як почистити електричну духовку

Авторadmin

як почистити електричну духовку

Розчиніть один пакет лимонної кислоти у пів літра води, налийте в деку або в будь-який жаростійкий посуд. Поставте в розігріту духову шафу на 30–40 хвилин. Коли духовка трохи охолоне, добре вимийте її. Якщо плями залишилися, протріть їх свіжим лимоном.

Перекис і сода. Для застосування цього методу треба взяти перекис водню 3% і чверть склянки соди. Зробіть із цих речовин суміш, схожу на пасту. За допомогою губки нанесіть пасту на стінки духовки та залиште на 2-3 години. Потім протріть духовку зсередини вологою ганчіркою.

Для цього візьміть таблетку для посудомийних машин із знежирюючими та дезінфікуючими властивостями. Просто покладіть капсулу на деко або жароміцну форму. Потім залийте продукт окропом і поставте ємність в розігріту до 100°С духовку. Залиште діяти протягом години, стежачи за тим, щоб дверцята духовки були закриті.

Інші системи очищення духових шаф Піроліз по праву вважається найбільш ефективною системою самоочищення духової шафи.

Нанесіть нашатирний спирт на стінки духової шафи та зачекайте тридцять хвилин. За цей час відбудеться взаємодія аміаку із забрудненими ділянками. Потім видаліть залишки жиру та нагару вологою губкою для миття посуду або ганчіркою. Протирайте духовку після аміаку, поки запах від нього повністю не зникне.

За допомогою пульверизатора розпорошіть оцет на місця, де є сода — ці компоненти вступлять в реакцію, утворивши м'яку піну. Залиште на 15 хвилин, після чого м'якою губкою





При взаимодействии уксуса и соды выделяется углекислый газ. Он разрушает даже засохший жирный налёт. Обработайте внутреннюю поверхность духового шкафа сначала столовым уксусом, затем влажной губкой нанесите соду. Оставьте так духовку на пару часов, а …

Про автора

admin administrator