Які фестивалі

Авторadmin

Які фестивалі

Фестивалі можуть проводитися в різних форматах – в закритому приміщенні, на відкритому повітрі, на круїзних лайнерах. Як правило, на них запрошується велика кількість глядачів. Можлива і трансляція заходу – по телебаченню, в рамках онлайн-каналів, на велику аудиторію. Тематика фестивалів може бути дуже різною.

Музика

НазваОписМісце проведення
Львівська Забавафестиваль української музикиЛьвів
Мазепа-Фестфестиваль етно-рокової музикиПолтава
Майстер-Джем Фестміжнародний фестиваль-конкурс джазової імпровізаційної майстерностіОдеса
Майбутнє України-діти!фестиваль мистецтвКиїв

«Червона рута 1989» стала непересічним феноменом — перший суто україномовний фестиваль на території тоді ще радянської України став одним із передвісників незалежності України та підтвердив те, що українська культура є самобутньою.

Спільна мета – творення суспільної традиції міцних і щасливих родин. Завдання – побудова країни, де сім'ї і сімейні цінності є ключовим пріоритеом суспільної традиції і державної політики.

Фестиваль має вигляд народного гуляння-ярмарку, триває від 1 до 3 днів і, окрім музичних виступів на основній сцені, охоплює також ярмарок виробів народного мистецтва, книжковий ярмарок, майстер-класи народних ремесел, де можна в живому часі спостерігати, як виробляються ті чи інші витвори людської фантазії, виставку …





Фестивалі в Україні — національні та міжнародні масові заходи, присвячені огляду певного одного чи декількох видів мистецтва в Україні.

Про автора

admin administrator