Липка стрічка для дерев від шкідників

Авторadmin

Липка стрічка для дерев від шкідників

Липуча стрічка до дерев Bros 5 м

Липуча стрічка до дерев Bros – двостороння клейка стрічка для моніторингу наявності шкідників. Підходить для декоративних і плодових дерев.

Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.

Доставка в межах України — за розцінками перевізників

Оплата:

  • – оплата при отриманні товару
  • – online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard

Липуча стрічка до дерев Bros 5 м – двостороння клейка стрічка для моніторингу наявності шкідників. Підходить для декоративних і плодових дерев.

Кріпиться навколо стовбура, зупиняє комах і запобігає їх подальшому поширенню та розмноженню. Визначає кількість шкідників та дає змогу бачити, коли вони з’являються знову. Не містить шкідливих хімічних домішків та інсектицидів. Клей на стрічці не висихає під дією навколишнього середовища. Продукт є стійким до вологи.

Характеристики

ВиробникBros, Польща
МатеріалНейлон
Кількість в упаковці1
Призначення інструментуДля боротьби з комахами

Bros липка стрічка для дерев (пояс) 5 м

Липка стрічка для дерев Bros — двосторонній клейкий пояс для та відлову комах-шкідників. Підходить для застосування на стовбурах декоративних та плодових дерев. Зупиняє шкідників та запобігає їх подальшому поширенню та розмноженню. Визначає кількість шкідників та дозволяє спостерігати момент, коли вони з’являються. Не містить шкідливих хімічних домішків та інсектицидів. Клей на стрічці не висихає під дією навколишнього середовища та при зміні температур. Продукт стійкий до вологи.

Застосування

Прикладіть стрічку клейкою частиною до дерева, обмотайте стовбур 1 раз, після чого зірвіть захисне покриття з іншої клейкої частини. По мірі заповнення поверхні стрічки замініть її при необхідності.

Послуги / Служба доставкиУкрпошта Нова пошта
Доставка до відділення по м. Київвід 35 грнвід 50 грн
Доставка до відділення по Україні
(районні, обласні центри)
від 42 грнвід 70 грн
Кур’єрська доставка Нової Поштивід 110 грн
Комісія за післяплату*2%+10 грнпередплата
Терміни доставки в межах Києва та області та обл. центрів3-71-3
Терміни доставки по Україні3-102-5
Період зберігання посилки у відділенні перевізника5 днів5 днів
Сума замовлення для безкоштовної доставки900 грн1500 грн
  • Готівкою при отриманні;
  • На сайті через privat24, LiqPay;
  • Через касу або термінал самообслуговування банку.

Купити клейовий пояс для дерев Київ м. Берестейська

– Самовивіз з нашого магазину лише по попередньо погодженому часу отримання у звязку з відкюченнями електроенергії та повітряними тривогами ми не завжди є в офісі) – Новою поштою по Україні (наложений платіж на любі товари лише при замовленні на сумму більше 300грн, на менші передплата) .-Замовлення на рослини при відправці через Нову пошту приймаються на суму замовлення більше 300 грн – Кур’єром по Києву (Нова пошта ) – Доставка на таксі по Києву (передплата 100%) Більше інформації про доставку Ви можете отримати своє замовлення безпосередньо у нашому офісі або замовити з доставкою через перевізників. При замовленні з достакою через перевізників до вашого замовлення буде добавлена вартість послуг по пакуванню. Перед відправлення з Вами буде погоджено вартість пакування та повну вартість замовлення.

– Передплата банківським переказом при замовленні рослин – Кредитна карта – Через термінал Приватбанку – Накладений платіж при відвантаженні по Новій пошті (лише для замовлень без рослин) По накладній оплаті НЕ ВІДВАНАЖУЮТЬСЯ РОСЛИНИ. Відвантаження рослин здійснюється ВИКЛЮЧНО по передплаті Усі інші товари ви можете замовити з накладною оплатою при отриманні на Новій пошті. Оплата при отриманні по замовленим рослинам є лише у випадку отримання їх у нашому офісі. Мінімальна сума замовлення ПО РОСЛИНАМ для відвантаження через Нову Пошту або Делівері 250 грн. Для усіх інших групп товарів (крім рослин) мінімальної суми замовлення немає. Бронювання товару без оплаты ЛИШЕ 2 дні.

Про автора

admin administrator