Де знаходиться виробництво Calvin Klein

Авторadmin

Де знаходиться виробництво Calvin Klein

Зміст:

Calvin klein: історія бренду

19 листопада 1942 року в Сполучених Штатах Америки, а саме у найвідомішому місті Нью-Йорку, народився Кельвін Кляйн. Батько Кельвіна був власником маленького магазину. Завдяки бабусі Кельвін навчився шиттю на швейній машинці, мама ж допомогла у формуванні бездоганного смаку, вони постійно разом ходили в магазини готової сукні і до кравців. Регулярно хлопчик був присутній при розмовах про фасони і моду. Кельвін Кляйн запевняє, що в 5 років він мріяв про майбутнє модельєра. Тому вибору, де вчитися і куди податися після школи, у нього не було.

Серед кращих він закінчив Вищу школу мистецтва. Після чого в 1960-1962 роках вступив і навчався в Технологічному інституті моди. Паралельно з навчанням Кельвін проходив практику в ательє, де допомагав розкрадати костюми. Після нього довелося попрацювати ще у багатьох дизайнерів і навіть малювати портрети перехожих на вулицях. Ця діяльність була в основному для досвіду, оскільки грошей особливо не приносила. Вільні вечори Кельвін займав створенням свого портфоліо.

Історія бренду почалася 1968 року, коли Кельвін і його старий друг Баррі Шварцем організували фірму Calvin Klein, Ltd у Нью-Йорку. Баррі надав гроші, а у Кельвіна завжди була не одна ідея в запасі. Кляйн змайстрував свою першу колекцію і вирішив виставити її в готелі на одному з поверхів. Одного разу, директор бутіка, що знаходиться на поверх вище, переплутав кнопки в ліфті і потрапив якраз на той самий поверх, де проходив показ моделей. Колекція Кельвіна так вразила бізнесмена, що наважився відразу зробити замовлення на 50 тисяч доларів. Для Кельвіна Кляйна це був ривок у власний світ моди, його ім’я стало відомим, і так з’явилася матеріальна незалежність.

Кляйн почав роботу свого ательє з колекції верхнього одягу для чоловіків, але поступово взявся і за дизайн жіночого одягу. У 70-х роках він відкрив чоловічий костюм і для жіночої фігури. У 1970 році Кельвін випустив вкорочене двобортне пальто з широкими лацканами, або, так званий PeaCoat (бушлат). Така модель стала найпопулярнішим одягом сезону, більш того, увійшла в моду і на наступні 10 років.

Кельвін у 1973 році отримав премію «Коті» за створення витонченого та ідеально зшитого одягу. Так він постав першим молодим дизайнером в історії моди, який отримав цю премію.

А в 1974 році модельєр створив нову колекцію хутряного одягу та аксесуарів. Незабаром йти налагодженою стежкою йому набридло, і Кляйн вирішив підготувати свій перший «вибух», приголомшливий абсолютно весь світ моди разом з американськими суспільними моральними устоями. У підсумку 1978 рік був ознаменований випуском дизайнерських джинс, і тут модельєр став першим. З одягу, який вважається повсякденним і досить дешевим, він підніс їх як одяг для стильної і модної молоді. Ідеальний крій був чітко за фігурою і створював акцент на довжині і стрункості ніг, на задній кишені був розміщений логотип Calvin Klein і Omega.

Кельвін вирішив зробити провокаційну рекламу. І так, у 1980 році дизайнер за допомогою фотографа Брюса Вебера створив рекламний плакат джинсів з Брук Шилдс, яка стала секс-символом і кінозіркою. Тоді в Америці спалахнув скандал, Кляйна почали звинувачувати в тому, що вони використовували неповнолітніх, а зйомки назвали близькими до порнографічних. Знявши джинси з виробництва, скандал усунули, а фірма змогла повернутися до вже класичної моделі тільки 1998 року.

У 1982 Кляйн розробив нову колекцію, що складалася з чоловічої нижньої білизни, в якій обов’язково була присутня широка корсетна гумка з логотипом бренду Calvin Klein. У ролі моделей для реклами нижньої білизни були обрані супермодель Д. Вест і реппер М. Марк, а наполовину оголене чоловіче тіло стало вперше естетичним елементом. Кляйн стверджував, що нижню білизну він розробив, щоб люди стали сексуальними.

У 80-х роках дизайнер робив акцент на розробці і випуску джинсів і білизни. Реклама не проходила без скандалів, що вже стало частиною іміджу дизайнера. Кляйну довелося сплатити штраф у мільйон доларів, який виставила церква за плакат «Таємна вечора від Кляйна». На ньому був усім відомий біблійний сюжет, але моделі на ньому були в джинсах і з напівоголеними тілами.

У 1992 році Кельвін знову шокував Америку. Цього року він створив новий молодіжний стиль «унісекс», який згодом став дуже популярним. Тоді в якості реклами був випущений плакат з молодою моделлю Кейт Мосс і репером М. Марком. Одяг з логотипом Calvin Klein могла носити молодь будь-якої статі, ця концепція була сприйнята з величезним успіхом.

У 1999 році дизайнер вже вкотре спровокував рекламою новий скандал. Кляйн випустив нову колекцію, яка представляла дитячу нижню білизну, а так само білизну для підлітків. Фотографії з дітьми вважали занадто фривольними. У підсумку, дизайнер вибачився, а рекламну кампанію призупинили, щоб не виникало більш різких звинувачень.

Справа йшла своєю чергою, а компанія Кляйна вже не була обмежена маленьким ательє, а перетворилася на багатомільйонну імперію, щорічний оборот який був приблизно 5 мільярдів доларів. Правильний маркетинговий хід і політика створили чіткий імідж, асоціації більш глибоко увійшли в підсвідомість покупців. Конфлікти і скандали періодично допомагали створювати і підтримувати рекламний образ, гаслом якого стали розкутість, молодість і сексуальність. Кельвін Кляйн вважається першим дизайнером, який одягав людей «з ніг до голови», в його колекціях була і нижня білизна і аксесуари. Утвердившись у США та країнах Європи, в 90-ті роки фірма почала рух у бік сходу, були відкриті бутіки в Кувейті, Джакарті та Гонконгу.

Кляйн швидко реагував на зміну модних тенденцій у світі, що допомагало йому досягти ще більшого успіху. На початку XXI століття він розробляв нову колекцію в стилі «мілітарі». Незабаром дизайнер випустив пальто-шинель, штани-наколінники, спідниці до колін кольору хакі.

На додаток до одягу Кельвін випустив кілька ароматів, кожен вид яких включав і чоловічий і жіночий запах. У 1983 році з’явилася «Вічність», у 1985 році – «Одержимість», а в 1986 – «Віддушина». Духи, що підкреслюють тонкий стиль одягу, досі користуються величезним успіхом, тому у них існує безліч підробок. У 1998 році був випущений аромат «Протиріччя», який у підсумку став найзнаменитішим, а розраховувався на людей, які самостійно справляються зі своїми проблемами.

Кельвин Кляйн: бренд и его создатель. История Calvin Klein

С момента своего основания в 1968 году бренд Calvin Klein всегда приковывал к себе внимание модной общественности. Коллекции, коллаборации, рекламные кампании, модели — все вокруг американской марки осознанно работало на провокацию, и было создано, чтобы выделяться. Основателя бренда считают главным минималистом всех времен, а сам лейбл продолжает ассоциироваться исключительно с вызовом, чувственностью и скандалом.

