Скільки важить Олена Кравець

Авторadmin

Скільки важить Олена Кравець

Олена Кравець: біографія і досьє на головну красуню Кварталу 95

Олена Кравець – єдина жінка «Кварталу 95». Артистка-гумористка, мама трьох дітей активна не тільки на сцені, а й у житті. Можна сказати, що Олена Кравець зіткана із кількох клаптиків. Вона багато читає, не стоїть осторонь від благодійності. Її вишуканий і витончений гумор, манера поведінки на сцені багатьом глядачам до душі. Але який же внутрішній світ зірки? У чому вона помилялася і за що себе картає? Читайте всі найцікавіші факти про неї та її сім’ю прямо зараз!

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Біографія

Дата народження – 1 січня 1977 року.

Знак Зодіаку: Козоріг. За східним гороскопом: рік Вогняної Змії.

Захоплення: книги (дуже любить поезію, улюблена книга – «Елегантність їжачка» Мюріеля Бербері), КВН, жарти, йога, музика (їй подобається Іван Дорн, Земфіра, Віра Полозкова), кіно (улюблений фільм – «Реальне кохання») , декорування.

Фільмографія: «Міліцейська академія», «Дуже новорічне кіно або Ніч у музеї», «Диво», «Як козаки. », «1+1 Дома» (2 частини), «Слуга народу» (2 частини).

«Осінь у житті – не кінець сонячним дням». Ці слова Олени Кравець відмінно характеризують її. Вона життєрадісна, цілеспрямована, яскрава та вродлива. Згідно з версією журналу Viva, в 2010 році Олена Кравець (дівоче прізвище – Маляшенко) увійшла до списку найкрасивіших людей України.

Гумористка не раз позувала перед камерами в купальнику, граючи певні ролі. Підтримувати себе в хорошій формі їй допомагають спеціальне харчування (вона їсть маленькими порціями) і заняття спортом.

Сім’я

Дитинство та юність пройшли в місті Кривий Ріг. Тут вона народилася і виросла. Батьки: батько – Юрій Вікторович (27.05.1939 р.н.), все життя працював металургом, мати Надія Федорівна (31.08.1942 р.н.) була керуючої ощадбанку, за фахом – економіст.

Сімейний стан: одружена. Чоловік – Сергій Володимирович Кравець (1.05.1979 р.н.) захоплюється ралі. Він також народився і виріс у Кривому Розі. Чоловік Олени Кравець – екс-продюсер студії «Квартал 95», продюсер ShootGroup Production. У минулому він, як і дружина, – активний учасник КВК. Згодом став завзятим автогонщиком. Діти: дочка Марія (24.02.2003 р.н.) та двійнята – син Іван і дочка Катя (15.08.2016 р.н.)

У шлюбі пара вже 17 років. Вони поєдналися сімейними узами в 2002 році. Щоправда, серйозні стосунки у пари почалися набагато раніше, ще в 1997 році. У свій 18-й день народження Сергій зізнався коханій у своїх почуттях. З того часу вони почали зустрічатися.

Вирішила пара одружитися лише, коли Олена дізналася, що вагітна. Це сталося в травні 2002-го. Але пропозицію Сергій зробив їй раніше – в березні. Вагітність викликала у майбутньої зірки шок, адже попереду на неї чекала кар’єра. Роль дружини і матері вона для себе поки що не розглядала.

За словами гумористки, в інтерв’ю програмі «Відверто з Машею Єфросініною», вона до цих пір відчуває провину перед старшою дочкою, бо нею довелося пожертвувати заради роботи. Молода перспективна Олена поїхала до Києва будувати кар’єру, залишивши 10-місячну дитину на маму. 8-місячне розставання з рідною донькою телеведуча називає сьогодні найскладнішим періодом у своєму житті. Цей вчинок досі мучить совість актриси.

Новини про те, що 39-річна Олена Кравець вагітна, швидко розлетілися в мережі Інтернет. ЗМІ навперебій розповідали читачам про те, що вона чекає на другу дитину, вірніше, двох відразу. Будучи вагітною двійнятами, вже відома на той момент артистка перестала вести такий активний спосіб життя. Адже в її положенні це було досить важко.

Вона зізнавалася в інтерв’ю, що часом навіть ледь не впала в депресію. Але потім переосмислила життя. За її зізнанням, психотерапевт допоміг змінити власну парадигму, після чого жити їй стало набагато легше.

