Яка дія у Нанопласту

Авторadmin

Яка дія у Нанопласту

Теплоізоляційні властивості Це пов'язано з її великою пористою структурою. Тому пінопласт краще утримує тепло.

Пінопласт не розчиняється і не набухає у воді, практично не вбирає вологу, довговічний і стійкий до гниття. Він не засвоюється тваринними і мікроорганізмами, тому не використовується ними як корм і не створює живильного середовища для грибків і бактерій.

Найбільш широко ПСБ-С застосовують для утеплення фасадів житлових будинків. Оптимальна щільність пінопласту для утеплення стін зовні – 25 кг / м³, якій відповідає пінополістирол ПСБ-С-25. Це найпоширеніша марка, універсальна в застосуванні і оптимальна за ціною.

Однак екструдований матеріал кардинально відрізняється від пінопласту і володіє кращими характеристиками. Якщо простий пінопласт є виробом, що складається з великої кількості склеєних між собою гранул сферичної форми, то екструдований пінополістирол володіє однорідною пористою структурою, що робить його більш міцним.

Пінопласт значно дешевше дешевше ніж мінвата. Приблизно в 1,5-2 рази. Власне цим і пояснюється те, що для приватних будинків його використовують значно частіше.





НАНОПЛАСТ форте — сучасне безпечний засіб для полегшення сильних болів і зняття запалення, завоювало довіру багатьох пацієнтів. НАНОПЛАСТ форте …

Про автора

admin administrator