Як звати партнера Ітачі

Авторadmin

Як звати партнера Ітачі

Зміст:

37 кращих фраз Ітачі Учіхи

Я залишаю вас кращими Ітачі Учіха фраз, один з найпопулярніших персонажів знаменитого аніме-серіалу “Наруто”. Ітачі – це символ, який для багатьох вважається великим злодієм, але якось вдалося завоювати серця багатьох послідовників цієї серії.

Він є старшим братом Саске Учіхи і відповідає за вбивство всіх членів свого клану, залишивши живим тільки його молодшого брата, Саске..

Незважаючи на те, що більшу частину серії розглядали як лиходія, пізніше з’ясувалося, що Ітачі убив свій клан, щоб уникнути перевороту, що призведе до війни, і що він діяв, думаючи про Коноху і Саске.

За свою таємницю, свої навички, свою мудрість, або яку б то не було особливість, яка привертає вашу увагу, ми даємо вам деякі символічні фрази цього аніме-персонажа.

Вам також можуть сподобатися ці фрази Наруто.

Ваші найкращі котирування

1 – Люди живуть своїм життям, слідуючи тому, що вони сприймають як правильні і правдиві. Саме так люди визначають «реальність». Але що це означає бути “правильним” або “істинним”? Вони є лише нечіткими поняттями. Ваша “реальність” може бути міражем. Чи можна вважати, що вони живуть у своєму власному світі, утвореному своїми переконаннями?

2 – Нерозумно боятися того, що ще треба побачити і дізнатися.

3. Навіть найсильніший з опонентів завжди має слабкість.

4. Знання і свідомість розпливчасті, і, можливо, краще називати їх ілюзіями.

5 – Немає ніякої цінності вбивати тих, хто подібний до вас. Маленький нерозумний брат, якщо ви хочете вбити мене, то потім ненавидьте мене, зупиніть мене, проклять мене і виживуте неприємним чином. Біжіть, біжіть і чіпляйтеся за своє жалюгідне життя.

6 – Ви зосереджуєтесь на тривіальному, і випускаєте з уваги те, що найважливіше. Зміна неможлива в цьому болоні невігластва. Як ми можемо розвиватися, коли ми знаємо тільки про регулювання?

7 – Ми не знаємо, яка людина, до самої смерті. Хоча смерть приходить до вас, ви зрозумієте, що ви є. Ось що таке смерть, чи не думаєш ти?

8- Ті, хто обертає руки проти своїх товаришів, запевняють себе, що вони помруть страшну смерть.

9 – Не судіть про інших просто через їх забобони або виносити судження на основі зовнішнього вигляду. Ви припустили, що у мене є терпіння. Ви всі не змогли виміряти свої власні здібності і мої здібності. Отже, ви лежите тут, зазнавши поразки.

10. Самопожертвування Неназваний шинобі, який захищає світ у своїй тіні. Це справжній шинобі.

11 – Якщо ви хочете знати, хто ви, ви повинні побачити своє справжнє я і визнати те, що ви бачите.

12 – Одержима організацією, одержима кланом, одержима собою. Непристойне примушення, що їх поневолить і обмежує їхні здібності, змушує нас боятися того, чого ми не можемо зрозуміти.

13 – Я завжди буду тут для вас, навіть якщо це тільки перешкода для вас, щоб подолати її. Ми з вами повинні жити разом, навіть якщо це означає, що ми ненавидимо один одного. Ось чому для старших братів.

14 – Ті, хто прощає себе і здатні прийняти свою власну природу, Вони є сильними!

15 – Якби я був з вами відкритий з самого початку, і я бачив вас прямо в очах і говорив вам правду, то я не мав би стояти тут перед вами, знизу, як невдача, розповідаючи вам про все це. Отже, цього разу, я хочу, щоб ви передали цю істину. Ви не повинні прощати мені. І незалежно від того, що ви робите зараз, ви повинні знати це: я завжди буду любити вас.

16 – Зростання відбувається, коли людина виходить за межі своїх обмежень. Усвідомлення цього є також частиною навчання.

17 – Ви не станете Хокаге, щоб його визнали всі. Той, хто визнається всіма, стає Хокаге.