Освіта

У дитинстві Олена навчалася не в одній школі Кривого Рогу. Після переїзду до іншого району міста, їй довелося змінити навчальний заклад. У 14 років вона потрапила в нову школу. Тут вперше пародіювала співачку Валерію під фонограму. Глядачі залишилися задоволені. Та і їй самій такий виступ приніс масу задоволення. Вона приймала активну участь у шкільній самодіяльності.

У шкільні роки відмінниця та активістка мріяла поїхати до Москви й вступити в Щукінське училище або ВДІК. Дуже хотіла стати артисткою. На цьому ґрунті у них з мамою часто виникали розбіжності. У результаті мамині міркування взяли гору. І Олена стала фінансистом-економістом, закінчивши Криворізький економічний інститут Київського національного економічного університету.

У студентські роки пристрастилася до театральних постановок. Стала учасницею команди КВК. До складу «Кварталу 95» увійшла в 1998 році.

Кар’єра та бізнес

Телеведуча починала свою трудову кар’єру з роботи бухгалтера в банку і на радіостанції. Під час навчання в інституті, вона підробляла на «Радіо Система». Згодом стала директором криворізької філії мережі ресторанів McDonalds.

Вродлива й талановита актриса знайшла себе на сцені. Олена – єдина жінка в «Кварталі 95». Ця студія стала для неї рідною лише після того, як вона кілька років грала в різних командах КВК. Актори «Кварталу» згодом брали участь у телегрі «Форт Буайар».

Після створення студії «Квартал 95», Олена переїхала до Києва разом із колективом команди. Справжньою зіркою і всенародною улюбленицею вона стає після виходу в телеефір програми «Вечірній квартал».

Олена Кравець стає відомою завдяки участі у різних розважальних програмах, зйомок у мюзиклах та інших гумористичних проектах. Вона – член журі в проекті «Ліга сміху», співавтор культурного life-style руху «Просто-в-месте».

Діяльність цього руху можна охарактеризувати як: «Відпочиваємо культурно разом!» Адже він включає свята під відкритим небом, корисні онлайн-проекти, фестивалі, душевні дівич-вечори і тощо, що часом так необхідно жителям мегаполіса для відпочинку і натхнення.

З 2017 року актриса почала займатися і популяризувати трансцендентальну медитацію. Як повідомляють ЗМІ, 3 березня 2018 року гумористка разом зі своїми кращими подругами відкрила комісійний магазин на благодійній основі. Гумористка дуже багато займається філантропством, допомагаючи хворим дітям і сиротам. Закликає до допомоги нужденним і користувачів соцмереж.

Компромат і чутки

Працюючи в чоловічому акторському колективі гумористів, часом не обходиться без жартів і в її адресу. Незважаючи на те, що актрису оберігають, розіграш найдовірливішої учасниці команди був жорстоким. За даними відкритих джерел, через розіграш у «Вечірньому Києві» актриса кілька днів навіть не розмовляла з колективом.

Між іншим, на сцені представниця прекрасної статі відмінно пародіює зірок шоу-бізнесу (Олега Винника, Віру Брежнєву і т.д.) і політичних діячів (Надію Савченко, Юлію Тимошенко, Наталію Королевську).

«Жіночий квартал 2018» перевершив всі очікування глядачів. Яскраві гумористичні номери з актуальними жартами припали публіці до душі. За даними відкритих джерел, показуючи нові образи, артисти дарують публіці гарний український гумор і мегапозитивний настрій.

Особливо запам’яталася глядачам пародія «Чи йду я? А чому мене ніхто не запитує?» Монолог актриси згодом стає діалогом, адже на сцену виходить Володимир Зеленський, у житті з яким вони – близькі друзі. Як відомо, питання «чи варто голосувати на прийдешніх президентських виборах за юриста-гумориста?» досі залишається відкритим для багатьох. Є у шоумена як противники, так і прихильники, готові підтримати його на виборах.

У «Жіночому кварталі 2018» Олена Кравець (до речі, на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук, вона зізнається, що чекала цей проект усе своє життя), жартома хоче обійти Володимира Зеленського і скласти йому конкуренцію: «Чи йду я? Просто ви ж бачили рейтинги: на першому місці – Тимошенко, на другому – дехто з «Кварталу». А я як би і Тимошенко, і як би. з «Кварталу». А рейтинги – вони ж підсумовуються. Я не зовсім розбираюся, але я стільки років граю Тимошенко, що у мене вже почалися фантомні амбіції».