Как и многие другие, Calvin Klein начался со своего гениального основателя, без работ которого просто невозможно представить существование бренда. Жизнь и судьба Кляйна — это история об успехе, об умении подниматься после падения и возрождаться из пепла. Это — история человека и дела всей его жизни.

Кельвин Кляйн: путь наверх

Основатель известного бренда Кельвин Ричард Кляйн родился в ноябре 1942-го года в Нью-Йорке в семье Лео Кляйна и Флоры Штерн. Отец — эмигрант из Венгрии, мать — также из семьи эмигрантов, обосновавшихся в Америке ранее.Воспитывая троих детей и работая 6 дней в неделю, они упорно трудились над тем, чтобы воплотить в жизнь «американскую мечту». И маленького Келькина, своего среднего ребенка, с детства приучали к тому же.

Будущий модельер провёл своё детство в Бронксе, районе далёком от высокой моды и стиля. Он казался мальчику весьма унылым местом. Кроме соседа Барри Шварца, с которым они были вместе с 5 лет, Кельвин не стремился заводить друзей и большую часть времени просиживал в ателье, которым владела его бабушка.

Кельвин Кляйн и Барри Шварц

Мир тканей и готовой одежды казался Кельвину странным и пленительным. Кстати, во всех дамских обновках он неплохо разбирался — мать нередко таскала ребенка за собой по магазинам. А шоппинг, как вспоминает Кляйн, всегда был ее главным хобби — довольно большая часть заработков Лео Кляйна уходила на новый наряды.

«Я провел десять лет своей жизни среди бежевого, кремового и белого оттенков, потому что их любила моя мать, – вспоминал впоследствии Кляйн. – Она обожала шубы и не отказывала себе в этой слабости, хотя жили мы отнюдь не роскошно».

С 5 лет мальчик посещал танцевальные уроки, а в школьные годы довольно быстро понял, что имеет талант к рисованию и достаточно упорства, чтобы его развивать. Это хобби всячески поощряли родители, считая его перспективным.

Кстати, Кельвин учился в одной школе с юным Ральфом Лореном, жившим в том же квартале. Однако Ральф был на 4 года старше, так что пути их в детстве так и не пересеклись.

В 18 лет Кельвин окончил Высшую Школу искусства, после чего проучился два года в технологическом Институте Моды в Нью-Йорке, поработал в качестве подручного в различных модных домах города.

Хотя Кельвин и принимал участие в разработке и дизайне, счастливым это его не делало — юноша мечтал создавать ту одежду, которую представлял перед внутренним взором. Впрочем, не стоит заблуждаться: Кляйн был мечтателем, но весьма практичным. Например, проститься со своей первой работой он решил оригинально: вместо громких слов о призвании потребовал от босса увеличить оплату ровно в 2 раза. И только получив отказ, отправился в «свободное плавание».

Американская мода середины 60-х сильно отличалась от той, что мы знаем сегодня. На самом деле, она была непередаваемо далека от двухтысячных. Ведь практически вся модная одежда из премиальных бутиков была лишь вдохновленным копированием нарядов, представленных в Париже. Одеваться согласно последним трендам (хотя тогда и слова-то такого не было) могли лишь барышни, который каждый сезон путешествовали в Европу. Того, что мы называем «спортивной одеждой», еще попросту не существовало. Модные дома посылали художников на показы Кристиана Диора в Париж, чтобы они зарисовывали быстрые скетчи, которые впоследствии становились основой для разработки новых коллекций. В 60-х американские дизайнеры впервые начали выпускать одежду под собственными торговыми марками, которые хоть кому-то о чем-то говорили. Вот каким был мир моды, в который хотел войти Кельвин Кляйн.

По знакомству (его привела бывшая модель) Кельвин устраивается в модный дом Дэна Миллштейна в качестве дизайнера, разрабатывающего наряды для дам plus size.

Кляйн обладал уникальным умением: он мог линия за линией повторить на бумаге любой наряд, бросив на него лишь один взгляд. Именно на этой работе, по словам дизайнера, он очень многому научился. Босс бросал его в самую гущу событий и был крайне требователен: Кляйн занимался всем, от скетчинга и подбора тканей до примерки готовых нарядов.

Разногласия начались, когда речь зашла о подходе к бизнесу: Кляйн видел будущее в том, чтобы не копировать, а задавать тренды. К тому же, ему казалась крайне соблазнительной идея размещать лейблы на одежде торговой марки. Требуя все больше денег (у него как раз родилась дочь Марси, и молодая жена пока не могла работать), автономии и признания, Кельвин постепенно начал понимать, что в качестве наемного сотрудника он попросту не может рассчитывать на перспективы.

Кельвин Кляйн с семьей и дочерью

«В школе дизайна нас учили каким-то допотопным приемам и демонстрировали устаревшие фасоны, которые никак не подходили современным женщинам, – рассказывал Кельвин. – Я всегда считал женщин чем-то большим, чем просто автоматом для рождения детей. Моим вдохновением были те из них, кто, как и я, хотели перемен».

Calvin Klein Ltd.

В 1968-м Кельвин окончательно решает идти своим путем. Он уговаривает своего единственного друга детства Барри Шварца ввязаться в настоящую аферу — вложить 10 000 долларов в модельный бизнес. Кляйн уверен: стоит ему отшить первую коллекцию — и о нем заговорят.

В конце концов Шварц соглашается не только ссудить другу стартовый капитал, но и помогать его бизнесу «мелкими вливаниями» по ходу дела. Благодарный Кельвин убеждает Шварца заключить контракт и стать полноценным партнером в фирме Calvin Klein Ltd.

Первая коллекция Calvin Klein Ltd., состоящая из 6 пальто и 3 платьев, расположилась в маленькой темной комнате, арендованной в шестиэтажном торговом центре. И, возможно, так никогда бы и не продалась, если бы ею не заинтересовалась Милдред Кастин, директор крупнейшего универмага «Бонвит Теллер», которую называли гранд-дамой мира ритейла и моды. Одним заказом она могла обеспечить карьеру юному модельеру, реализуя его коллекции через собственные магазины. Милдред Кастин была известна любовью к поискам новых талантов, так что 25-летний Кляйн как нельзя кстати «пришелся ко двору».

Кельвин Кляйн в молодости

Увидев образцы, Кастин заявила, что заплатит за каждый из них на 20 долларов больше, чем попросит Кляйн. Взамен молодое дарование должно было пообещать ей эксклюзивные права на продажу коллекции. Однако не смотря на море комплиментов, обрушившихся на его голову, Кельвин не потерял самообладания. Юноша заявил, что другие универмаги не менее заинтересованы в его услугах, однако он из уважения отдал первенство «Бонвит Теллер». Так что может пообещать какие угодно условия, только не эксклюзивные права. В результате Милдред Кастин таки пошла на уступки, был заключен контракт и сделан заказ на сумму 50 000 долларов — громадные по тем временам деньги, которые обеспечили Кляйну более-менее стабильное будущее для развития собственного бренда.

А понятие бренда Кельвин ценил как ничто другое. Дизайнер вспоминал, что их со Шварцем матери ночами напролет пришивали к одежде бирки, чтобы заказ для «Бонвит Теллер» был выполнен в срок.

