Як приручити дракона Беззубік Вікі

Авторadmin

Як приручити дракона Беззубік Вікі

«Як приборкати дракона» (англ. How to Train Your Dragon) — повнометражний анімаційний фільм виробництва США, знятий за мотивами однойменної серії книг британської дитячої письменниці Крессиди Ковелл в 2010 році. Фільм здобув низку нагород та номінацій світових кінопремій.

Найбільше варіацій моделей отримали головні герої мультфільму: молодий вікінг Гикавка Хеддок і його крилатий супутник — юний дракон Нічна Фурія із кличкою Беззубик.

Беззубик (англ. Toothless) — це нічна лють Гикавки і один із двох головних героїв франшизи Як приборкати дракона. Наприкінці франшизи він не лише стає альфою драконів у прихованому світі, але й парою Денної Люті.

Цикл складається з одинадцяти частин: Як приборкати Дракона (2003) (англ. How To Train Your Dragon)

Дракон любить веселощі, гамір та безліч людей. Тому варто запрошувати якомога більше гостей. Має особливе значення для Дракона і сім'я, традиції, взаємодопомога. Тому Рік Дракона радять зустрічати у сімейному колі, особливо, якщо потрібно налагодити стосунки з тими, з ким у вас виникли розбіжності.





«Як приборкати дракона» (англ. How to Train Your Dragon) — повнометражний анімаційний фільм виробництва США, знятий за мотивами однойменної серії книг британської дитячої письменниці Крессиди Ковелл у 2010 році. Фільм здобув низку нагород та номінацій світових кінопремій. …

Про автора

admin administrator