Як роблять сніг

Авторadmin

Як роблять сніг

Помісти харчову соду в морозильник на ніч або за кілька годин до того, як ти почнеш виготовляти штучний сніг. Змішай 3-4 склянки харчової соди з холодною водою. Для досягнення бажаної консистенції кількість води можна регулювати: більша кількість води перетворює сніг на сльоту, а менша — формує порошкоподібний сніг.

Свічки помістіть на півгодини в морозильну камеру для повного охолодження. Застиглі свічки натерти на дрібній тертці. Далі в стружку додати тальк і блискітки. Такий сніг не залишить жодних слідів на килимі, не втратить свій первісний вигляд і не розчиниться при контакті з водою.

Змішайте 3 – 4 склянки харчової соди з дуже холодною водою. Кількість води можна визначити відповідно до бажаної консистенції снігу. Більша кількість води перетворює штучний сніг в сльоту, тоді як порошкоподібний сніг утворюється за допомогою меншої кількості води.

Сніг поглинає хімічні речовини з навколишнього середовища, крім того, у снігу живе багато організмів. Будь-який колір, окрім первозданного білого, є небезпечний. Уникайте також першого снігу, який випадає, оскільки він збирає найбільше брудних частинок із повітря. Їсти жовтиий сніг категорично не рекомендується!

Для чого потрібно снігозатримання: плюси процедури Сніг виступає природним добривом для ділянки. Сніговий покрив підвищує температуру землі і допомагає озимим рослинам успішно перезимувати в грунті і раніше розпуститися. Такі рослини швидше дозрівають. У молодих кущів і квітів сніг захищає коріння від промерзання.





Сніг можна назвати замерзлим дощем, що випадає на землю взимку, холодною осінню і періодично навесні. Сніг може утворитися за температури менше 0 градусів. Дрібні краплі вологи в дощових хмарах застигають, тому утворюється цей вид опадів. Найдрібніші частинки води набувають форми …

Про автора

admin administrator