Які предмети вивчають домашньому навчанні

Авторadmin

Які предмети вивчають домашньому навчанні

Здобувати освіту за сімейною формою можуть діти до 18 років. Батькам чи опікунам достатньо подати заяву до школи. Ніяких підстав, медичних показань і довідок для цього не потрібно. Якщо з певних причин ви обрали для своєї дитини сімейну форму навчання, врахуйте, що відтоді відповідальність за її навчання лежить на вас.

Сімейна форма покладає організацію навчання на батьків (законних представників), які хочуть і можуть навчати дітей удома. Аби перейти на таку форму, батькам (законним представникам) дитини достатньо написати відповідну заяву до закладу освіти.

Для школярів, які перебувають за кордоном, в Україні запроваджують нову форму навчання Учні вивчатимуть український компонент шкільної програми 6-8 годин на тиждень. Уряд запроваджує нову форму навчання у вибраних дистанційних школах в кожній області для українських дітей, які перебувають за кордоном.

Сімейна (домашня) за рішенням та вибором батьків у визначених закладах освіти за попереднім або новим місцем проживання. Екстернат у визначених закладах освіти за рішенням батьків.

Домашнє навчання Відповідальність за це навчання повністю беруть на себе батьки. Дитина отримує всі необхідні матеріали, має особистий кабінет, де здійснюється співпраця з вчителем та повинна у визначені терміни, зазвичай це чотири рази на рік, здавати контрольні іспити.





Домашня (або сімейна) форма навчання означає, що весь освітній процес для дитини організовують батьки. Проте учень все одно повинен бути на обліку в якійсь із шкіл, щоб його прогрес відстежували педагоги. Із вересня 2019 року батьки можуть обирати спосіб та форму навчання дитини, …

Про автора

admin administrator