Чим небезпечна блокада

Авторadmin

Чим небезпечна блокада

Ступінь небезпеки цієї патології залежить від її стадії. Без правильного лікування захворювання може призводити до серцевої недостатності, ектопічних аритмій, ІХС, захворювання нирок. Повна блокада стає частою причиною зупинки серця.

Залежно від препарату та місця введення, відчутний ефект від епідуральної блокади хребта може проявитися через кілька годин або днів, а триває він найчастіше кілька місяців.

Уже через 15-25 хвилин після процедури інтенсивність болю різко зменшується, і пацієнт починає вільно пересуватися. Дія препарату зберігається до 12 годин. Після цього біль може повернутися, проте найчастіше вже не настільки сильна. А після курсу блокад інтенсивність болю і зовсім може знизитися на 60-70% ..

Лікувальні блокади – сучасна методика лікування і профілактики больового синдрому при виникненні захворювань, пов'язаних з нервовою системою і опорно-руховим апаратом. