Хто помер у Докторі Хаусі

Авторadmin

Хто помер у Докторі Хаусі

Цікаві факти про серіал «Доктор Хаус»: топ-10 найбільш дивних

Комедійний серіал з Х’ю Лорі в головній ролі знайшов для себе багато шанувальників – хтось ставить фотографії доктора Хауса у себе на аватарці в соціальних мережах, а хтось із задоволенням переказує його уїдливі жарти.

Щоб захопитися медичним серіалом, досить подивитися всього одну серію! Він виглядає на одному диханні, і вже через якийсь час розумієш, що ти «підсів», зворотної дороги немає. Крім чорного гумору, серіал наповнений важкими ситуаціями, які змушують глядачів подумати про своє життя…

Якщо ви є шанувальником цього серіалу і хочете більше про нього дізнатися – пропонуємо звернути свою увагу на нашу статтю. Ми постаралися зібрати найцікавіші факти про «Докторі Хаусі» – читайте з задоволенням!

Ті, хто не дивився серіал – обов’язково подивіться. Х’ю Лорі неповторний.

10. Характер героя схожий з Шерлоком Холмсом

Те, що характери доктора Хауса і Холмса схожі – не новина. Сам творець проекту стверджував, за основу створення лікаря-діагноста був узятий характер Шерлока Холмса. Якщо подивитися серіали, то схожість можна помітити і самостійно – між цими складними людьми багато спільних рис і звичок. Давайте розглянемо деякі з них.

Наприклад, Шерлок Холмс володіє незвичайною здатністю – щоб багато чого довідатися про людину, йому досить просто поглянути на нього. У Хауса спостерігається схожий талант – він уміє встановлювати діагнози пацієнтам лише за непрямими і тільки йому помітним ознаками.

Крім цього, коли у двох героїв немає ніяких справ, вони не проти «пуститися» в неробстві, причому ні одному, ні іншому не чужі шкідливі звички.

Хаус непогано грає на гітарі, фортепіано, а Холмс на скрипці – тобто виявляється ще одна схожість, обидва герої вміють поводитися з музичними інструментами.

Помер видатний український журналіст Володимир Мостовий

У віці 76 років помер відомий український журналіст Володимир Мостовий.

Він заснував та очолював всеукраїнську комісію з журналістської етики та багато років був головним редактором відомого тижневика “Дзеркало тижня”. У нього залишилося двоє дітей.

Ми втратили людину, яка мала енциклопедичні знання, унікальне почуття гумору й такту, оптимізм і колосальну віру в Україну. Сьогодні дуже багато хто втратив не лише Вчителя, а й рідну і близьку людину“, — кажуть в “Дзеркалі тижня”.

Володимир Мостовий народився у 1947 році у Перегонівці Кіровоградської області, закінчив факультет журналістики Київського національного університету імені Шевченка, працював у багатьох популярних газетах, серед яких “Вечірній Київ” та “Хрещатик”, а з 1994 року став головним редактором “Дзеркала тижня”, та був на цій посаді до 2010 року.

Володимир Мостовий. Фото: nubip.edu.ua

У Мостового була дружина Валентина, біолог, а також залишилося двоє дітей, Юлія та Олексій. Примітно, що обидві дитини пішли стопами батька і теж є журналістами. А його дочка Юлія працювала його заступницею у “Дзеркалі тижня”, а після звільнення батька з посади зайняла його крісло головного редактора.

Володимир Мостовий. Фото: detector.media

Мостовий був нагороджений преміями “Керуючий мас-медіа року” та “За свободу та майбутнє засобів масової інформації”. Також зауважимо, що за життя він захоплювався нумізматикою (вивченням монет, медалей та грошей).

Як повідомляв “Телеграф”, раніше стало відомо про смерть відомого футбольного журналіста Артема Франкова. До того він потрапив до реанімації з інсультом.

Про автора

admin administrator