Як сіль витягує гній

Авторadmin

Як сіль витягує гній

Місце, де виявлений гній необхідно обробити перекисом водню або хлоргексидином, акуратними дотиками прибираючи те, що виділяється з рани чистим бинтом. Рана не буде гоїтися, поки не буде повністю очищена. Далі важливо закрити рану, наклавши чисту пов'язку.

Щоб приготувати соляний розчин потрібно: 250 мл води; 1 чайну ложку кухонної солі (натрій хлориду). Щоб приготувати соляний розчин потрібно підігріти воду, але не доводити до кипіння. В теплу воду додати 1 чайну ложку солі та розмішати.

Для цього треба розчинити одну столову ложку звичайної харчової солі на стакан води та декілька хвилин прокип'ятити розчин, остудити, змочити ним марлевий тампон та прикласти до рани. Міняти такий компрес слід тричі на добу. Сіль очистить рану та витягне гній.

Сольовий розчин — перевірений засіб від закладеності носа і нежитю. Очищення носоглотки відмінно працює як профілактичний засіб в період застуд і просто допомагає позбавити носовий прохід від пилу і бруду після робочого дня, проведеного в курному місці.

Що краще витягує гній мазь Вишневського чи Левомеколь Обидві мазі – "Вишневського" та "Левомеколь" – можуть допомогти у витягуванні гною з рани. Мазь "Вишневського" містить березовий дьоготь та ксероформ, які допомагають зменшити запалення та стимулюють кровообіг, що може прискорити процес витягування гною.





Щоб позбутися гною і загоєти рану, використовують різні типи місцевих препаратів: 1. Витягуючі засоби, що стимулюють відтік гною. 2. Антибактеріальні засоби, що знімають запалення. 3. Загоюють засоби, що прискорюють регенерацію. Більшість протигнійних мазей …

Про автора

admin administrator