Яка мінімальна сума для виведення Payoneer

Авторadmin

Яка мінімальна сума для виведення Payoneer

Мінімальна сума для переводу з Payoneer ПриватБанк становить $5 або €5, і вам також потрібно вказати призначення платежу. Після вибору рахунку Payoneer, з якого ви хочете здійснити переказ на картку ПриватБанку, а також вказання суми, натисніть «Продовжити».

Як зняти гривні з картки Payoneer за один раз можна зняти не більше ніж 15 000 гривень; мінімальна сума на балансі для виводу — $50, які конвертуються в гривню; комісія за зняття готівки в банкоматі фіксована і сягає $3.15.

Як вивести гроші на ПриватБанк через мобільний застосунок Payoneer

  1. Виберіть «Дії» в нижньому меню.
  2. Виберіть «Вивести на рахунок в банку».
  3. Виберіть валютний рахунок, з якого будете виводити гроші.
  4. Виберіть карту, на яку будете виводити гроші.
  5. Введіть суму для виводу.
  6. Натисніть «Огляд».

В Україні немає валютних банкоматів, тому зняти долари або євро з картки Payoneer можна тільки в касі банку. Для цього за паспортом та карткою Payoneer потрібно підійти до каси банку та запросити зняття коштів у доларах або євро. Комісія за операцію складе 3,15$ за транзакцію + 1,8% комісія Mastercard + комісія банку.

Також треба прив'язати рахунок у Monobank з акаунтом Payoneer. Оберіть Payoneer, проведіть авторизацію — введіть дані вашого облікового запису, а саме логін та пароль. Вкажіть суму для переказу на Monobank з Payoneer. Гроші зараховуються протягом 2-3 хвилин без додаткової конвертації.

Який алгоритм виведення коштів на рахунок ФОП у ПриватБанку?

  1. Увійдіть до свого облікового запису.
  2. Виберіть Вивести > На банківський рахунок. …
  3. Виберіть валютний баланс або баланс картки, з якої потрібно вивести кошти.
  4. Виберіть відповідний валютний банківський рахунок ФОП, на який ви бажаєте вивести кошти.





Щоб вивести гроші з Payoneer на ПриватБанк: 1. В акаунті знайдіть кнопку Вивід → На банківську картку, (додайте її дані). 2. Через касу ПриватБанку можна перевести в готівку долари з доларової картки. Мінімальна сума виводу на USD рахунок з Payoneer в Україні – 300$, на гривневий – 50$.

Про автора

admin administrator