Яка довжина волосся потрібна для хімічної завивки чоловікові

Авторadmin

Яка довжина волосся потрібна для хімічної завивки чоловікові

Якщо волосся не стає слизьким, не тягнеться за гребінцем, не рветься, то завивку можна виконувати. В іншому випадку розводять препарат водою або беруть інший розчин. При виборі форми завивки слід враховувати довжину волосся. Горизонтальну завивку можна виконувати на волоссі , що не довше 15-20 см.

По суті, хімічна завивка — це зміна структури волосків за допомогою спеціального складу, завдяки якому прямі пасма стають накрученими або хвилястими. Якщо після використання звичайних стайлерів ефект тримається максимум кілька днів, хімічна завивка може зберігатися від 1 до 6 місяців!

Хімічна завивка та випрямлення ціни

ТоварЦіна
Лосьйон для хімзавивки нормального/жорсткого волосся Londa Curl N/R Perm Lotion 1000 мл1253.0 грн.
Препарат для хімічної завивки волосся №1 сильний Profistyle 500 мл192.0 грн.
Препарат для хімічної завивки волосся №2 нормальний Profistyle 500 мл192.0 грн.

Догляд за волоссям після хімічної завивки, є важливою дією для того, щоб зміцнити волосся і зберегти локони на більш тривалий час. Не слід мити волосся після завивки протягом 48 годин.

Унікальність засоби для хімічної завивки волосся полягає не тільки в тому, що з його допомогою можна прямі пасма перетворити в чарівні кучерики, але і в тому, що на відміну від завитків, зроблених плойкою або щипцями, «хімія» буде триматися як мінімум чотири, а то й шість місяців.





Як діє хімічна завивка Хімічна (або перманентна) завивка – процедура, що дозволяє оформити зачіску фіксованими …

Про автора

admin administrator