Які уколи роблять після інсульту

Авторadmin

Які уколи роблять після інсульту

Для надання першої допомоги ми використовуємо визнаний у всьому світі препарат із доведеною ефективністю – Актиліз. Результати терапії помітні відразу після введення медикаменту – у пацієнтів повертаються втрачені функції (міміка, мова, чутливість тіла).

Найчастіше інсульт уражає людей після 60 років. Кожний третій інсульт – фатальний. Для відновлення втрачених функцій після перенесеного інсульту може знадобитися шість і більше місяців. Багато хто повністю відновлюється і повертається до активного повноцінного життя.

Медична допомога у кареті швидкої допомоги при інсульті Невідкладна допомога у кареті швидкої допомоги полягає в тому, що медики відновлюють дихання пацієнта, знижують тиск, вимірюють рівень цукру в крові, вводять фізрозчин та протисудомні препарати.

Ліки проти ішемічного інсульту Для цього використовуються Аспірин і Клопідогрель (Плавікс).

◾ Виключити вживання смаженого, гострого і копченого, консервів, ковбаси, а також у великій кількості макаронної продукції. ◾ Не рекомендовано пити міцний чай, каву, какао, газовані напої і пакетовані соки.

Допустима межа артеріального тиску має бути до 140/90 мм рт. ст.





Терапія препаратами після інсульту в період реабілітації має такі цілі: 1. нормалізація процесів обміну речовин; 2. активізація центральної нервової системи, …

Про автора

admin administrator