Но игра стоила свеч — удачное начало и сделанные за годы работы знакомства обеспечили Calvin Klein Ltd. блестящий старт.

Джинсы Кельвин Кляйн

В 1978-м Кельвин Кляйн, уже успешный модельер, решает изменить представление мира о джинсах, сделав их символом сексуальности. В своей новой коллекции он открывает женщинам новые перспективы — подчеркнуть длину ног и соблазнительную линию бедер с помощью одежды, которая изначально никоим образов не ассоциировалась с женственным нарядом.

На заднем кармане джинс появляется тот самый логотип CK — Кляйн считал необходимым размещать лейблы на одежде своего производства, чем сделал немалый вклад в американскую «логоманию», развившуюся несколькими годами позже. И хотя нынче охота за брендовыми вещами вновь пошла на спад, мы и в 2019-м наблюдаем ностальгические всплески, когда названия брендом размещаются на сумочках, футболках и даже на ногтях.

«Я всегда хотел привлекать больше людей, поэтому меня и заинтересовали джинсы. Они дали мне возможность передать сообщение массам, создать нечто новое», — говорил Кляйн. Сообщение для масс имело невероятный успех — за 5 лет после создания первой коллекции из денима прибыль компании взлетела до 500 млн долларов в год.

Поспособствовали этому и эпатажные промо-кампании. Несовершеннолетняя модель Брук Шилдс вошла в историю благодаря своему участию в рекламе джинсов Calvin Klein: девушка рекламировала их с промо-сообщением: «Между мной и моими Кельвинами нет абсолютно ничего». Модельера обязали прекратить кампанию и даже обвинили в сексуальной эксплуатации ребенка, однако продажи взлетели на заоблачные высоты.

Топ-10 брендів чоловічих джинсів 2023 року: Calvin Klein, Hering, Colcci та інші!

Який бренд чоловічих джинсів найкращий у 2023 році?

Джинси є одним з найбільш універсальних предметів одягу в чоловічому гардеробі, оскільки їх можна носити в найрізноманітніших ситуаціях, вони дуже практичні і легко поєднуються з іншим одягом. Але для того, щоб покупка була успішною, важливо вибрати найкращу марку чоловічих джинсів, оскільки найкращі бренди виробляють вироби високої якості.

Для цього найкращі бренди інвестують значні кошти у виробництво джинсів з чудових матеріалів, хорошої міцності та комфорту, як, наприклад, Calvin Klein, Hering та Colcci. Купуючи чоловічі джинси від найкращих брендів, ви отримаєте практичну та зручну річ, що відповідає вашому стилю.

Оскільки існує кілька брендів чоловічих джинсів, дуже важливо знати, які з них найкращі. Щоб допомогти вам у цьому пошуку, ми провели велике дослідження і підготували цю статтю, яка показує, які 10 найкращих брендів чоловічих джинсів 2023 року. Уважно ознайомтеся з основними відмінностями та особливостями кожного бренду і дізнайтеся, як вибрати найбільш підходящу для вас модель!

Найкращі бренди чоловічих джинсів 2023 року

Фото12345678910
Ім’яКельвін КляйнГерінгКольчі.Levi’sОдяг для полоДизельЕллусе.Вранглер.LacosteП’єр Карден
Ціна
Фундація1968, США1880, Бразилія1986, Бразилія1873, США2009, Бразилія1978, Італія1972, Бразилія1947, США1933, Франція1953, Франція
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 7.0/10)Reclame Aqui (Рейтинг: 7.9/10)Reclame Aqui (Рейтинг: 7.3/10)Reclame Aqui (Рейтинг: 6.7/10)Reclame Aqui (Рейтинг: 5.9/10)Reclame Aqui (Рейтинг: 8.1/10)Reclame Aqui (Рейтинг: 8.1/10)Reclame Aqui (Рейтинг: 7.4/10)Reclame Aqui (Рейтинг: 7.2/10)Reclame Aqui (Рейтинг: 6.4/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 6.02/10)Споживчий рейтинг (Оцінка: 6.59/10)Споживчий рейтинг (Оцінка: 7.61/10)Споживчий рейтинг (Оцінка: 5.22/10)Споживчий рейтинг (Оцінка: 4.03/10)Споживчий рейтинг (Оцінка: 7.35/10)Споживчий рейтинг (Оцінка: 7.47/10)Споживчий рейтинг (Оцінка: 6.33/10)Споживчий рейтинг (Оцінка: 5.63/10)Споживчий рейтинг (Оцінка: 5.12/10)
АмазонкаСередній показник продукту (оцінка: 4,6/5,0)Середній показник продукту (оцінка: 5.0/5.0)Середній показник продукту (оцінка: 5.0/5.0)Середній показник продукту (оцінка: 4,7/5,0)Середній показник продукту (оцінка: 4,4/5,0)Середній показник продукту (оцінка: 5.0/5.0)Середній показник продукту (оцінка: 5.0/5.0)Середній показник продукту (оцінка: 4,4/5,0)Середній показник продукту (оцінка: 4,6/5,0)Не оцінено
Витрати-вигоди.Дуже добре.Дуже добре.Добре.Добре.Розумно.БасРозумно.БасРозумно.Розумно.
ТипиОблягаючий, прямий, худий, розслабленийОблягаючий, прямий, худорлявийОблягаючий, прямий, худий, розслабленийОблягаючий, прямий, худий, розслабленийПриталений, прямий, худий, розслаблений, бігунПриталений, прямий, худий, розслаблений, бігунПриталений, прямий, худий, розслаблений, бігунОблягаючий, прямий, худий, розслабленийОблягаючий, прямий, худорлявийОблягаючий, прямий
СтиліГладкі, обкурені, розірваніГладкий, викладений каменемГладкі, обкурені, розірваніГладкі, обкурені, розірваніГладкі, обкурені, розірваніГладкі, обкурені, розірваніГладкий, викладений каменемГладкий, викладений каменемГладкий, викладений каменемГладкий, викладений каменем
ДиференціалиЯкісні матеріали та вишуканістьДовговічність і відмінна обробкаЗосередьтеся на комфорті та різноманітності стилівМ’якість виробів та стале виробництвоСучасність і різноманітність розмірівІнновації та автентичність у творахВідмінне пошиття та сміливий дизайнВисока якість і відмінна посадкаПрактичний і вишуканий дизайнВони забезпечують хорошу мобільність і легко поєднуються з іншими елементами
Посилання

Як ми аналізуємо найкращі бренди чоловічих джинсів 2023 року?

Щоб обрати найкращий бренд чоловічих джинсів 2023 року, ми звернули увагу на найважливіші критерії моделей, такі як якість, задоволеність споживачів, ціни та різноманітність варіантів. Що означає кожен з критеріїв, представлених у нашому рейтингу, читайте нижче:

  • Фундація: містить інформацію про рік заснування бренду та країну його походження. Ця інформація допоможе вам краще зрозуміти рівень досвіду бренду, про який йде мова.
  • Примітка РА: Цей бал складається з оцінок споживачів і швидкості вирішення скарг, і є дуже корисним для вас, щоб скласти думку про якість продукції бренду в цілому.
  • Оцінка РА: це Споживча оцінка бренду в Reclame Aqui, оцінка може варіюватися від 0 до 10, і чим вища оцінка, тим краща задоволеність клієнтів. Ця оцінка дозволяє спостерігати, яким є рівень обслуговування клієнтів та вирішення проблем.
  • Амазонка: це середній бал моделей джинсів бренду на Amazon. Значення визначається на основі 3 одиниць, представлених у рейтингу кожного бренду, і коливається від 1 до 5 зірок. Вам буде дуже корисно оцінити якість і довговічність моделей-бестселерів бренду.
  • Витрати-вигоди: стосується співвідношення витрат і вигод бренду і допомагає оцінити, чи відповідають переваги ціні. Він може бути оцінений як дуже добрий, добрий, помірний або низький, залежно від цін на джинси бренду та їхньої якості порівняно з конкурентами.
  • Типи: стосується основних характеристик, які відрізняють моделі джинсів бренду. Ця інформація дає змогу вибрати модель відповідно до бажаних характеристик.
  • Стилі: Ця інформація допоможе вам вибрати бренд, у якого є штани, що відповідають вашим особистим потребам, уподобанням і смакам.
  • Диференціали: Ця інформація дозволяє проаналізувати основні характеристики, якими вирізняється кожен бренд.

Це наші основні критерії для визначення рейтингу найкращих брендів чоловічих джинсів 2023 року. Ми впевнені, що ви зможете знайти найкращий бренд і найбільш підходящу модель для вашої повсякденності та стилю. Тож подивіться, які найкращі бренди чоловічих джинсів, і зробіть вдалий вибір!

Топ-10 брендів чоловічих джинсів 2023 року

Настав час перевірити, які 10 найкращих брендів чоловічих джинсів 2023 року. Погляньте на відмінності кожного бренду, а також на технічні характеристики та переваги запропонованих моделей. Уважно проаналізуйте варіанти і зробіть найкращий вибір!

Виробляє чоловічі джинси, які забезпечують хорошу мобільність і легко комбінуються з іншим одягом

Якщо ви шукаєте пару гнучких чоловічих джинсів, які легко комбінувати з іншими речами, моделі Pierre Cardin вам сподобаються. Бренд випускає чоловічі джинси, які забезпечують свободу рухів і дозволяють легко комбінувати образи, в розмірах від 38 до 52.забезпечують оптимальну мобільність у повсякденному житті.

Лінія Classic представляє моделі з прямим кроєм, ідеальні для тих, хто шукає традиційні джинси з хорошою еластичністю, щоб носити їх на роботі, на прогулянках або в інших повсякденних справах. Моделі цієї лінії виготовлені з суміші таких матеріалів, як бавовна, поліестер і еластан, які, крім хорошої міцності, також дозволяють штанам бути гнучкими, так що ви можетеможе зручно нахилятися і вставати.

Ще одна хороша лінія від бренду – Comfort Fit, ідеальна для тих, хто шукає злегка приталені джинси, які легко комбінувати з іншими речами. Моделі цієї лінії доступні в класичних джинсових кольорах, таких як чорний, темно-синій і світло-блакитний, що дозволяє легко створювати нові комбінації з речами у вашому гардеробі.

  • Класичні чоловічі джинси Pierre Cardin – 462P5: Дуже показана для більшої гнучкості та мобільності на роботі, в коледжі, на відпочинку і т.д. Виготовлена з суміші бавовни, поліестеру та еластану, вона забезпечує хорошу свободу рухів і комфорт протягом усього дня. З традиційним, непраним кроєм, вона є дикою картою для різноманітних випадків.
  • Традиційні чоловічі джинси Pierre Cardin 027: Ця пряма модель чорного кольору має в складі еластан, що забезпечує більшу свободу рухів, як при нахилах, так і при вставанні.
  • Традиційні чоловічі джинси Pierre Cardin з еластаном світло-блакитного кольору із завищеною талією 420: Джинси із завищеною талією та прямим кроєм ідеально підходять для повсякденного носіння або для відпочинку. Цей світло-блакитний виріб виготовлений з еластану, що забезпечує хороший рівень комфорту та мобільності. Завищена лінія талії надає йому ретро-стилю, який зараз в моді.
Фундація1953, Франція
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 6.4/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 5.12/10)
АмазонкаНе оцінено
Витрати-вигоди.Розумно.
ТипиОблягаючий, прямий
СтиліГладкий, викладений каменем
ДиференціалиВони забезпечують хорошу мобільність і легко поєднуються з іншими елементами

Це практичні чоловічі джинси з вишуканим повсякденним дизайном

Якщо вам потрібні стильні, практичні чоловічі джинси, які можна вдягати на різноманітні зустрічі, моделі Lacoste підійдуть вам. Lacoste виробляє чоловічі джинси в розмірах від 36 до 58 з практичних тканин, які легко перуться і мають корисні кишені, щоб полегшити вашу повсякденну рутину.Придбавши модель Lacoste, ви отримаєте практичні та повсякденні чоловічі джинси.

Вузькі джинси Lacoste ідеально підходять для тих, хто прагне мати стильний повсякденний образ із завуженим кроєм і кишенями, які добре вміщують документи та інші важливі речі. Вони виготовлені зі стрейчевого бавовняного деніму, що забезпечує високу зносостійкість.

Лінія джинсів прямого крою ідеально підходить для тих, хто шукає класичні та елегантні джинси для повсякденного носіння або важливих зустрічей. Виготовлені з бавовни та еластану, штани мають баланс між міцністю та еластичністю, забезпечуючи хорошу свободу рухів. Вони доступні в класичних джинсових кольорах, з варіантами однотонних моделей або з непомітною випраною тканиною тавишуканий.

  • чоловічі штани – HH2361: Тонкий крій на 2% складається з еластану, що забезпечує ідеальну посадку та комфортні відчуття навіть після довгих годин носіння.
Фундація1933, Франція
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 7.2/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 5.63/10)
АмазонкаСередній показник продукту (оцінка: 4,6/5,0)
Витрати-вигоди.Розумно.
ТипиОблягаючий, прямий, худорлявий
СтиліГладкий, викладений каменем
ДиференціалиПрактичний і вишуканий дизайн

Досвідчений бренд у виробництві високоякісних чоловічих джинсів, з відмінною посадкою по фігурі

Джинси Wangler ідеально підходять для тих, хто шукає високоякісні чоловічі джинси з відмінною посадкою, вироблені досвідченим брендом. Цей бренд є світовим еталоном в області заміської та міської моди, виробляючи різні джинси протягом десятиліть. Доступні розміри варіюються від 36 до 54.чудова якість та ідеальна посадка .

Лінія Relaxed призначена для тих, хто любить трохи вільніші джинси, але з хорошою посадкою. Моделі цієї лінії мають більш віддалений від тіла крій, що забезпечує комфорт для повсякденного використання або навіть для створення образів у стилі кантрі. Джинси мають технологію Advanced Comfort, яка забезпечує комфорт і високу міцність виробу.

Ще однією гарною лінією бренду є Urbano, яка пропонує вироби з прямим і вузьким кроєм, що ідеально підходять для використання на роботі, в школі, коледжі та інших повсякденних заходів у місті. Моделі мають базові джинсові кольори, не потребують прання. Прямі моделі виготовлені зі 100% високоякісної бавовни, що забезпечує ідеальну вертикальну посадку, в той час як вузькі моделі мають 2% еластану в складі.що забезпечує більш облягаючу та гнучку посадку.

  • Джинси Wrangler: Універсальні штани, ідеально підходять для повсякденного носіння або для кантрі-образу з черевиками і шкіряним ременем.
  • Чоловічі джинси Wrangler Riggs Workwear: Підійдуть для тих, хто хоче практичні та зручні темно-сині джинси. Ці чоловічі джинси мають прямий крій, що забезпечує максимальний комфорт і мобільність. Вони також мають додаткові кишені ззаду, що дозволяє носити з собою більше речей.
  • Чоловічі джинси Wrangler Jeans 0936 ковбойського крою, завужені, попередньо випрані в кольорі індиго: Підходить для використання в сільській місцевості, ковбоями та ковбойками, під час роботи на ранчо або участі в змаганнях та родео. Ця модель злегка приталеного крою, виготовлена з щільної бавовни, має складчасті шви, щоб запобігти натиранню, і є дуже міцною.
Фундація1947, США
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 7.4/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 6.33/10)
АмазонкаСередній показник продукту (оцінка: 4,4/5,0)
Витрати-вигоди.Бас
ТипиОблягаючий, прямий, худий, розслаблений
СтиліГладкий, викладений каменем
ДиференціалиВисока якість і відмінна посадка

Фокусується на виробництві чоловічих джинсів з чудовим пошиттям та сміливим дизайном

Джинси Ellus ідеально підходять для тих, хто шукає чоловічі джинси з якісним пошиттям та сміливим дизайном. Бренд спеціалізується на виробництві чоловічих джинсів зі стійкими швами та сучасним дизайном у розмірах від 36 до 48. Тож, придбавши модель Ellus, ви отримаєте чоловічі джинси зі стильним дизайном та швом, який не буде легко розпорюватись.

Лінія Slim має ідеальні моделі для тих, хто шукає джинси з хорошими швами і сміливими розводами, щоб носити їх на прогулянки або круті вечірки. Моделі виготовлені з таких тканин, як бавовна, поліестер і еластан, з дуже міцним і добре виконаним швом. Вироби цієї лінії більш приталені і мають ексклюзивні розводи, створюючи неповторні стилі. У лінії також є штани з розводами.більш прості та традиційні.

Лінія Baggy представляє штани, призначені для тих, хто хоче мати джинси зі сміливим стилем і водночас зручні. Вироби цієї лінії мають модель, натхненну штанами 90-х, з розстібнутими штанинами, вільнішими на стегнах і звуженими в області талії, що забезпечує комфорт, стиль і мобільність. Вироби виготовлені з бавовни та еластану, з вишуканою прошивкою,Крім того, вони мають сучасні та диференційовані пральні.

  • Чоловічі еластичні джинси сапфірового кольору, Ellus: вузькі штани ідеально підходять для тих, хто хоче модель зі стійкими швами і стилем з простим пранням. ця модель більш облягає ноги і має відмінні шви, з ідеальною обробкою. вона має смугастий стиль, ідеально підходить для повсякденних прогулянок і заходів.
  • Чоловічі повсякденні джинси, Ellus: ідеальний варіант для тих, хто хоче джинси з непомітною, але диференційованою обробкою. цей виріб має диференційовану обробку на висоті кишень і вузьку посадку. він має дуже добре виконані шви.
  • Чоловічі повсякденні джинси Ellus: Якщо ви хочете замаскувати об’єм стегон, ця модель – ідеальний варіант. Вона має прямий крій і диференційоване прання, що створює візуальне враження більш витягнутого силуету. Крім того, вона має гарну прошивку і вишукану обробку, що робить її ідеальною для використання в різних повсякденних заходах.
Фундація1972, Бразилія
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 8.1/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 7.47/10)
АмазонкаСередній показник продукту (оцінка: 5.0/5.0)
Витрати-вигоди.Розумно.
ТипиПриталений, прямий, худий, розслаблений, бігун
СтиліГладкий, викладений каменем
ДиференціалиВідмінне пошиття та сміливий дизайн

Розробляє інноваційні чоловічі джинси з автентичним дизайном

Якщо вам потрібні інноваційні та автентичні чоловічі джинси, зверніть увагу на моделі Diesel. Цей бренд спеціалізується на виробництві диференційованих чоловічих джинсів, прагнучи створювати нові тренди, але також випускає більш базові моделі з автентичним і сміливим дизайном. Моделі доступні в розмірах від 38 до 50.унікальний чоловічий і суперсучасний.

Лінія Straight пропонує вироби для тих, хто шукає прямі штани з автентичним і диференційованим дизайном для повсякденних подій і вечірок. Моделі цієї лінії дуже різноманітні, деякі з них представлені в різних кольорах, наприклад, білому, і з різними типами прання. Вироби виготовлені в інноваційний спосіб, з бавовни і збагачені тонкими обробками, які зберігають колір тканини.

Лінія Tapered – це інноваційна лінія, яка пропонує ідеальні вироби для тих, хто любить ширші, зручніші чоловічі джинси та має власне бачення моди. Моделі цієї лінії, створені Diesel, натхненні вінтажним роком 50-х років, з більш сучасним моделюванням та диференційованою високою талією. Прання здійснюється на 100% бавовняних тканинах, а потім збагачується ефектом смоли.цієї лінії призначені для випадкових зустрічей, невимушених прогулянок або дозвілля.

  • Чоловічі завужені джинси Diesel Thavar 0808Z: ідеально підходять для тих, хто хоче зручні джинси з сучасним дизайном для повсякденного носіння. чорна модель має легкі вертикальні візерунки в деяких місцях, а також м’яке, але сучасне прання. модель має чудову еластичність.
  • Завужені джинси Diesel, колір: 0853T: Ці красиві джинси ідеально підходять для тих, хто любить стриманий образ з модною інформацією. Вони мають завужений крій, чистий дизайн і світліші випрані місця, а також практичні кишені і логотип Diesel.
  • Чоловічі джинси D-Strukt від Diesel: Ця модель має розслаблений крій, трохи вищу та більш приталену талію, що надає їй іншого стилю, який можна носити з тенісними туфлями, на вечірках або повсякденних заходах.
Фундація1978, Італія
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 8.1/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 7.35/10)
АмазонкаСередній показник продукту (оцінка: 5.0/5.0)
Витрати-вигоди.Бас
ТипиПриталений, прямий, худий, розслаблений, бігун
СтиліГладкі, обкурені, розірвані
ДиференціалиІнновації та автентичність у творах

Виробляє сучасні чоловічі джинси, з хорошим асортиментом розмірів

Цей бренд розробляє і виробляє повсякденні чоловічі джинси з нотками спортивного стилю, створюючи красиво оформлені моделі в розмірах від 38 до 48 і спеціальний розмір Plus Size. Отже, коли ви купуєте модель Polo Wear, ви отримуєте пару джинсівСтильно, сучасно і точно за вашим розміром.

Лінія Slim Basic представляє ідеальні моделі для тих, хто шукає більш приталені та сучасні джинси для повсякденного носіння вдень або ввечері. Вони виготовлені з таких матеріалів, як бавовна, поліестер та еластан, які забезпечують відмінну зносостійкість виробу.

Ще одна чудова лінія бренду – Plus Size, в якій є моделі більшого розміру, ідеальні для тих, хто шукає сучасні чоловічі джинси Plus Size з хорошим моделюванням. У розмірах від 50 до 54 є вироби з прямим або завуженим кроєм.безпека та комфорт.

  • Базові штани, Поло, Чоловічі: Дуже практична модель для того, щоб вийти зранку і повернутися лише ввечері. Джинси злегка завужені в ногах і мають дуже зручну посадку для повсякденного носіння. Вони дуже м’які і непомітні при пранні.
  • Повсякденні джинси, Поло, Чоловічі: Цей розслаблений крій із завищеною лінією талії та трохи вільнішим кроєм ідеально підходить для тих, хто шукає зручні джинси для повсякденного або повсякденного носіння, слідуючи сучасним тенденціям, натхненним 90-ми. Він також має практичні кишені.
  • Базові повсякденні штани, Polo Wear, Чоловічі: ідеально підходить для тих, хто шукає джинси з сучасним і виразним дизайном для відпочинку. цей темно-синій виріб виготовлений з якісної тканини і дуже зручний для щоденного носіння.
Фундація2009, Бразилія
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 5.9/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 4.03/10)
АмазонкаСередній показник продукту (оцінка: 4,4/5,0)
Витрати-вигоди.Розумно.
ТипиПриталений, прямий, худий, розслаблений, бігун
СтиліГладкі, обкурені, розірвані
ДиференціалиСучасність і різноманітність розмірів

Компанія спеціалізується на виробництві повсякденних та м’яких чоловічих джинсів, що відповідають принципам сталого розвитку.

Якщо ви хочете дуже м’які та екологічно чисті чоловічі джинси, обирайте моделі Levi’s. Цей бренд фокусується на виробництві чоловічих джинсів, які забезпечують м’який та комфортний дотик до шкіри, з розмірами від 36 до 54. Levi’s також прагне використовувати у виробництві екологічні матеріали, які створюють менше відходів. Таким чином, купуючи модель Levi’s, виматимете дуже м’які, зручні та стійкі чоловічі джинси.

Лінія Taper представляє завужені джинси, ідеальні для тих, хто шукає пару чоловічих джинсів з м’яким і приємним дотиком, щоб носити їх на прогулянках і повсякденних заходах. Моделі цієї лінії злегка облягають ноги, виготовлені з суміші перероблених і чистих тканин, таких як бавовна, поліестер, еластан і ліоцель, які забезпечують м’якість і комфорт. Штани доступні в наступних варіантахв різних кольорах і з різними способами прання.

Лінія Straight пропонує прямі фасони, які підходять для тих, хто дотримується більш традиційного стилю і любить джинси з прямим кроєм для повсякденного життя. Вироби цієї лінії виготовлені з бавовни та матеріалів, що підлягають вторинній переробці, в результаті чого виходять м’які та екологічно чисті джинси. Доступні в найкласичніших кольорах, є однотонні моделі та моделі з непомітною випраною тканиною.

  • Levis Jeans 511 Slim – 01390: Цей виріб має облягаючий крій, трохи обтягуючий, але дуже м’який на дотик, оскільки виготовлений з бавовни та еластану. У темно-синьому кольорі він має стримане прання.
  • Чоловічі джинси Levi’s 550 Loose Fit: підійдуть для тих, хто полюбляє більш вільний крій і класичний колір джинсів. Ця модель має вільний крій і традиційний пояс, а також м’яку тканину і високоякісну застібку-блискавку.
  • Джинси Levi’s Jeans 511 Slim Fit для хлопчиків: Ці джинси мають ідеальний крій і стриманий колір для повсякденного носіння. Виготовлені з перероблених матеріалів, вони також легко перуться.
Фундація1873, США
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 6.7/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 5.22/10)
АмазонкаСередній показник продукту (оцінка: 4,7/5,0)
Витрати-вигоди.Добре.
ТипиОблягаючий, прямий, худий, розслаблений
СтиліГладкі, обкурені, розірвані
ДиференціалиМ’якість виробів та стале виробництво

Виробляє зручні чоловічі джинси в різних стилях

Якщо ви шукаєте зручні джинси в стилі, який вам найбільше підходить, джинси Colcci – для вас. Бренд фокусується на виробництві надзвичайно зручних чоловічих джинсів у розмірах від 36 до 50.дорогий, дуже зручно носити цілий день.

Лінія прямих чоловічих джинсів представляє ідеальні моделі для тих, хто хоче мати зручні штани для повсякденного носіння, на роботу, навчання або інших зустрічей. Вироби цієї лінії доступні в різних відтінках і мають традиційний крій, виготовлені з суміші таких тканин, як бавовна, еластан і поліестер, які надають тканині міцність, еластичність і м’якість,для максимального комфорту.

Лінія джинсів скінні пропонує ідеальні вироби для комфортного та сучасного образу для повсякденних прогулянок, заходів та вечірок. Моделі мають трохи вужчу посадку та 2% еластану в складі, що сприяє гнучкості та максимальному комфорту. Є моделі у всіх класичних кольорах джинсів, а також вироби з різними варіантами прання, щоб ви могли вибрати відповідно до ваших потребз твоїм стилем.

  • Чоловічі джинси Felipe Destroyed, Colcci: Ця модель має розриви на колінах і потерті деталі по всій довжині, що робить її повсякденним одягом. Також вона має прямий крій для більшого комфорту.
  • Штани Colcci: ідеальні штани для тих, хто шукає зручну та універсальну модель для повсякденного носіння. Ця традиційна модель джинсів має прямий крій і дуже зручну посадку, завдяки чому ви можете носити виріб цілий день з максимальним комфортом. Для більшої практичності спереду і ззаду є кишені.
  • Чорні вузькі штани Colcci: Ця модель ідеально підходить для тих, хто любить трохи більш облягаючі штани, для використання в різних повсякденних і дозвіллєвих заходах. Ці чорні штани універсальні і мають злегка вільний крій, що забезпечує більший комфорт при носінні.
Фундація1986, Бразилія
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 7.3/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 7.61/10)
АмазонкаСередній показник продукту (оцінка: 5.0/5.0)
Витрати-вигоди.Добре.
ТипиОблягаючий, прямий, худий, розслаблений
СтиліГладкі, обкурені, розірвані
ДиференціалиЗосередьтеся на комфорті та різноманітності стилів

Створює та виробляє дуже міцні та якісно оброблені чоловічі джинси

Джинси Hering ідеально підходять для тих, хто шукає міцні та якісно оброблені чоловічі джинси для повсякденного використання. Цей бренд виготовляє джинси з великою ретельністю, що призводить до створення міцних виробів з відмінною обробкою, в розмірах від 36 до 48.

Лінія прямих брюк ідеально підходить для роботи, школи, коледжу та інших повсякденних справ. Моделі прямого крою виготовлені з бавовни, поліестеру, віскози та еластану і мають обробку Soft Touch, добре відому тим, що надає джинсам оксамитового дотику і робить їх надзвичайно зручними, зберігаючи при цьому високу міцність. Вироби доступні в класичних кольорах джинсів,темно-синій, світло-блакитний і чорний, з відмінною обробкою.

Лінія вузьких джинсів, з іншого боку, ідеально підходить для тих, хто хоче мати міцні джинси для повсякденного носіння. Поєднання таких тканин, як бавовна, поліестер і еластан, забезпечує відмінну зносостійкість навіть при постійному використанні. Моделі мають вузьку посадку, яка злегка регулюється, для сучасного і повсякденного вигляду.мають дуже якісну обробку, з міцними та стійкими швами.

  • Традиційні чоловічі джинси з еластаном: ідеальні для тих, хто шукає пряму модель з хорошою еластичністю для використання в різних міських умовах, наприклад, у школі та коледжі. ці штани мають значний вміст еластану, що надає виробу гнучкості. вони також мають класичний джинсовий колір і стримане прання.
  • Чоловічі джинси Regular з еластаном: ідеальні для тих, хто шукає універсальні прямі штани, що ідеально підходять як для повсякденних випадків, так і для більш важливих подій. Ця модель чорного кольору має чудову обробку і дуже зручну пряму посадку.
  • Джинси Hering H1B4 для чоловіків: ідеальний варіант для тих, кому потрібні базові темно-сині джинси, які будуть служити довго. ця модель виготовлена з бавовни та поліестеру, що надає виробу високої міцності. крім того, завужений крій робить виріб більш сучасним, для повсякденного використання в різних ситуаціях і середовищах.
Фундація1880, Бразилія
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 7.9/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 6.59/10)
АмазонкаСередній показник продукту (оцінка: 5.0/5.0)
Витрати-вигоди.Дуже добре.
ТипиОблягаючий, прямий, худорлявий
СтиліГладкий, викладений каменем
ДиференціалиДовговічність і відмінна обробка

Дизайнерський бренд, який виробляє чоловічі джинси з добірних матеріалів та вишуканого дизайну

Якщо ви шукаєте чоловічі джинси, виготовлені з добірних матеріалів і вишуканого дизайну, моделі Calvin Klein – відмінний варіант для вас. Цей бренд визнаний у всьому світі, виробляє джинси з вишуканим дизайном, використовуючи добірні тканини і прагнучи до високої якості. Розміри варіюються від 36 до 48. Таким чином, купуючи модель Calvin Klein, ви будете мати чоловічі джинсиДизайнерські та вишукані для повсякденних або елегантних зустрічей.

Лінія джинсів slim представляє ідеальні моделі для тих, хто шукає пару чоловічих джинсів з високоякісних матеріалів. Вироби цієї лінії виготовлені з добірних матеріалів, таких як благородна бавовна, стрейч і еластан, які пропонують ідеальний баланс між еластичністю і якістю. Завдяки злегка приталеному дизайну і базовим кольорам, моделі slim призначені для використання в таких випадкахдля щоденного використання, прогулянок та повсякденного носіння.

Лінія прямих моделей ідеально підходить для тих, кому потрібні традиційні та вишукані джинси для більш важливих зустрічей, таких як заходи, обіди та вечірки в неформальній обстановці.мобільність і комфорт у повсякденному використанні.

  • Джинси від Келвіна Кляйна: Цей завужений крій для тих, хто любить сучасні, добре пошиті штани для повсякденних прогулянок і заходів. Ці чорні штани виготовлені з високоякісних тканин, мають світліші виточки спереду і розріз на коліні.
  • Чоловічі джинси Calvin Klein з бічними лампасами завужені: Ідеальні для тих, хто шукає вишукані та практичні чоловічі джинси, ці чорні джинси мають завужений крій, який є одночасно елегантним і сучасним, а задні та передні кишені роблять їх дуже практичними.
  • Вузькі джинси, чоловічі Calvin Klein: Ці чорні джинси підійдуть для тих, кому подобаються облягаючі, міцні завужені штани, які дуже щільно прилягають до тіла. 100% високоякісна бавовна робить ці штани довговічними.
Фундація1968, США
Примітка RAReclame Aqui (Рейтинг: 7.0/10)
Оцінка РАСпоживчий рейтинг (Оцінка: 6.02/10)
АмазонкаСередній показник продукту (оцінка: 4,6/5,0)
Витрати-вигоди.Дуже добре.
ТипиОблягаючий, прямий, худий, розслаблений
СтиліГладкі, обкурені, розірвані
ДиференціалиЯкісні матеріали та вишуканість

Як обрати найкращий бренд чоловічих джинсів?

Щоб вибрати найкращий бренд чоловічих джинсів, важливо перевірити досвід бренду, його репутацію, економічну ефективність виробів, серед інших аспектів. Таким чином можна буде визначити, які є найкращі бренди чоловічих джинсів, і вибрати найбільш підходящі для вас. Дізнайтеся більше про кожен з цих пунктів нижче.

Перевірте рік заснування бренду чоловічих джинсів

Під час пошуку найкращих брендів чоловічих джинсів важливо перевірити, який досвід має бренд на ринку. Ця інформація дозволяє добре оцінити його солідність у модному сегменті.

Крім того, перевірка року заснування допомагає дізнатися, чи є він більш інноваційним або традиційним, що впливає на дизайн і моделювання джинсів. Тому, шукаючи ідеальний бренд, завжди намагайтеся з’ясувати, який рік його заснування.

Оцініть економічну ефективність чоловічих джинсів бренду

Перш ніж визначитися з брендом, оцініть співвідношення ціни і якості кращих брендів чоловічих джинсів. Для цього спочатку подивіться, в чому полягають основні відмінності і переваги виробів, такі як технології для комфорту, якість тканини, тип дизайну, передбачувана довговічність штанів і т.д.

Потім перевірте, яка середня ціна на моделі цього бренду, і оцініть, чи цікавить вас співвідношення витрат і вигод і чи вписується воно у ваш бюджет. Оцінюючи співвідношення витрат і вигод, також варто подумати про ваші потреби в користуванні.

Наприклад, якщо вам потрібні джинси для повсякденного носіння, можливо, краще вибрати бренд, який пропонує найкраще співвідношення ціни та якості, але якщо ви хочете купити джинси для заходів, прогулянок, зустрічей або невимушених вечірок, спробуйте оцінити, чи має бренд хороший баланс між ціною та якістю.

Подивіться на репутацію бренду чоловічих джинсів на Reclame Aqui (поскаржитися тут)

Під час пошуку найкращих брендів чоловічих джинсів важливо перевірити репутацію бренду на сайті Reclame Aqui (complain here). Цей сайт дозволяє споживачам розміщувати скарги, коментарі та навіть рейтинг брендів з таких питань, як рівень обслуговування клієнтів, якість та довговічність виробів тощо.

Більше того, на основі інформації, наданої споживачами, сайт сам розраховує і видає загальний бал для кожного бренду. Перевірка цих балів допомагає дізнатися більше про позитивні та негативні сторони бренду, щоб ви могли зробити більш свідомий вибір. Таким чином, добре проаналізуйте інформацію про Reclame Aqui, щоб мати більше впевненості при покупці.

Перевірте відмінності чоловічих джинсів бренду

Щоб вибрати найкращий бренд чоловічих джинсів, важливо також перевірити, які відмінності є у даного бренду. Деякі бренди виділяються технологіями, що використовуються у виробництві, наприклад, тканини з особливостями для комфорту або з диференційованим пранням.

Інші бренди відрізняються тим, що виготовляють джинси з 100% бавовни, які, як правило, мають більшу товщину, що надає виробу більшої міцності. Інші виробляють чоловічі джинси з еластану, який надає виробу більшої еластичності та мобільності.

Знання того, чим відрізняються найкращі бренди джинсів, може допомогти вам побачити основні характеристики, в яких кожен бренд перевершує інших, і прийняти рішення про покупку, яке буде відповідати вашим потребам і вподобанням.

Подивіться, наскільки хороша якість післяпродажного обслуговування у бренду чоловічих джинсів

Аналізуючи, які найкращі бренди чоловічих джинсів, спробуйте дізнатися про післяпродажне обслуговування. Хороша підтримка необхідна для вирішення проблем, пов’язаних з виробами, таких як виробничі дефекти. У цьому випадку хороший післяпродажний сервіс повинен оперативно обміняти виріб.

Ще одним важливим аспектом у цьому сенсі є перевірка гарантійного терміну, який пропонує бренд. Найкращі бренди чоловічих джинсів мають гарантію від 1 місяця до 2 років. Гарантійний термін варіюється залежно від моделі, типу матеріалу та ціни штанів. Тому завжди перевіряйте, чи мають вироби бренду розумний гарантійний термін, адже це дає вам більше впевненостіпри здійсненні покупки.

Подивіться, де знаходиться штаб-квартира бренду чоловічих джинсів

Перевірити, де знаходиться штаб-квартира бренду, дуже корисно при пошуку найкращих брендів джинсів. За допомогою цієї інформації ви можете дізнатися, чи є компанія національною або транснаціональною, що допоможе вам більше дізнатися про технології, які використовуються у виробництві, походження дизайну, ціну виробів тощо.

Ще одним важливим моментом є те, що якщо бренд не базується в країні, потрібно перевірити, чи є практичні засоби зв’язку, щоб зв’язатися з компанією, через цифрові канали або телефони. Крім того, пошукайте відгуки інших споживачів, щоб переконатися, що бренд пропонує хорошу підтримку, навіть на відстані.

Як вибрати найкращі чоловічі джинси?

Тепер, коли ви дізналися, як вибрати найкращі бренди чоловічих джинсів, ось кілька практичних порад, які допоможуть вам підібрати ідеальну модель для вас. Дивіться більше нижче.

Подивіться, який ідеальний тип чоловічих джинсів для вас

Під час пошуку найкращої моделі серед найкращих брендів чоловічих джинсів важливо визначити, який тип джинсів ви шукаєте. Існує кілька основних типів, з якими ви можете ознайомитися нижче.

  • Тонка посадка: Джинси slim fit мають дизайн, який трохи більше прилягає до тіла, але не облягає. Модель slim fit можна носити кілька разів на день, вона ідеально підходить для тих, хто любить сучасний дизайн, але в той же час елегантний і повсякденний.
  • Прямо: Ці джинси мають прямий крій від верху до низу і ідеально підходять для тих, хто шукає традиційну пару джинсів для повсякденного носіння або відпочинку.
  • Худий: Скінні джинси дуже щільно облягають тіло, звужуючись донизу. Ці моделі зазвичай мають велику кількість еластану і ідеально підходять для тих, хто шукає пару чоловічих джинсів з молодим дизайном і відповідно до найбільших модних тенденцій, щоб носити їх на прогулянки, повсякденні вечірки та інші місця для відпочинку.
  • Бігун: Штани джоггер ідеально підходять для тих, хто шукає спортивні, повсякденні штани для прогулянок та інших повсякденних заходів.
  • Розслабся: Розслаблені джинси мають вільніший крій, ніж прямі моделі. Ці штани натхненні чоловічими брюками 90-х років і ідеально підходять для тих, хто любить комфортний ретро-стиль, щоб носити їх для кількох повсякденних зустрічей на кожен день.

Отже, проаналізуйте цю інформацію, щоб обрати тип чоловічих джинсів, який найкраще відповідає вашим потребам та вподобанням.

Подивіться фасони чоловічих джинсів, з якими працює бренд

Шукаючи найкращі бренди чоловічих джинсів і шукаючи ідеальну модель, подивіться, з якими стилями працює бренд. Це дуже важливо, щоб ви могли вибрати модель, яка добре поєднується з вашим особистим стилем. Дивіться нижче, які є 3 найпоширеніші стилі.

  • Рваний: Рвані джинси, також відомі як знищені джинси, мають невеликі або великі розриви і підходять для тих, хто любить недбалий образ, для випадкових подій або відпочинку.
  • Ліза: Однотонні джинси є базовими, лише в одному кольорі, і їх легко комбінувати з іншими речами, такими як сорочки, футболки, піджаки і т.д. Однотонні чоловічі джинси підходять для тих, хто шукає універсальні та практичні джинси, які можна носити в найрізноманітніших повсякденних ситуаціях.
  • Обкладений камінням: Ця модель ідеально підходить для тих, хто шукає диференційовану та сучасну пару джинсів, які можна носити в більш повсякденному або розслабленому середовищі, залежно від типу прання.

Ознайомтеся з доступними розмірами чоловічих джинсів бренду

Нарешті, перевірте, які розміри найкращих чоловічих джинсів пропонує бренд. Найкращі бренди виробляють вироби з розмірами в середньому від 36 до 58 (можуть бути варіації відповідно до системи розмірів бренду, тому перед тим, як завершити покупку, добре б проконсультуватися з відповідною таблицею розмірів).

Розмір, який ви обираєте, повинен відповідати вашим розмірам, оскільки чоловічі джинси меншого розміру можуть не облягати вашу фігуру або бути занадто вузькими (навіть вузькі або скінні джинси потребують зручної посадки).

Якщо розмір набагато більший, ніж рекомендований, штани не будуть сидіти правильно, створюючи дивне візуальне враження. Ось чому так важливо, щоб ви вибрали розмір, який дійсно відповідає вашому тілу, для комфортної та точної посадки.

Виберіть найкращий бренд чоловічих джинсів, щоб носити їх у повсякденному житті!

Як ми побачили, найкращі бренди чоловічих джинсів виготовляють зручні, довговічні та якісні вироби, використовуючи високі технології. Крім того, ми переконалися, наскільки важливо придбати пару чоловічих джинсів від найкращих брендів, щоб носити їх щодня або для важливих повсякденних зустрічей.

У цій статті ми також розповіли про найкращі бренди чоловічих джинсів 2023 року, а також надали рекомендації, які допоможуть вам вибрати найкращий бренд, виходячи з досвіду, репутації та економічної ефективності бренду. Крім того, ви ознайомилися з практичними порадами, які допоможуть вам вибрати ідеальні чоловічі джинси відповідно до типу, стилю та розміру.

Тому ми сподіваємося, що рекомендації в цій статті допоможуть вам у виборі найкращого бренду і моделі чоловічих джинсів відповідно до того, що ви шукаєте. Нехай ви придбаєте ідеальні джинси для вас – стильні, зручні і довговічні!

Подобається? Поділіться з друзями!

Miguel Moore

Мігель Мур – професійний екологічний блогер, який пише про навколишнє середовище вже понад 10 років. Він має ступінь бакалавра доктор наук про навколишнє середовище в Каліфорнійському університеті в Ірвайні та ступінь магістра з міського планування в Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі. Мігель працював вченим-екологом у штаті Каліфорнія та міським планувальником у місті Лос-Анджелес. Наразі він є самозайнятим і розподіляє свій час між написанням свого блогу, консультаціями з містами з екологічних питань і дослідженням стратегій пом’якшення кліматичних змін.

Про автора

admin administrator