18 – Якщо тепер, коли ви більш сильні, ви починаєте забувати про інших, ви починаєте бути зарозумілими і чіплятися за своє его, одного разу ви будете такими ж, як Мадара. Незалежно від того, наскільки сильним ви стаєте, ніколи не прагніть підтримувати все поодинці. Якщо ви зробите це, помилка впевнена.

19 – Ніщо зовсім не є досконалим само по собі. Ось чому ми народжуємося, щоб привабити речі, щоб компенсувати те, чого нам бракує. Я думаю, що ми почали ходити у правильному напрямку, коли ми почали мати наших колег на нашій стороні.

20 – Це те, що відбувається, коли ви досвідчені. Влада змушує вас стати зарозумілими і нахабними світом.

Життя людей не закінчується, коли вони вмирають, вона закінчується, коли вони втрачають віру.

22 – Тепер я відчуваю, що, можливо, знаючи, хто я є насправді, є ключем до досконалості. Тому що це означає, що я знаю, що я можу робити і що не можу.

23- Кожна людина живе своїм життям у межах власного суб’єктивного тлумачення.

Вчення, які не говорять про біль, не мають сенсу, оскільки людство не може отримати нічого в обмін на біль.

25 – Ви слабкі. Чому ви слабкі? Тому що вам не вистачає ненависті.

26 – Іноді ніндзя повинен приймати болісні рішення.

27 – Ніколи не забувайте своїх друзів.

28- Я вдячний, що мій маленький брат має свого друга, як Ви, Наруто.

Місто, безумовно, має свою темну сторону і його невідповідності, але я все ще ітакі Учіха листа.

30 – Наруто, я подаю тобі трохи моєї сили. Я сподіваюся, що час ніколи не прийде, коли ви повинні використовувати його,

31 Дощ ховає сльози.

32- Саске, ти – моє нове світло!

33- Повторюю, що це лише ілюзія, біль – це біль, як би ви не називали.

Будь-яка техніка марна перед очима.

35 – Ті, хто не здатний визнати себе, судять провалитися.

36 – Дощу і сльози падають на моє обличчя, моє тіло не може залишитися, але моє серце не може йти.

37. Не засуджуйте когось за зовнішністю, але за розміром їхнього серця і мріями.

Глава 22
ОБОВ’ЯЗОК ПО УТРИМАННЮ ІНШИХ ЧЛЕНІВ СІМ’Ї ТА РОДИЧІВ

1. Баба, дід зобов’язані утримувати своїх малолітніх, неповнолітніх внуків, якщо у них немає матері, батька або якщо батьки не можуть з поважних причин надавати їм належного утримання, за умови, що баба, дід можуть надавати матеріальну допомогу.

Стаття 266. Обов’язок внуків, правнуків утримувати бабу, діда, прабабу, прадіда

1. Повнолітні внуки, правнуки зобов’язані утримувати непрацездатних бабу, діда, прабабу, прадіда, які потребують матеріальної допомоги і якщо у них немає чоловіка, дружини, повнолітніх дочки, сина або ці особи з поважних причин не можуть надавати їм належного утримання, за умови, що повнолітні внуки, правнуки можуть надавати матеріальну допомогу.

Стаття 267. Обов’язок по утриманню братів та сестер

1. Повнолітні брати, сестри зобов’язані утримувати малолітніх, неповнолітніх братів та сестер, які потребують матеріальної допомоги і якщо вони не мають батьків, чоловіка, дружини або ці особи з поважних причин не можуть надавати їм належного утримання, за умови, що повнолітні брати та сестри можуть надавати матеріальну допомогу.

2. Повнолітні брати і сестри зобов’язані утримувати непрацездатних повнолітніх братів і сестер, які потребують матеріальної допомоги, якщо вони не мають чоловіка, дружини, батьків або повнолітніх дочки, сина, за умови, що повнолітні брати та сестри можуть надавати матеріальну допомогу.

Стаття 268. Обов’язок мачухи, вітчима утримувати падчерку, пасинка

1. Мачуха, вітчим зобов’язані утримувати малолітніх, неповнолітніх падчерку, пасинка, які з ними проживають, якщо у них немає матері, батька, діда, баби, повнолітніх братів та сестер або ці особи з поважних причин не можуть надавати їм належного утримання, за умови, що мачуха, вітчим можуть надавати матеріальну допомогу.

