Які частини Відьмака є

Авторadmin

Які частини Відьмака є

Спочатку історія «розрослася» до двох збірок оповідань («Останнє бажання» і «Меч призначення»), а трішки пізніше перетворилася в багатотомну «сагу про відьмака і відьмачку» («Кров ельфів», «Час погорди», «Хрещення вогнем», «Вежа ластівки»,«Володарка озера»).

Книги «Кров ельфів», «Час погорди», «Хрещення вогнем», «Вежа ластівки», «Володарка озера» — п'ять романів, у яких викладено основні події циклу «Відьмак». У 2013-му році пан Анджей нарешті дослухався до прохань читачів і випустив пріквел під назвою «Сезон гроз».

«Відьмак. Останнє бажання» (пол.

Обкладинка українського видання
АвторАнджей Сапковський
Перекладач(і)Сергій Легеза
Сторінок288
Тираж10 000

А́нджей Сапко́вський (пол. Andrzej Sapkowski, нар. 21 червня 1948, Лодзь, Польща) — польський письменник-фантаст і публіцист. Українською мовою твори Сапковського виходили у видавництвах «Клуб сімейного дозвілля» (серія «Відьмак»), «Зелений пес» («Трилогія гуситська») та у журналі «Всесвіт».

Перше оповідання з серії «Відьмак» було опубліковане українською в журналі «Всесвіт» у № 08 (740) за 1990 рік в перекладі Миколи Рябчука. Повністю ж офіційний переклад українською всіх 8-ми книг серії «Відьмак» з'явився лише у 2016-2017 роках у видавництві «КСД» у перекладі Сергія Легези.





В змішаному хронологічному порядку зображаються історії трьох головних персонажів: відьмака Ґеральта, що бореться за винагороду з чудовиськами, амбітної чарівниці Єннефер і юної …

Про автора

admin administrator