Як працюють афірмації психологія

Авторadmin

Як працюють афірмації психологія

Афірмація — це практика самонавіювання, заснована на методичному і регулярному повторенні позитивної фрази, подумки наближає людину до результату, до якого він прагне. Сенс афірмації пов'язаний з тим, щоб зміцнити у підсвідомості віру в свої сили і можливості.

Когнітивні механізми Саморозмова: афірмації діють, змінюючи саморозмову людини, яка стосується внутрішнього діалогу, який формує переконання, емоції та дії людини. Постійно повторюючи позитивні твердження, люди можуть протидіяти негативним розмовам із собою та розвивати більш сприятливий спосіб мислення.

Зауважимо лише, що афірмації – це одна з найпотужніших технік самовдосконалення, адже вони допомагають вам перепрограмувати власні думки і зосередитись на тому, чого ви хочете. Практикуйте їх щодня. Найдієвіший спосіб – взяти аркуш паперу, написати 2-3 бажані твердження і читати їх щодня, доки ваш розум не об'єднає їх.

Що ж це?! Афірмації — це коротенькі тези/фрази, які забарвлені в позитивний настрій.

Як це працює?

  1. Фраза має бути сформульована від першої особи («Я», «Мені», «Мене»).
  2. Формувати речення у теперішньому часі. / Коли прописуєте або промовляєте фразу, то уявляйте, що це вже трапилось.
  3. Фраза має бути чіткою і короткою. / Підсвідомість не зможе запам'ятати довгий текст і тим більше реалізувати його для вас.

Афірмації – це позитивні твердження, здатні при багаторазовому повторенні замінити собою негативні образи, які закріпилися в підсвідомості людини, і сформувати нові.





Напевно, багато хто з вас помічали, якою потужною енергетикою можуть володіти слова. Установки, що живуть в нашій підсвідомості і щодня крутяться в голові мають величезний вплив на якість нашого життя. Якщо вони несуть негативну емоцію, то людину постійно оточують …

Про автора

admin administrator