Як сплатити iCloud на кілька місяців

Авторadmin

Як сплатити iCloud на кілька місяців

Перейдіть у меню «Параметри» й торкніть своє ім'я. Торкніть iCloud, а потім — «Керувати сховищем облікового запису» чи «Керувати сховищем». Також можете прокрутити вниз і торкнути «Перехід на тарифний план iCloud+». Виберіть пункт «Купити більше місця» або «Змінити тарифний план».

Як додати спосіб оплати до свого облікового запису Apple ID

  1. Відкрийте програму «Параметри».
  2. Торкніться свого імені.
  3. Виберіть пункт «Оплата і доставка». Можливо, потрібно буде ввійти за допомогою ідентифікатора Apple ID.
  4. Натисніть «Додати спосіб оплати».
  5. Введіть деталі способу оплати, а потім торкніть «Готово».

Відкрийте програму «Параметри», а потім натисніть [ваше ім'я] > «iCloud» і ввімкніть «Нагадування». У програмі «Нагадування» відображатимуться всі ваші нагадування на всіх пристроях Apple, на яких виконано вхід за допомогою одного ідентифікатора Apple ID.

Протягом 30 днів у вас ще буде доступ до своїх даних (Apple передбачили час для відновлення оплати), якщо за цей час платежу не буде, ваше сховище буде зменшено до 5 Гб, а всі дані вище за цей тариф можуть бути видалені.

Торкніться свого імені. Виберіть пункт «Оплата і доставка». Можливо, потрібно буде ввійти за допомогою ідентифікатора Apple ID. Натисніть «Додати спосіб оплати», введіть новий спосіб оплати, а потім торкніться «Готово».





iCloud забезпечує надійне зберігання інформації, її автоматичне резервне копіювання та доступ до неї будь-де з 5 ГБ безкоштовного простору в сховищі. …

Про автора

admin administrator