Коли потрібно розрізати бісквіт

Авторadmin

Коли потрібно розрізати бісквіт

Зміст:

Ідеально пишний бісквіт: як приготувати смачну випічку

Така випічка чудово підходить як основа для будь-яких бісквітних тортів та тістечок.

Бісквіт – кондитерський виріб, який готується на основі збитих яєць або окремо збитих у міцну піну білків. Якісний бісквіт повинен бути легким і пишним, а це значною мірою залежить від свіжості яєць та їх збивання, а також від випікання.

Класичний бісквіт часто використовується як основа для тортів, тістечок та багатьох інших десертів. Випечений бісквіт просочують лікером або джемом, глазурують, змащують кремом або прошаровують мармеладом.

Бісквіт

  • Борошно – 150 г
  • Яйця – 6 шт.
  • Цукор – 200 г
  • Сіль – дрібка

Борошно двічі просіяти через сито. Відокремити білки від жовтків, для приготування знадобиться 5 жовтків і 6 білків.

Читайте також Смачний торт “Молочна дівчина”: як приготувати ніжний десерт У білки додати дрібку солі. Міксером, на середній швидкості, збити білки на велику піну. Збільшивши швидкість і продовжуючи збивати, всипати половину цукру. Збивати до отримання пишної й не дуже щільної піни.

В іншому посуді міксером, на високій швидкості, збити жовтки. Не припиняючи збивати, поступово всипати решту цукру і продовжити збивати до білого.

До збитих жовтків додати збиті білки.

Ще раз просіяти борошно й акуратно, в одному напрямку, зверху вниз перемішувати до отримання однорідного тіста.

Форму для випікання застелити пекарським папером і змастити маслом. Викласти в неї тісто і розподілити його таким чином, щоб середина була трохи тоншою, ніж краї.

Відправити тісто у заздалегідь розігріту до 170°С духовку на 1 годину. Поки бісквіт випікається, духовку не слід відкривати і намагатися не шуміти. Готовність перевіряти дерев’яною паличкою: якщо проткнувши бісквіт, вона виходить сухою – він готовий.

Випечений бісквіт має трохи охолонути у формі. Потім вийняти бісквіт з неї, викласти на решітку й дати охолонути та відпочити.

Шифоновий бісквіт

  • Борошно – 1 ст. (не повний, без гірки)
  • Курячі яйця (великі) – 3 шт. (або 4 шт. менших)
  • Цукор – 110 г
  • Рослинна олія – 0,5 ст.
  • Тепла вода – 5 ст. л.
  • Розпушувач – 1,5 ч. л.
  • Сіль – 1/3 ч. Л.
  • Лимонна кислота – 0,5 ч. л.
  • Ванільний цукор – 1 пакетик

Відокремити жовтки від білків. Білки збити до піків з лимонною кислотою та ложкою цукру.

Жовтки збити окремо з частиною цукру й теплою водою. Коли жовтки збільшаться в 5 разів, частинами додати олію, продовжуючи при цьому збивати.

Змішати окремо борошно, решту цукру, розпушувач та ванілін. Усе обов’язково просіяти.

Сухі складові поступово підмішати до збитих жовтків. Розмішувати тільки в один бік, лопаткою знизу вгору.

Потім до отриманої маси підмішати частину білків. Тільки після того, як перша частина змішається, можна вмішувати решту білків. Робити це слід лопаткою і тільки в одному напрямку, від низу до верху.

Вилити тісто в форму, вистелене пекарським папером. Покрутити форму з тістом декілька разів навколо своєї осі, щоб воно розподілилося рівномірно. Випікати у розігрітій до 180°С духовці 45-50 хвилин. Духовку перші пів години не відкривати. Через півгодини температуру можна зменшити до 160-170°С. Готовність перевіряти дерев’яною паличкою: якщо суха – значить бісквіт готовий.

Готовий бісквіт дістати з духовки й остудити у формі. Щоб він не осів, можна перевернути його разом із формою на стакани і в такому положенні повністю охолоджувати. Вже потім, провівши ножем по краях форми, витягти бісквіт.

