Як розрахувати погонний метр плінтуса

Авторadmin

Як розрахувати погонний метр плінтуса

Точно виміряти ширину отворів кімнати. Підсумовувати їх. Від цифри з 2 кроку відібрати ширину дверних отворів. У результаті вийде вирахувати довжину плінтуса, якої буде достатньо для оздоблення всієї кімнати.

Довжина плінтуса: Виміряйте довжину кожної стіни в кімнаті, де ви плануєте встановлення плінтуса. Підсумуйте довжини стін, щоб визначити загальну довжину плінтуса, який вам потрібний. Відстань між з'єднаннями. Потрібно порахувати, скільки цілих планок або їх частин знадобиться для монтажу.

В цьому випадку висота плінтуса з дерева може бути від 3 до 30 сантиметрів, а для ширини встановлюються стандартні значення – 1,5-2,5 сантиметра. Ширина не змінюється, щоб у приміщенні не втрачати місце, на яке можуть бути встановлені меблі та техніка.

Стандартна висота плінтуса 6-8 см, є також вузькі 4 см і широкі від 10 до 12 см, спеціальні моделі випускаються висотою 15 см. Товщина залежить від матеріалу, мармур або камінь мають велику товщину, ніж деревина або алюміній.

Розміри плінтусів Пластикові плінтуси можуть бути різноманітних форм та розмірів завдяки своєму кріпленню, яке є міцним та може з'єднувати частини під різними кутами. Найпоширеніша висота такого плінтуса є 50-60 мм, а ширина – 10-20 мм.

Плінтус — висота Вибираючи плінтус, керуйтеся золотим правилом — якщо стіни нижче 260 см, плінтус має бути не вище 60-80 мм.





Є 2 варіанти проведення розрахунків. Перший варіант передбачає використання калькулятора. Отже, потрібно взяти калькулятор і в першу чергу розрахувати периметр. Все треба виміряти і додати. Дізнаємося довжину смуги обраного плінтуса. Проводимо розрахунок. Наприклад, якщо …

Про автора

admin administrator