Як обробити розсаду томатів актором

Авторadmin

Як обробити розсаду томатів актором

Препарат Актара призначений для захисту картоплі від колорадського жука; смородини – від попелиці; квіткових культур – від попелиці, білокрилки, трипсів, щитівок і ложнощитовок.

ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТУ Обприскування: Розвести 1 упаковку (1,4 г) в 10 л води. Норма витрати — до 5 л робочого розчину на 1 сотку. Термін очікування: картопля, овочі — 20 днів; яблуня, капуста — 14 днів.

Для замочування кореневої системи овочевих культур треба приготувати 0,2-процентний розчин препарату. Для цього упаковку 1,4 г розвести в 0,7 л або упаковку 6 г у 3 л води. Перед висадкою в 1 л розчину замочують 200–250 рослин розсади протягом щонайменше 1,5–2 годин. Краще робити це заздалегідь за 12 годин до висадки.

Якщо хочете, щоб томати мали сильні стебла і плодоносили до самих холодів, обов'язково підгодуйте розсаду. Читайте нижче в нашому матеріалі Styler про найкраще добриво для помідорів. У лунку з томатами слід покласти такі засоби, як шкаралупа, цибулиння, залишки риби, кропива та інші.

Спосіб обробки: Актару використовують для обприскування вегетуючих рослин, для замочування коренів розсади та обробкою насіння та бульб картоплі перед посівом або посадкою.





Норма витрати: до 5 л робочого розчину на 1 сотку. Замочування розсади: 1 упаковку (1,4 г) розвести в 1 л води для замочування розсади (200-250 рослин) мінімум протягом 1,5-2 год. Краще робити заздалегідь за 12 год до висадки. Робочий розчин, що залишився розвестидо 10 л і …

Про автора

admin administrator