Бісквіт “Маргарита”

  • Борошно – 100 г
  • Цукор – 150 г
  • Крохмаль картопляний – 100 г
  • Вершкове масло – 80 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Ванілін – 2 г або цедра лимона
  • Яйце велике (кімнатної температури) – 4 шт.
  • Цукрова пудра – для прикрашання

Розтопити масло й остудити до теплого стану. Розігріти духовку до 180°С.

Читайте також Неповторний апельсиновий кекс: як приготувати ароматний десерт Збити яйця з цукром на пишну масу. Маса збільшиться в обсязі втричі.

Додати в яєчно-цукрову масу ванілін або лимонну цедру. Ввести борошно, крохмаль та розпушувач, попередньо просіяні через сито. Акуратно за допомогою ложки методом складання перемішати тісто.

Влити тепле масло й акуратно перемішати.

Дно форми застелити пергаментом, боки змастити маслом і трішки припорошити борошном. Наповнити форму тістом та відправити у духовку на 30-45 хвилин.

Дістати готовий бісквіт й охолодити його в формі до теплого стану. Потім вийняти його з форми, покласти на решітку для повного охолодження.

Вас також можуть зацікавити інші рецепти:

Як і коли діставати бісквіт, як його розрізати – кулінарні поради

Приготування тортів — робота не для слабкодухих. Ось, здавалося б, складна місія виконана успішно, однак питань менше не стає. Коли виймати бісквіт з духовки або як його витягти з мультиварки і потім порізати на коржі – питання, які цікавлять змучених і зневірених хазяєчок. Не падайте духом, милі дами, сьогодні Кухарчук розкриє всі таємниці поводження з готової випічкою, з якими ви зможете створити справжній шедевр.

І ось з деяким самовдоволенням і гордістю за свою стійкість перед цієї норовливої випічкою до кінця відведеного часу перебування коржі в духовці, або в мультиварці ви зазначили, що бісквіт вийшов на славу, пишний, високий, рівний і засмаглий (не плутати з подгорелый!). Проте посмішка сповзає з лиця стрімко при думці про те, в який саме момент можна витягти цю вредіна з жарового шафи, щоб не випробувати гіркоту розчарування при його падінні.

По-перше, потрібно заспокоїтися і усвідомити, що найскладніша частина на шляху до успіху пройдена, і залишилося зовсім трохи до фінішу. По-друге, вам слід озброїтися радами Кухаря, який розкаже вам…

  1. …Коли діставати бісквіт з духовки
  2. …Як зняти корж для рулету
  3. …Як дістати бісквіт з мультиварки
  4. Виймаємо з допомогою парової насадки
  5. Виймаємо з допомогою пергаментних смуг
  6. …Як дістати бісквіт з форми
  7. …Як рівно розрізати бісквіт на коржі
  8. Розрізання торта за допомогою пилки струнної
  9. Розрізання бісквіта за допомогою ножа і знімного кільця від форми
  10. Як ниткою розрізати бісквіт за допомогою зубочисток
  11. …Як вирізати серце з бісквіту

…Коли діставати бісквіт з духовки

Не за яких обставин не виймайте випічку їх духовки відразу ж після вимкнення. Інакше всі праці підуть нанівець. Дверцята пічки необхідно відкрити і почекати хвилин 15, тільки після цього форму можна вилучати.

Багато кондитери взагалі рекомендую дати бісквіту повністю охолонути в духовій шафі, однак це може загрожувати пересиханням коржа, і, відповідно, втрати його смакових якостей. Так що наша рада, у всьому шукайте золоту середину!

Якщо ви пекли бісквіт для рулету, то це виріб повинен покинути «жаровню» через 10 хвилин після відключення, і що важливо, він повинен бути дуже теплим, оскільки охолоджений корж при скручуванні буде ламатися і тріскатися.

…Як зняти корж для рулету

Щоб ваше кондитерське диво вийшло ідеальним, необхідно в першу чергу правильно зняти його після готування. Трохи забігаючи тому, варто зазначити, що випікатися такий бісквітний пласт обов’язково має на пергаменті.

