Де народився Пугачова

Авторadmin

Де народився Пугачова

Алла Пугачова: досьє співачки, яка попросила визнати її “іноагентом рф”

Алла Пугачова – співачка, дружина гумориста Максима Галкіна та росіянка, яка попросила визнати її іноагентом. У досьє Хочу – біографія, особисте життя та політична позиція Примадонни.

Увага! Хоч ця людина і відкрито не підтримує окупацію Криму та військове вторгнення росії в Україну, це не значить, що вона автоматично стала “хорошим росіянином”.

Професія: співачка
Дата народження: 15 квітня 1949 року
Зріст та вага: 162 см. 74 кг.
Місце народження: Москва, росія
Найкращі роботи: “Арлекино”, “Миллион алых роз”, “Робот”, “Речной трамвайчик”, “Не делайте мне больно, господа. ”
Нагороди: “Золотой Орфей”, Народная артистка СССР, Лауреат государственной премии рф
Соц мережі: Instagram

Біографія Алли Пугачової

Алла Борисівна Пугачова народилася 15 квітня 1949 року у Москві сім’ї працівника взуттєвої фабрики та співробітниці відділу кадрів. Далекі від творчості батьки помітили талант доньки та у сім років відправили її до музичної школи. А перший виступ Алли відбувся ще раніше, коли їй було лише п’ять.

З того часу Пугачова неодноразово визнавалася найкращою співачкою року за результатами опитувань всесоюзних музичних хіт-парадів із 1976 до початку 1990-х років. А в 1991 році Алла Борисівна стала Народною артисткою срср.

Хоча в срср Пугачова була бунтаркою – відмовлялася виконувати офіційні ідеологічні пісні про КПРС, Леніна та революцію, натомість у її репертуарі простежувалася критика влади та суспільної дійсності.

У репертуарі співачки понад 500 пісень різними мовами, зокрема російською, англійською, французькою, німецькою, фінською, українською, івритом. Її дискографія налічує понад 100 сольних альбомів, CD та DVD дисків, а загальна кількість проданих дисків перевищує 250 мільйонів екземплярів.

У 2009 році Алла Пугачова оголосила про припинення гастролей у 2009 році, а у 2010 дала останній сольний концерт.

Особисте життя Алли Пугачової

Алла Пугачова п’ять разів одружувалася. Її першим чоловіком був литовський цирковий артист Миколас Орбакас, у шлюбі з яким у Алли народилася дочка Христина. Потім були шлюби з кінорежисером Олександром Стефановичем і концертним директором Євгеном Болдіним.

Багато галасу наробив шлюб Пугачової зі співаком Філіпом Кіркоровим , який молодший за неї на 18 років.

Зараз Пугачова одружується з гумористом Максимом Галкіним . Чоловік молодший за Аллу на 27 років. У пари є діти – син Гаррі та дочка Єлизавета , які були народжені сурогатною матір’ю.

Пугачова та невдоволення російською владою

Перші сигнали про невдоволення Пугачовою ситуацією в росії з’явилися після початку повномасштабної війни росії проти України. Разом із чоловіком та дітьми, вона покинула росію та спочатку поїхала до Ізраїлю, а потім осіла у Латвії.

У червні 2022 року Пугачова підтримала свого чоловіка, перепостивши відео, в якому Галкін спростовував заяви пропагандистів про його антивоєнні висловлювання. Співачка підписала відео словами з Біблії: “Той, хто має вуха, нехай почує”.

Алла Пугачова також відзначила смерть Михайла Горбачова та його внесок в історію, де країна стала вільнішою і перестала бути “імперією зла”. Вона натякнула на те, що у політиків, зокрема й у володимира путіна.

Заява Алли Пугачової, зроблена 16 вересня 2022 року, була ще більш прямою та ясною. Вона явно висловила свою незгоду з рішеннями Кремля, які призводять до загибелі людей і роблять країну ізгоєм, важко позначаючи життя громадян.

Алла Пугачова

Алла Пугачова почала займатися музикою в 5 років, коли батьки віддали її в клас фортепіано однієї з музичних шкіл. Тоді ж відбувся її дебют на сцені – Алла брала участь у великому збірному концерті. Це було лише першим кроком на шляху до великої музичної кар’єри. По закінченню музичної школи юна Алла Пугачова поступила в музичне училище ім. М. М. Іпполітова-Іванова. Під час навчання майбутня зірка російської естради записала свої перші пісні, такі як: «Робот», «Не спорь со мной», а також пісню «Как бы мне влюбиться», дві останні були відзначені високою оцінкою музичних критиків і викладачів.

У 20 років Алла Пугачова почала свій професійний шлях на сцені, тоді вона стала солісткою при Державному училищі циркового та естрадного мистецтва, де і відбулося знайомство співачки з її майбутнім чоловіком Міколасом Орбакасом. Але вже через 6 місяців артистка пішла з училища, після чого була солісткою в Липецькій філармонії ВІА «Новый электрон», Державного естрадно-джазового оркестру, ВІА «Москвичи» і ВІА «Веселые ребята», в якому народилася легендарна пісня «Арлекино».

У 1976 році Пугачова поїхала в перший концертний тур по Росії, а також побувала в деяких містах України. А буквально через рік висхідна зірка дала великий концерт у Лужниках. У тому ж 1997 році артистка знялася в мелодраматичному мюзиклі «Жінка, яка співає». Їй дісталася головна жіноча роль співачки Анни Стрельцової. Також спеціально для зйомок мелодрами відомий російський модельєр В’ячеслав Зайцев створив вільну коротку сукню, яка пізніше була названа візитною карткою Алли Борисівни. Саме таке плаття-балахон Пугачова досі одягає на різні концерти та заходи.

До речі, «Жінка, яка співає» – так стали називати Аллу після прем’єри фільму. Та й до того ж наступного року артистка вирушила у великий сольний тур з однойменною назвою, а пісня з цього фільму досі користується популярністю. Вже в 1978 році зірка випустила перший музичний альбом «Зеркало души». А попереду: великі концерти, популярні пісні і загальновизнані багатотиражні альбоми.

У 1987 році стало відомо, що Алла Пугачова буде представляти Росію на пісенному конкурсі «Євробачення» в Дубліні. Тоді за рішенням телеканалу «ОРТ» була обрана пісня «Примадонна», музику і текст якої написала сама Алла Борисівна, а виконати її був удостоєний популярний співак Валерій Меладзе. Але через раптове погіршення стану здоров’я співака, він відмовився від участі у конкурсі. Тоді представники «ОРТ» були змушені просити Пугачову про заміну, у результаті чого Алла все-таки погодилася замінити співака і привезла 15 місце.

У квітні 1999 року зірка отримала Орден «За заслуги» II, а пізніше III і IV ступеня.

У 2010 році оголосила про те, зо йде зі сцени, і хоча з тих пір артистка не дала жодного сольного концерту, все ж випустила кілька пісень, час від часу виступає і виходить в люди.

За час сольної кар’єри примадонна російської естради встигла випустити не один хіт, серед яких: «Арлекино», «Женщина, которая поет», «Айсберг», «Миллион алых роз», «Все могут короли», «Мне нравится», «Старинные часы», «Не отрекаются любя», «Три счастливых дня», «Сильная женщина» та багато інших.

Алла Пугачова випустила 17 альбомів і 34 синглу.

У свій час артистка представила кліпи більше, ніж на 47 композицій, які згодом стали справжніми хітами. А в 2019 році, в день народження зірки, в глобальну мережу потрапив кліп, який у свій час був заборонений в трансляції – «Айсберг», що підняло чималий галас і радість з боку шанувальників зірки.

Навколо особистого життя примадонни завжди горіли пристрасті. У 1976 році Алла зустрілася зі своїм майбутнім чоловіком, артистом цирку Міколасом Орбакасом. Через півроку після знайомства вони зіграли весілля. А вже 25 травня 1971 року народилася їх дочка Крістіна Орбакайте. Правда, щасливе подружнє життя Пугачової і Орбакаса тривало не довго – розлучення було оформлене вже в 1973 році.

Другий шлюб співачки з кінорежисером Олександром Стефановичем, хоча і був сповнений пліток і чуток, тривав лише три роки. Артистка і режисер розводяться в 1980 році, після чого Олександр пише автобіографічний роман «Кураж», який став основою для однойменного серіалу.

Третім чоловіком примадонни став концертний директор Євген Болдін, з яким Алла почала співпрацю в 1978 року. З 1980 по 1985-й жили в цивільному шлюбі, після чого офіційно оформили свої стосунки. У 1993 році Пугачова і Болдін розлучаються.

Наступним, четвертим чоловіком Алли Борисівни став відомий артист Філіп Кіркоров. На початку 1994 року вони оголосили про заручини, а вже через 4 місяці зіграли розкішне весілля в Санкт-Петербурзі, після чого повінчалися в Єрусалимі. Це був один з найбільш гучних романів російської естради. 18-річна різниця у віці між Кіркоровим і Пугачової була однією з найбільш обговорюваних тем, але артисти не звертали на це увагу. За 11 років спільного життя вони дивували яскравими дуетами, незвичайними виходами в люди й гучними інформаційними приводами. У березні 2005 року Алла і Філіп розлучилися, але це громадськості стало відомо лише в листопаді. Офіційної причини розлучення і досі немає, а сам Кіркоров не раз говорив про те, що досі не може собі пробачити того, що втратив таку жінку.

П’ятим чоловіком зірки російської естради став відомий пародист і шоумен Максим Галкін. Між подружжям різниця в 27 років. Цікаво, сам Галкін не раз зізнавався, що познайомився з творчістю Пугачової, коли йому було 3 роки.

Офіційно роман Галкіна і Пугачової почався в 2005 році, хоча сама артистка не раз зізнавалася, що вони почали зустрічатися ще в 2001-у. Пара оформила свої стосунки в 2011 році. І через деякий час Алла і Максим вирішили обзавестися дітьми, для цього вони скористалися послугами сурогатної матері. 18 вересня 2013 року народилися близнюки Ліза і Гаррі.

Сьогодні 72-річна Алла Борисівна вражає своїм зовнішнім виглядом. Маленькі діти і молодий чоловік дають про себе знати, тому артистка серйозно почала займатися собою. Пугачова перенесла кілька серйозних операцій, до того ж з 2006 року стало відомо, що у зірки цукровий діабет, тому жінка дотримується особливої системи харчування, яку їй порадила донька Крістіна Орбакайте.

Примадонна схудла на 20 кг, завдяки тому, що відмовилася від солі. За словами Пугачової, безсольова дієта – те, що допомагає організму не затримувати воду і шкідливі речовини. До того ж артистка не вживає солодощі і борошняні вироби. А якщо таке трапляється, робить розвантажувальний день або два дні, під час яких їсть так званий «зелений коктейль». Цей диво-засіб складається з 1,5 літрів кефіру, в який слід додати терті огірки, кріп, петрушку і кінзу.

Крім того, співачка не їсть на ніч і слідує правильному режиму, згідно з яким лягає спати до 23:00.

І це принесло свої результати, адже на сьогоднішній день, вона важить всього 64 кг, при цьому зріст співачки 162 см.

У 2010 році Алла Пугачова зробила офіційну заяву про те, що припиняє творчу та гастрольну діяльність. І хоча сольних концертів співачка дійсно не дає, вона продовжує брати активну участь у становленні та розвитку російської культури. 72-річна зірка, наче знайшла еліксир вічної молодості: прекрасна дружина, молода мама, публічний діяч. Вона досі часто виступає на збірних концертах, бере участь в популярних шоу і шукала молоді таланти на таких шоу, як «Фактор А» і «Нова хвиля».

Алла Борисівна також не раз підтримувала політичні напрямки і партії. З 2011 року примадонна почала імпонувати партії під керівництвом Михайла Прохорова «Праве діло», а через рік вступила до партії «Громадянська платформа», яку також підтримував бізнесмен. У 2018 році Пугачова з молодим чоловіком Максимом Галкіним справили фурор, з’явившись на виборах в екстравагантних нарядах, заголовки таблоїдів ще довго писали про те, що примадонна прийшла на виборчу дільницю в піжамі.

У 2013 році вийшла програма «Достояние республики», присвячена життю і творчості Алли Борисівни. Під час запису шоу друзі та близькі примадонни привітали Пугачову з її днем народження і виконали головні хіти артистки. Сама ж Алла встигла не тільки поділитися потаємними історіями свого життя, але й немало поскандалити з творцями шоу. Звичайно ж, це не могли обійти стороною журналісти, і після випуску ефіру рясніли заголовки про скандальну вдачу зірки.

Сьогодні Пугачова живе звичайним життям. Вона – активний користувач Інстаграму і час від часу тішить шанувальників новими постами і розповідями. До того ж не так давно Алла розсекретила ще одне своє велике хобі, а саме живопис. За словами близьких, на п’ятому поверсі їх з Максимом будинку розташована невелика майстерня зірки, де вона пише картини. А відомий російський художник Нікас Сафронов, ознайомившись з полотнами Пугачової, відзначив їх позитивно. І хоча шанувальники давно говорять про можливість авторської виставки зірки, поки ці чутки не були підтверджені.

На початку 2018 року в пресі активно почали обговорювати і погіршення здоров’я і навіть смерть зірки російської естради. Таблоїди і програми все частіше стали обговорювати те, що Галкін вже багато років живе з двійником Пугачової. Але все це лише чутки. Через те, що в свій час артистка не стала приховувати інформацію про проблеми зі здоров’ям, чутки про її стан розпускаються зі швидкістю звуку, на це вплинуло і схуднення, і спосіб життя зірки. Жива, красива, активна і здорова – про це говорить Instagram Алли Борисівни.

До того ж у квітні 2019 року в Кремлі відбувся ексклюзивний ювілейний концерт «Алла Пугачова. P. S.», на якому виступила не тільки жива і квітуча Пугачова, але й безліч її популярних друзів-артистів.

Про автора

admin administrator