2. Суд може звільнити вітчима, мачуху від обов’язку по утриманню падчерки, пасинка або обмежити його певним строком, зокрема у разі:

1) нетривалого проживання з їхнім матір’ю, батьком;

2) негідної поведінки у шлюбних відносинах матері, батька дитини.

Стаття 269. Обов’язок інших осіб утримувати дитину

1. Особи, у сім’ї яких виховувалася дитина, зобов’язані надавати їй матеріальну допомогу, якщо у неї немає батьків, баби, діда, повнолітніх братів та сестер, за умови, що ці особи можуть надавати матеріальну допомогу.

Стаття 270. Обов’язок падчерки, пасинка утримувати мачуху, вітчима

1. Повнолітні падчерка, пасинок зобов’язані утримувати непрацездатних мачуху, вітчима, якщо вони потребують матеріальної допомоги і якщо вони надавали падчерці, пасинкові систематичну матеріальну допомогу не менш як п’ять років, за умови, що падчерка, пасинок можуть надавати матеріальну допомогу.

2. Обов’язок падчерки, пасинка по утриманню мачухи, вітчима виникає, якщо у мачухи, вітчима немає чоловіка, дружини, повнолітніх дочки, сина, братів та сестер або якщо ці особи з поважних причин не можуть надавати їм належного утримання.

Стаття 271. Обов’язок особи утримувати тих, з ким вона проживала однією сім’єю до досягнення повноліття

1. Якщо особа до досягнення повноліття проживала з родичами або іншими особами однією сім’єю, вона зобов’язана утримувати непрацездатних родичів та інших осіб, з якими проживала не менш як п’ять років, за умови, що ця особа може надавати матеріальну допомогу.

Цей обов’язок виникає, якщо у того, хто потребує матеріальної допомоги, немає дружини, чоловіка, повнолітніх дочки, сина, братів та сестер або ці особи з поважних причин не можуть надавати їм належного утримання.

Стаття 272. Розмір аліментів, що стягуються з інших членів сім’ї та родичів, і строки їх стягнення

1. Розмір аліментів, що стягуються з інших членів сім’ї та родичів на дітей і непрацездатних повнолітніх осіб, які потребують матеріальної допомоги, визначається у частці від заробітку (доходу) або у твердій грошовій сумі.

При визначенні розміру аліментів суд бере до уваги матеріальний та сімейний стан платника та одержувача аліментів.

2. Якщо позов пред’явлений не до всіх зобов’язаних осіб, а лише до деяких з них, розмір аліментів визначається з урахуванням обов’язку всіх зобов’язаних осіб надавати утримання. При цьому сукупний розмір аліментів, що підлягає стягненню на одну дитину, має бути необхідним та достатнім для забезпечення гармонійного розвитку дитини і не може бути менше 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Мінімальний рекомендований сукупний розмір аліментів, що підлягає стягненню з інших членів сім’ї та родичів на одну дитину, становить розмір прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку і може бути присуджений судом у разі достатності заробітку (доходу) платника аліментів.

3. Суд може визначити строк, протягом якого будуть стягуватися аліменти.

Стаття 273. Зміна розміру аліментів та звільнення від їх сплати

1. Якщо матеріальний або сімейний стан особи, яка сплачує аліменти, чи особи, яка їх одержує, змінився, суд може за позовом будь-кого з них змінити встановлений розмір аліментів або звільнити від їх сплати.

Суд може звільнити від сплати аліментів осіб, зазначених у статтях 267-271 цього Кодексу, за наявності інших обставин, що мають істотне значення.

Стаття 274. Визначення заборгованості за аліментами, що стягуються з інших членів сім’ї та родичів. Повне або часткове звільнення від заборгованості за аліментами

1. Визначення заборгованості за аліментами, що стягуються з інших членів сім’ї та родичів, а також повне або часткове звільнення їх від сплати заборгованості провадяться відповідно до положень, встановлених статтями 194-197 цього Кодексу.

“Тримати все в голові”: чому навантаження в родині на жінку все ще більше, ніж на чоловіка

Організувати дитяче свято або спланувати медичний огляд, сховати овочі у вечірній страві та спланувати закупівлі. Стежити, чи встигає син за шкільною програмою, чи потрібно доньці нове взуття, коли замінити стару пральну машинку.

