Як швидко зняти защемлення нерва

Авторadmin

Як швидко зняти защемлення нерва

Біль — основна ознака защемлення сідничного нерва. Він починається в області сідниць та поширюється по задній поверхні стегна, при цьому він може доходити аж до коліна і гомілковостопного суглоба. Больові відчуття можуть бути різкими та несподіваними або ниючі, які не вщухають протягом тривалого часу.

Як правило, сідничний нерв і його функціональність відновлюються протягом 2-4 тижнів.

Що не можна робити при запаленні сідничного нерва Не рекомендується активно рухатися, гріти і розтирати поперек та ногу.

Симптоми защемлення нерва: біль – зазвичай гострий напад болю, різноманітного характеру (ріжучий, колючий, простріл тощо), болі можуть іррадіювати в прилеглі ділянки, супроводжуватися загальним нездужанням, значним обмеженням руху аж до повного знерухомлення внаслідок болю.

Більшість защемлень нервів минає самостійно. Якщо ж біль не зникатиме упродовж декількох днів, лікар може порекомендувати вам фізіотерапевтичні вправи з метою розтягнень і зміцнення м'язів шиї. Нестероїдні протизапальні препарати, наприклад, аспірин чи ібупрофен, допоможуть зменшити затяжний біль.





Основний симптом, якщо затиснуло сідничний нерв, — біль у сідниці, який віддає в ногу. При цьому нога може сильніше боліти під час ходьби або, навпаки, в стані спокою. Біль при защемленні сідничного нерва односторонній, зазвичай має різкий характер, як удар струмом. У деяких …

Про автора

admin administrator