Однак найчастіше рулетики робляться з кремом, який на гарячий корж вже точно не нанесеш. Ось тоді можна скористатися другим методом.

…Як дістати бісквіт з мультиварки

В супер розумному агрегаті бісквіти виходять, ну, просто чудовими і так не хочеться псувати таку красу і витягнути його максимально акуратно, уникаючи пошкоджень. Першим ділом, коржику потрібно дати трохи часу на охолодження, хоча в цій печі можна дочекатися повного охолодження випічки, пересохнути їй не загрожує. Для реалізації другого етапу — «витяг», передбачено два методи.

Виймаємо з допомогою парової насадки

Для першого способу нам знадобиться парова насадка, яка йде в комплекті з мультиваркою. Цю «діряву миску» ми вставляємо догори дном у чашу з бісквітом і спритним рухом перевертаємо всю систему, так, щоб випічка опинилася на вставці, і знімаємо чашу. Після чого корж можна перекласти на блюдо, таким же способом, прикладаємо зверху тарілку і перевертаємо.

Виймаємо з допомогою пергаментних смуг

Однак для когось такі маніпуляції з переворотами можуть здатися сложноватыми, як жонглювання в цирку, вимагає вправності і непохитності, щоб з таким трудом дістався корж не звалився на підлогу.

Саме для таких кулинарок, не проходили навчання в цирковому училищі і пропонується альтернативний варіант, як вийняти бісквіт з мультиварки.

Для здійснення цього способу подумати про видаляння випічки слід ще на етапі заливки тесту. На дно чаші потрібно укласти 2 довгі та відносно широкі смуги з пергаменту хрест–навхрест, так, щоб їх кінці вільно виходили з країв форми, і вже на цей папір виливаємо яєчно-борошняну масу.

Після закінчення випікання і охолодження бісквіта вам просто потрібно буде потягнути за паперові краю, витягаючи випічку з каструльки. Папірці потім легко відокремлюються від коржа.

…Як дістати бісквіт з форми

Різноманітність різних підручні коштів для виготовлення кондитерських виробів в наші дні дозволяє створювати щось незрівнянне без особливої праці. Форма для випічки бісквіта – це на сьогоднішній день цілий космос для фантазій. Яких тільки не буває.

Одні мають роз’ємні стінки, в інших конструкція передбачає з’їм днища. Особливо оригінальні дитячі, з якими ви легко зможете створити ведмедика, машинку, кораблик і навіть принцесу і динозавра. Вже хто-хто, а дрібні хулігани не зможуть пройти повз такого кексика або тортика.

Матеріали для таких посудин теж використовуються різні: алюміній, сталь, жерсть, силікон, скло, з антипригарним покриттям.

Звичайні круглі бісквіти доцільніше випікати в роз’ємних формах. Одні бувають різного діаметру, так що ви зможете приготувати багатоярусне пишність, або ж простий тортик. У деяких округлих форм днище має опуклий малюнок, що додасть оригінальність виробу.

Іноді, випікаючи коржі в цільній прямокутній формі, сам бисквитик виходить горбистим, хвилястим, однак проблема незначна, та все легко виправити за допомогою ножа для бісквіта, просто зрізавши нерівності, які в подальшому можна використовувати для посипання торта або рулету.

…Як рівно розрізати бісквіт на коржі

І ось, нарешті, спітнівши від напруги і напившись пустирника для заспокоєння, ми витягли гарненький, рівненький, гладенький бісквіт з посудини. Настав час для ще однієї досить відповідальної процедури, так що отдышитесь, глибоко вдихніть і повільно видихніть.

Заспокоїлися? Тепер приступаємо до нарізки бісквіта на коржі. Стоп, тільки не падайте в непритомність, холоднокровність, розумні поради і деякі пристосування дозволять вам зробити це швидко і якісно. Варто відразу обговорити, що розрізати бісквіт потрібно холодним і ні в якому разі не гарячим. Буде взагалі ідеально, якщо пару годин перед операцією» він полежить в холодильнику.