Окремо кожне з цих завдань не є складним, але разом вони накопичуються у солідну гору планування та адміністрування.

І якщо ви спитаєте у пар з дітьми, хто з партнерів відповідає за цю роботу, найімовірніша відповідь буде – жінка.

Численні дослідження показують, що жінки у гетеросексуальних стосунках і досі виконують основну роботу по дому та догляду за дітьми.

І навіть коли партнери намагаються розподілити обов’язки порівну, з різних соціально-економічних причин цей розподіл відбувається за гендерною ознакою.

Навіть у тих парах, які начебто досягли рівності у виконанні домашніх обов’язків, планування, контроль і організація справ родини все одно лягають на жінку.

Розуміння цього прихованого навантаження може допомогти парам більш рівномірно розподілити роботу і вивільнити жінкам час на себе та професійний розвиток.

Невидима та необмежена робота

На думку експертів, ця прихована праця складається з трьох категорій. Перша – це роздуми та планування всіх аспектів родинного життя, від організації дитячих свят до покупок.

Друга – відповідальність за емоції в родині. Заспокоїти дітей, коли вони пустують, розрадити, якщо їх щось турбує, допомогти вирішити проблеми у школі.

І третє – поєднання першого і другого пунктів – це підготовка, організація та передбачення всього, щоби родина нормально функціонувала.

Автор фото, Getty Images

Дослідження показують, що на мам лягає й основне емоційне навантаження: заспокоювати та розраджувати

У 2019 році соціологиня Еллісон Дамінгер із Гарвардського університету провела дослідження прихованого ментального навантаження на жінок. Під час дослідження 35 пар вона помітила, що чоловіки називали своїх дружин “менеджерками проєкту” і визнавали, що вони тримають руку на пульсі багатьох питань.

Дамінгер виділила чотири етапи когнітивної праці: передбачення потреб, розгляд варіантів їхнього задоволення, вибір варіанту, моніторинг результатів.

Як показали дослідження, жінки несли більшу відповідальність за кожен етап. Навіть якщо певні рішення батьки й ухвалювали разом, жінки стежили за потребами, досліджували варіанти вирішення проблеми та планували.

Іншими словами, батько отримував інформацію про рішення, але мати вкладала зусилля в його планування та реалізацію.

Це приховане навантаження має різні наслідки. Відомо, приміром, що жінки частіше за чоловіків турбуються про дітей, навіть коли вони не з дітьми. Це спричинює додатковий стрес і відриває від речей, на яких слід зосередитися.

Кращі від природи?

Дамінгер дивувало, чому нерівний розподіл навантаження не був причиною конфлікту у досліджуваних нею пар. І через рік соціологиня провела ще одне дослідження. І чоловіки, й жінки пояснювали нерівність у навантаженні тим, що один із партнерів працює довше, або навіть тим, що жінки “краще вміють” планувати наперед.

Учасники дослідження були добре освіченими людьми, але й вони продемонстрували поширений стереотип, який інші дослідження розвінчують.

Жінки не кращі за чоловіків у плануванні, організації та багатозадачності, просто від них цього очікують, і вони зрештою набувають цих навичок.

Утім, є й інші причини, чому ментальне навантаження часто лягає на плечі жінок. Вони частіше мають гнучкий графік роботи, тоді як кар’єра чоловіка розвивається зазвичай лінійно і має жорсткіші рамки.

Це означає, що жінки мають більше часу для догляду за дітьми, займаються ними більше, а отже – змушені більше планувати.

Потужніші гендерні стереотипи, які починаються ледь не з народження, пояснюють, чому гендерні ролі в родині так міцно вкорінені. Так, дівчата зазвичай більше допомагають у хатніх справах, ніж хлопці.

Автор фото, Getty Images

Одяг дитині також щодня підбирають мами

Ідеал материнства також відіграє роль у цьому рівнянні. Дім часто вважають територією жінки. Вимоги у чистоті і порядку висувають насамперед жінкам.

Одне дослідження показало, що стан помешкання жінки буквально пов’язували з її професійними і особистісними рисами.

Жінок суворіше судять за те, як вони ведуть господарство. Пригадайте лише жарт: “Та її ж батько вдягнув”.

