Скільки фільмів можна закачати на флешку 128 ГБ

Авторadmin

Скільки фільмів можна закачати на флешку 128 ГБ

Перенесення фільмів з ноутбука на флешку

    Клацніть правою кнопкою миші по «Пуску» і виберіть в меню, що з’явилося позицію «Провідник».

Якщо в процесі виконання цієї інструкції ви зіткнулися з однією або декількома проблемами, зверніться до відповідного розділу цієї статті.

Спосіб 2: Total Commander

Для вирішення нашої задачі можна використовувати і Тотал Коммандер – один з найпопулярніших сторонніх файлових менеджерів для Віндовс.

    Відкрийте програму. У лівій панелі перейдіть до місця розташування фільму – інший диск можна вибрати за допомогою меню, що випадає, а навігація по папках відбувається за допомогою миші, точно так же, як і в стандартному Провіднику.

Total Commander в деяких ситуаціях зручніше Провідника, але потрібно мати на увазі, що це платне додаток.

Рішення можливих проблем

Тепер перейдемо до проблем, які можуть виникнути у користувачів.

Ноутбук не бачить флешку

Часом лептоп в упор не розпізнає підключений до нього накопичувач, що є симптомом ряду збоїв, як програмних, так і апаратних. Детальний керівництво по діях в такій ситуації ви знайдете за посиланням далі.

Чи не розпізнаються фільми на флешці

Якщо відеофайли на носії потрібно переглянути на телевізорі або іншому подібному пристрої, слід переконатися, що флешка відформатована в FAT32, оскільки з іншими файловими системами більшість ТВ, програвачів або мультимедійних центрів просто не працюють.

Важливий також і формат самих відеороликів: наприклад, фільми в MKV може знадобитися конвертувати в AVI або MP4. Інструкція по виконанню цієї операції, а також розбір всіх нюансів вже є на нашому сайті.

Детальніше: Конвертація MKV в AVI і MP4

Фільм не поміщається на флешку

Якщо файл з фільмом занадто великий, і немає ніякої можливості взяти накопичувач з великим об’ємом пам’яті, вам знову допоможе конвертування, причому зробити цю операцію можна і без втрати якості.

Як змінити якість завантаженого відео

На Netflix доступні різні варіанти якості завантажуваних відео, які можна обирати відповідно до своїх потреб.

  • Стандартна : серіали й фільми завантажуються швидше й займають менше місця на пристрої. Завантажений контент відтворюється в стандартній роздільній здатності (SD).
  • Висока / Вища : серіали й фільми завантажуються довше й займають більше місця на пристрої. Завантажений контент відтворюється у високій роздільній здатності (HD) або 1080p.

Перегляд у якості HD можливий не на всіх пристроях. Не всі серіали й фільми доступні в якості HD.

Щоб змінити якість завантажуваних відео на смартфонах і планшетах з Android, iPhone або iPad, виконайте наведені нижче дії.

  1. Відкрийте застосунок Netflix.
  2. У нижньому правому куті виберіть Мій Netflix .
  3. Угорі праворуч натисніть Меню .
  4. Відкрийте Налаштування застосунку .
  5. Натисніть Якість завантажуваних відео або Якість відео .
  6. Виберіть Стандартна або Висока / Вища .

Про автора

admin administrator