Які вулиці є у Вітебську

Авторadmin

Які вулиці є у Вітебську

Стандартна вартість послуги – 200 грн. Водночас адміністративний збір не стягується за проведення державної реєстрації змін, пов'язаних із прийняттям Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Загалом у містах та селищах міського типу, розташованих на підконтрольних українських територіях, більше 85 тисяч вулиць і 18 тисяч оригінальних назв.

Відповідно до Закону «Про місцеве самоврядування в Україні» рішення про перейменування ухвалюють міські, сільські і селищні ради. Зміна назви вулиці не є зміною місця проживання, тому чинним законодавством не передбачено обов'язково змінювати «штамп» у паспорті у зв'язку зі зміною назви вулиці.

Необхідно звернутися до органу державної реєстрації прав на нерухоме майно з заявою про внесення змін до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно у зв'язку із зміною назви чи перейменування вулиці. Заяву можна подати як особисто, так і за довіреністю.

А ви знали, де знаходиться найдовша вулиця України? Це вулиця Шевченка – єдина у гірському селі Орів, що на Львівщині. Її протяжність – 14 кілометрів.





Вітебськ (літописний Відбеск, Відебськ, Вітьбеськ, Вітепеск) засновано в 974 (є версії — у 947 та 914 ). Свою назву отримав від річки Вітьби, на якій його й закладено. Оборонне місто кривичів. 1021 року місто приєднано до Полоцького князівства. З 1101 — столиця удільного Вітебського …

Про автора

admin administrator