Розрізання торта за допомогою пилки струнної

Для полегшення страждань кмітливі господині ентузіасти винайшли таку технологію, як струнна пила. Використовувати її ну дуже просто. Регулюючи висоту струни, ви повинні виставити її на необхідну товщину коржа. На деяких моделях йде відразу за кілька струн, щоб за один раз отримати необхідну кількість коржиків.

Струни не з’їжджають, не сповзають, чудово натягнуті і ріжуть дивовижно, головне дотримуватися правила користування:

  • Виставляємо потрібну висоту;
  • Підводимо пилу до бісквіту на рівній, твердій поверхні;
  • Врезаемся в випічку і, роблячи рухи, як ніби пиляємо дерево, розрізаємо його на кілька плоских коржиків.

Все, тепер можна змащувати кремом і прикрашати ваш кондитерський шедевр.

Розрізання бісквіта за допомогою ножа і знімного кільця від форми

Якщо ви не є щасливим володарем такий ось диво-пили, то можна скористатися ножем. Для бісквітів випускають спеціальні різаки з довжелезним лезом, але через брак і цього агрегату можна вдатися до допомоги наявного будинку приладу з максимально довгим зазубреним лезом. Але це не означає, що потрібно зняти зі стіни дедулину козацьку шаблю і розмахувати нею на кухні, аки отаман, цілком згодиться хлібна пилка.

Ось і готовий 1 шар майбутнього торта. Також чинимо з іншою частиною пампушки.

Можна використовувати спеціальні форми для нарізки бісквітів.

Як ниткою розрізати бісквіт за допомогою зубочисток

Нитка виразно тонше будь-якого, навіть самого гостро наточенного ножа, і завдяки цьому вона дозволяє робити більш тонкі коржі. Умова одна, міцність нитки повинна бути чудовою, тому найкращим варіантом стане волосінь, нейлонова або стоматологічна нитка. Також нам знадобляться зубочистки, для створення рівня розрізу.

Також можна з використанням нитки для розрізання коржиків за допомогою методу з формовим кільцем і тарілками, тільки замість ножа будемо використовувати натягнуту двома руками волосінь (нитку) і просувати її крізь товщу бісквіта в горизонтальній площині, як пилку.

…Як вирізати серце з бісквіту

Зараз магазини буквально переповнені товарами для кондитерських витівок, і знайти форму у вигляді серця не складе праці. В цьому випадку ви гарантовано отримаєте рівний, пропорційний бісквітний символ любові.

Якщо такої форми не знайшлося, то можна просто вирізати серцевий шаблон з картону, прикласти його до коржу і врізати по контуру ножем сердечко.

Є і ще один спосіб – це саморобна металева форма з бляшанки або щільної фольги. Гнеться вона чудово і для цього не потрібно бути Арні Термінатором. Створивши серцевий символ, просто додайте його зверху до коржу і притисніть, як би обрізають краї.

Озброївшись нашими порадами, ви гарантовано зможете приготувати неймовірно красиве і смачне кондитерський виріб. Крім того, у вас з’явився шанс прославитися в колі подружок найуспішнішою і дослідної кулінаркою, до якої вони будуть звертатися за порадами, як акуратно дістати бісквіт з форми і рівно розрізати його на коржі. Ну, а ви вже все знаєте, чи не так?!

І в духовці, і в мультиварці. Як приготувати пишний бісквіт

Бісквіт – це, насправді, напівфабрикат. Він може стати основою для торта, тістечка чи навіть цукерок. Також бісквіт цілком може бути самостійною стравою. Його можна приготувати вранці на сніданок або якщо гості прийшли без дзвінка.

Бісквіт можна готувати і в мультиварці, і запікати в духовці, а для його приготування необхідно лише три інгредієнти – яйця, цукор та борошно. Також можна додати трохи ванілі або ванільного цукру та солі для балансу смаку. До речі, у солодку випічку я завжди додаю 1-2 дрібки солі.

