Як зняти спазм при простатиті

Авторadmin

Як зняти спазм при простатиті

Регулярні вправи від простатиту (ходьба, плавання, біг) дозволяють зменшити запалення простати та полегшити симптоми. Уролог може порекомендувати вправи Кегеля для зміцнення м'язів тазового дна.27 лют. 2019 р.

Які антибіотики пити при простатиті? При гострому і загостренні хронічного простатиту ефективні фторхінолони (моксифлоксацин, левофлоксацин, ципрофлоксацин). Також використовуються макроліди (азитроміцин, кларитроміцин) і комбіновані пеніциліни (амоксицилін і клавуланова кислота).

Больовий синдром при простатиті Больові відчуття можуть мати різну ступінь вираженості і мати різну локалізацію. Хворий може відчувати болі в області промежини, тазу, в прямій кишці, внутрішньої поверхні стегон і в поперековій області.

Передміхурова залоза не любить переохолодження. Пам'ятайте про це у холодну погоду і не цурайтесь утеплятись підштаниками. Передміхурова залоза (простата) не любить довготривале тиснення на ділянку промежини чи сідниці.

Важливу роль в успішному лікуванні відіграє фізіотерапія – масаж простати для зменшення застою та поліпшення кровопостачання, електроміостимуляція, електрофорез із ферментами, ЛОД- та ультразвукова терапії.

Тому хворим на простатит рекомендуються продукти, що мають виражену проносну дію:

  • Сирі фрукти, ягоди та овочі.
  • Молочні страви.
  • Крупи (перловка, гречка, пшоно).
  • Сухофрукти.
  • Рослинна олія (соняшникова, кукурудзяна, оливкова).





Вилікувати простатит назавжди допоможе урологпісля встановлення діагнозу. На прийомі лікар збирає анамнез (питає про симптоми та час їх появи, перенесені інфекції, захворювання та операції). Діагностика простатиту: 1. …

Про автора

admin administrator