator