Яка користь від печінки індички

Авторadmin

Яка користь від печінки індички

У ній міститься майже весь набір макро- і мікроелементів, необхідні організму людини, тому її рекомендують включати навіть у раціон маленьких дітей. Вона незамінна при лікуванні анемії, корисна для зору нормальної роботи мозку.

Якщо говорити про користь курячої печінки, вона містить найбільше таких мінералів, як селен та залізо, не така жирна та має менше білку. Яловича багата на цинк, фосфор, вітамін В12, вітаміни групи В, А та D. Свиняча ж печінка є лідером за кількістю заліза та білка.

Як варити печінку індички дитині Влити в каструлю 2-3 літри свіжої холодної води, дочекатися закипання на сильному вогні. 3. У закипілу воду покласти сіль, печінку індички, дати повторно закипіти, тримати на конфорці 30-40 хвилин.

Приготування: Печінку слід ретельно обрізати від прожилок та промити, порізати на шматочки. Обсушити за допомогою серветки. Кожен шматочок обмокнути в борошно. Смажити на розігрітій олії по 2-4 хвилини з кожного боку, не накриваючи сковороду кришкою.

Поживна цінність Вона містить багато білка, заліза, фолієву кислоту та вітаміни групи В. Печінка — також одне з найкращих джерел вітаміну А тваринного походження.

Куряча печінка – субпродукт смачний, недорогий та простий в приготуванні. Вона є відмінним джерелом поживних речовин, багата на вітаміни та мінерали, які мають величезну користь для організму.





На відміну від більшості видів домашньої птиці, 100 грам індичої печінки індички володіє високою калорійністю, яка перевищує, наприклад, курячий аналог. Тому вживання субпродукту індички рекомендується при відновленні після різних захворювань, крім людей з надмірною вагою. …

Про автора

admin administrator