Як швидко розморозити гриби з морозилки

Авторadmin

Як швидко розморозити гриби з морозилки

Аби розморозити гриби, попередньо дістаньте їх з морозилки та перекладіть у миску на полицю холодильника. Краще зробити це звечора. Розморожувати за кімнатної температури не дуже рекомендується, адже це сприяє розповсюдженню бактерій.

Скільки смажити заморожені шампіньйони Викладаємо на добре розігріту сковороду заморожені печериці. Заздалегідь гриби розморожувати не треба! І смажимо на середньому вогні 10-15 хвилин. Постійно перемішуючи.

Продукти не можна розморожувати на столі чи в гарячій воді, а також залишати при кімнатній температурі більше двох годин. Найкращий, безпечний метод це покласти їжу заздалегідь в холодильник (звечора), при постійній температурі 2-4 градуси. Також можна розморозити: у холодній воді або мікрохвильовій печі.

Як краще розморозити овочі УНІАН знає, як цього уникнути – розморожуйте продукт в мікрохвильовці або під струменем гарячої води. Потім швидко висипайте овочі на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Під час готування овочі не тушкуються в ній і не втрачають смак.

У сковороді розігріти олію, викласти гриби та обсмажити їх упродовж 15-20 хвилин, постійно помішуючи на середньому вогні. Цибулю очистити й нарізати півкільцями. Додати її до грибів, посолити та поперчити, перемішати. Накрити сковороду з грибами кришкою і тушкувати їх близько 30-40 хвилин, постійно помішуючи.





Помістіть шматочки на деко, застелене пергаментним папером, і поставте в морозилку приблизно на годину, або поки шматочки не стануть твердими. За допомогою лопатки акуратно вийміть і покладіть їх у пакети для заморозки. Майте на увазі, що в морозильній камері гриби злегка …

Про автора

admin administrator