Тобто якщо чоловік помилився, одягаючи дитину, це викликає посмішку, якщо це зробила жінка, вона – погана мати.

Попри те, що догляд за дітьми чоловіком поступово став нормою, відповідальність за результат все одно залишається на жінці, зазначає Дамінгер.

“Якщо щось виходить не так або не вдається, винна завжди жінка”.

Наслідки ментального навантаження

Ментальне і емоційне навантаження матерів зрештою має наслідки.

Дослідження показують, що жінки перебувають у більшому стресі та втомленіші. Вони отримують менше задоволення від спілкування з дітьми, ніж чоловіки, чиї обов’язки зазвичай пов’язані з грою та відпочинком.

Одне шведське дослідження показало, що коли жінки вважають розподіл хатньої роботи несправедливим, це призводить до проблем у шлюбі та збільшує ймовірність розлучення.

Жінки можуть спочатку просити по допомогу, але коли їм доводиться робити це постійно, це може набридати. “І це також негативно позначається на стосунках”, – зазначає соціолог Деніел Карлсон з Університету Юти.

Дослідник також з’ясував, що нерівний розподіл обов’язків між партнерами призводить до зменшення сексу.

Автор фото, Getty Images

Партнери, які порівну розподіляють домашні обов’язки, мають краще сексуальне життя, свідчать дослідження

Коли жінка навантажена вдома, вона має менше часу і фізичних сил для роботи, а тому різниця в оплаті праці між чоловіками та жінками продовжує зростати.

Наприклад, неповний робочий день працюють переважно жінки, а не чоловіки, а після народження дітей їхні шанси на підвищення або збільшення зарплати зменшуються. Багато хто взагалі йде з роботи.

Говори більше, роби менше

Пандемії дедалі більше привернула увагу до проблеми гендерної нерівності вдома і на роботі. Попри те, що в системі залишається багато проблем, кожна пара здатна розподілити обов’язки так, щоби зменшити тягар, який лягає на жінок і заважає їм розвиватися в інших сферах.

Насправді більшість чоловіків хотіли б брати більше участі в житті своїх дітей, а кожна пара могла б домовлятися про те, хто що робить.

Щоби нові звички прижилися, невидиме потрібно зробити більш помітним. Усвідомлення когнітивного і емоційного навантаження – вже хороший крок уперед, зазначає Дамінгер.

Якщо ми чітко визначимо, скільки планування потрібно для організації кожного аспекту життя дитини й виконання хатніх справ, ми усвідомимо, скільки прихованої роботи ми виконуємо щодня.

На щастя, не всі пари страждають від нерівного розподілу обов’язків. Одностатеві пари традиційно більш рівноправні, ніж гетеросексуальні, адже вони не відповідають очікуваним гендерним ролям.

Це доводить, що навантаження можна розподілити, якщо розмовляти про нього відкрито.

Але й на суспільному рівні ролі жінки й чоловіка потребують серйозного перегляду. Наприклад, стереотип про те, що чоловік має бути годувальником у родині, який змушує чоловіків працювати понаднормово, віддаляючи їх від родини.

Деякі речі можна вирішити й на законодавчому рівні. Дослідження свідчать, що чоловіки, які беруть декретну відпустку, пізніше також більше піклуються про дітей.

Але за відсутності політики, мабуть, найкращий спосіб для жінок зменшити ментальне навантаження – робити менше. Якщо жінка припинить контролювати всі питання, а чоловік не візьме на себе частину відповідальності за них, спочатку може виникати стрес і конфлікти.

Але це стане уроком вже для наступного разу.

Можна лише сказати: “О, минулого разу ми про це забули, і наслідки були поганими”.

Беручи на себе дедалі менше обов’язків, ви зможете поступово залучити партнера до їхнього виконання. Спочатку це, звичайно, не викличе захвату у вашого партнера. Але це дозволить вам звільнити більше часу й енергії для себе, і зрештою всі стануть щасливішими.

Прочитати оригінал цієї статті англійською мовою ви можете на сайті BBC Worklife.

Хочете поділитися з нами своїми життєвими історіями? Напишіть про себе на адресу [email protected], і наші журналісти з вами зв’яжуться.

Хочете отримувати головне в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram або Viber!

Про автора

admin administrator