Як правильно встановити балясини на дерев’яні сходи

Авторadmin

Як правильно встановити балясини на дерев’яні сходи

Вимоги до балясини Висота має становити щонайменше 90 сантиметрів – це безпечний показник. Між окремими балясинами відстань не перевищує 15 сантиметрів. Кожен окремий елемент має бути гладким, без сколів та гострих кутів, країв.

Ремонт сходинок дерев'яних сходів у такому випадку проводиться виключно за допомогою шліфувальної машини. Поверхня шліфується, після чого шпаклюється, обклеюється шпоном і покривається матеріалом грунтовки. В результаті можна отримати поверхню, готову до лакування, де потрібно від п'яти до восьми шарів лаку.

Опис Балясина асиметрична класична висота 587 мм(в зборі 968 мм), діаметр 172 мм, маса 19,3 кг, виробляється з імпортної сировини по технології Мармур з бетону. Балясина, це елемент балюстради.

Яка має бути висота сходових поручнів Застосовуються стандартні показники: мінімум 90 см – висота поручнів, призначена для сходів, встановлених у приміщеннях; мінімум 120 см – для сходів (вуличних та в під'їзді) у багатоквартирних будинках; мінімум 118 см – у закладах, де проводиться навчання дітей.

Якщо Ви обрали лак, то краще беріть матовий, або напівматовий. Чому? Тому що глянцевий лак може засліпити Вас в сонячний день, а якщо чесно, то він швидше стирається і втрачає свій зовнішній вигляд. Якщо у Вас встановлені ​​білі дерев'яні сходи, то їм можна надати відтінку з допомогою морилки.





Для початку, можливо, в цілях розширення кругозору, має сенс розібратися, що таке балясини, і де їх застосовують, крім якдля обрамлення сходових маршів. Можливо, ця інформація стане в …

Про автора

admin administrator