Секрети приготування ідеального бісквіту

Яйця. Для приготування бісквіту потрібні яйця кімнатної температури. Якщо ви несподівано вирішили приготувати бісквіт, а яйця в холодильнику, просто опустіть їх на кілька хвилин у теплу воду. Є два варіанти приготування бісквіту. Перший варіант – розділяємо білки та жовтки та окремо збиваємо з цукром. Щоб білки збилися в стійкі піки, дуже важливо брати металевий сухий і не жирний посуд. Якщо буде хоч крапля води чи жиру, стійких піків не вийде. Також не рекомендую використовувати пластмасову ємність, тому що її важче відмити від жиру. Як зрозуміти, що білки добре збилися? Просто переверніть ємність із ними, якщо не випадають і не витікають, у вас все вийшло. Жовтки збиті з цукром повинні посвітлішати і стати кремовою консистенцією. Потім у збиті з цукром жовтки необхідно акуратно ввести білки за допомогою силіконової лопатки.

Я ж вирішив не розділяти білки та жовтки і просто збив яйця з цукром, щоб скоротити час приготування, і мій бісквіт теж вийшов пишним та м’яким. Яйця необхідно збивати з цукром до тих пір, доки маса не збільшиться в 3 рази.

Борошно. Дуже важливо правильно вводити борошно в яєчну суміш із цукром, щоб остання не впала. Візьміть силіконову лопатку і акуратно вмішуйте борошно, не поспішайте, робіть це максимально акуратно.

Додаткові інгредієнти. Мені подобається трохи ванільний аромат і смак бісквіту, тому я додаю або ваніль, або ванільний цукор. Також можна експериментувати, додаючи корицю, мускатний горіх, імбир та цедру лимона.

Перемішування. Бісквіт – це не те тісто, для якого потрібне замішування. Для того щоб він вийшов ніжним і пишним треба інгредієнти вводити не поспішаючи і перемішувати силіконовою лопаткою. Також можна скористатися дерев’яною чи віничком. Коли додаватимете борошно, не сипте його в одне місце, розподіляйте по всій поверхні збитих яєць і акуратно перемішуйте. Чим менше рухів, тим кращий результат.

Лише один інгредієнт. Усе, що потрібно знати про якісне вершкове масло

Сирі, але не небезпечні. Чи потрібно пастеризувати яйця та як правильно це робити. Рецепт майонезу

Рецепт пишного бісквіту

  • 3 яйця
  • 150 г цукру
  • 110 г борошна
  1. Спочатку потрібно збити яйця до щільної та пишної піни. Для цього можна використовувати блендер із насадкою віничок, планетарний або звичайний міксер. Після того, як яйця зіб’ються, додайте 150 г цукру та продовжуйте збивати на середніх обертах.
  2. Після того, як яйця збільшилися в об’ємі в 3 рази, необхідно ввести 110 г борошна та акуратно перемішати силіконовою лопаткою. Можна використовувати мінімальні обороти міксера.
  3. Випікати бісквіт я рекомендую у круглій розбірній формі. Для цієї кількості інгредієнтів використовуйте форму діаметром 24-26 см. Якщо у вас форма 28-30 см, пропорції потрібно збільшити. Дно форми застеліть вощеним пергаментом і обережно вилийте тісто, щоб воно рівномірно розподілилося. Також пергамент можна змастити вершковим маслом.

Експериментуємо з гарбузом. Рецепти від пирога до пасти і рулету

В офіс, у дорогу, на пікнік. Прості перекуси, які можна взяти з собою

Як випікати бісквіт

Бісквіт можна готувати у мультиварці. Для цього необхідно чашу змастити вершковим маслом, акуратно викласти суміш із яєць, цукру та борошна. Поставити режим Випікання та готувати 40 хвилин. Також можна скористатися режимом Мультиповар. Після того, як мультиварка вимкнеться, не поспішайте діставати бісквіт, залиште його на 15 хвилин, не відкриваючи кришку, після закінчення цього часу відкрийте і нехай бісквіт повністю охолоне, а потім дістаньте його з чаші мультиварки. У цьому випадку ви отримаєте дуже пишний та ніжний бісквіт. Детальний рецепт із фото за посиланням.