Інформація про таку альтернативу з’явилася в ЗМІ, коли Володимир Зеленський знаходився ще в «підвішеному» стані, не будучи впевненим у тому, чи балотуватися йому в президенти. Після того, як шоумен офіційно заявив, що йде в президенти, щоб змінити що-небудь в країні, навколо його особистості почало виникати інше запитання: чи не людина він Ігоря Коломойського, власника каналу «1+1», якому довелося розлучитися з «Приватом»?

Однак лідер «Кварталу 95» і сам – людина забезпечена. Як він зізнається ЗМІ, його гонорар удвічі більший за інших, тому що він – автор текстів і актор. Грошових чвар, – стверджує комік, у колективі ніколи не було.

Шоумен вважає, що перспективи в Україні є. І він готовий взяти на себе відповідальність глави держави. Президент, за його словами, має бути порядною і чесною людиною. Поки телеведучий продовжує отримувати задоволення від своєї професії гумориста, стверджує, що в списку кандидатів він таких людей не бачить.

Олена Кравець однозначно не буде балотуватися в президенти. Зі сцени вона тільки жартує з цього приводу. І з гордістю згадує вчинок Володимира Зеленського, коли вона ще працювала в McDonald’s. Тоді їхню команду запросили в Юрмалу на фестиваль.

Лідеру вдалося відпросити її на гру в невблаганного директора, який категорично відмовляв. Розтопити його серце Володимиру вдалося, підсумувавши, що їхня команда відстоює не тільки честь міста, але й честь усієї країни.

День народження Олени Кравець: Цікаві факти з життя актриси

Популярна українська гумористка, актриса студії Квартал 95 Олена Кравець 1 січня відзначає свій день народження. Сайт телеканалу 1+1 зібрав цікаві факти з життя єдиній жінці в Кварталі.

За освітою Олена Кравець — фінансист-економіст. Вона встигла попрацювати в банку, на радіостанції і в McDonalds.

Творчу кар’єру вона почала з відомої команди КВК 95 Квартал 1998 року. У 2003 році переїхала з колективом з Кривого Рогу до Києва. Пізніше в ефір українського ТБ став виходити Вечірній квартал, де Олена Кравець часто пародіює Юлію Тимошенко, Наталію Королевську, Надію Савченко та інших відомих жінок. З недавніх пір під проводом актриси стартував новий проект — Жіночий квартал.

Разом з чоловіком Сергієм виховує трьох дітей – старшу дочку Машу і двійнят Катерину та Івана, які з’явилися на світ в 2016 році.

В музиці Олена Кравець воліє Земфіру та Івана Дорна. Зазначає, що її відмінною рисою є хронічне опаздывание скрізь і завжди.

«Насправді я завжди перебуваю у пошуку шляхів відновлення, адже дуже люблю і порефлексувати, і усамітнитися. В основному допомагають подорожі, книги, кіно і зустрічі з дуже близькими людьми», — розповідає зірка.

Олена Кравець захоплюється читанням і любить читати кілька книжок одночасно. «Завжди читаю вірші, в тому числі і українських поетів, – мені постійно потрібна лірика, вона переносить мене в іншу реальність», — додає вона.

Тримати себе у відмінній формі Олені допомагають заняття спортом, масаж і спеціальна програма харчування. «Єм маленькими порціями, але те, що люблю», — поділилася гуморист.

Дивись відео з випуском Жіночого кварталу від 15 грудня:

Нагадаємо, в новорічну ніч, з 31 грудня на 1 січня, лідер студії Квартал 95 Володимир Зеленський зробив офіційну заяву про участь в президентських виборах в Україні в 2019 році. Це сталося в ефірі телеканалу 1+1 перед курантами. «І зараз, за кілька хвилин до Нового року, я вам дещо пообіцяю. І відразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю вам піти в Президенти України. Я йду в президенти. З Новим роком!» — заявив Зеленський в ефірі телеканалу.

Раніше українська співачка і зірка Жіночого кварталу Віра Кикелея поділилася передноворічним ритуалом, який допомагає їй розпланувати те, чого б їй хотілося досягти в Новому році. Вона опублікувала власний знімок, а в описі розповіла передплатникам, що робити, щоб правильно розставити життєві пріоритети в майбутньому.

Більше цікавих матеріалів можна прочитати на clutch.ua.

Про автора

admin administrator