Також бісквіт можна випікати у духовці, яку необхідно розігріти до 180 градусів на режимі верхнього та нижнього нагріву та встановити форму на середній рівень. Для випікання коржа вам знадобиться 30-35 хвилин. Він має піднятися і набути золотистого відтінку. Відкривати духовку при випіканні бісквіту не можна, бо він може впасти. Після того, як бісквіт буде готовий, дістаньте його з духовки. Він повинен повністю охолонути у формі. Потім розберіть форму та дістаньте бісквіт.

Готувати – це просто!

Читайте також

З турботою про кишківник. Дієтологи радять ферментовані продукти

Важливі для схуднення. 4 нежирні білки, які дієтологи

Секрети приготування ідеального салату

Не лише риба. 5 вегетаріанських джерел Омега-3 і

Найкращі рецепти. Смачні вареники з солодкими начинками від

Млинці на будь-який смак: десять найкращих рецептів від

Ягоди у випічці: кілька корисних порад

Кожен обере до смаку. Солоні вареники від Євгена

Млинці без яєць: шість найкращих рецептів від Євгена

Як приготувати налисники на молоці. Рецепт від Євгена

Заважають худнути. Дієтологиня назвала 7 продуктів які уповільнюють

Для млинців, мʼяса та коктейлів. Як можна використовувати

Чому ми плачемо від цибулі та що робити,

Дієтолог назвала два типи олії, яких слід уникати

Чи можна повторно заморожувати розморожене мʼясо

Робіть це кожного ранку, щоб покращити роботу мозку

Почніть з малого. Прості поради від дієтолога як

Смачні традиції. Налисники на воді та з чим

Час має значення. Коли краще їсти, щоб почуватися

Найкращі гарніри до риби за рецептами Євгена Клопотенка

h2:eq(0)’ data-code=’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’ data-block=’1’>

Товари від Шефа

Поради Клопотенка

Поради експертів

Новини

@Klopotenko

Підписатися на нас

Всі права на матеріали, розміщені на сайті klopotenko.com охороняються відповідно до законодавства України. Повне або часткове використання матеріалів сайту klopotenko.com без письмового дозволу Адміністрації сайту забороняється. © Євген Клопотенко 2024

h2:eq(1)’ data-code=’PGRpdiBjbGFzcz0nY29kZS1ibG9jayBjb2RlLWJsb2NrLTIgY29kZS1ibG9jay1wcmVtaXVtXzJtJyBzdHlsZT0nbWFyZ2luOiA4cHggYXV0bzsgdGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyBkaXNwbGF5OiBibG9jazsgY2xlYXI6IGJvdGg7Jz4KPCEtLSAvNTgzMDI4NDQvU0xEU19LbG9wb3RlbmtvX1ByZW1pdW0yX00gLS0+CjxkaXYgaWQ9J2Rpdi1ncHQtYWQtMTYxNzM4NDEyMzQ2Ni0wJyBzdHlsZT0nd2lkdGg6IDMwMHB4OyBoZWlnaHQ6IDI1MHB4Oyc+CiAgPHNjcmlwdD4KICAgIGdvb2dsZXRhZy5jbWQucHVzaChmdW5jdGlvbigpIHsgZ29vZ2xldGFnLmRpc3BsYXkoJ2Rpdi1ncHQtYWQtMTYxNzM4NDEyMzQ2Ni0wJyk7IH0pOwogIDwvc2NyaXB0Pgo8L2Rpdj4KPC9kaXY+Cg==’ data-block=’2’>

h2:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’3’>

h2:eq(3)’ data-code=’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’ data-block=’4’>

h2:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’5’>

h2:eq(0), .posts-e .post-border:eq(2)’ data-code=’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’ data-block=’19’>

h2:eq(1), .posts-e .post-border:eq(4)’ data-code=’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’ data-block=’20’>

h2:eq(2), .posts-e .post-border:eq(6)’ data-code=’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’ data-block=’21’>

h2:eq(3), .posts-e .post-border:eq(8)’ data-code=’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’ data-block=’22’>

h2:eq(4), .posts-e .post-border:eq(10)’ data-code=’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’ data-block=’23’>

h2:eq(5)’ data-code=’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’ data-block=’24’>

h2:eq(0), .direction-wrap-layout1′ data-code=’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’ data-block=’25’>

Про автора

admin administrator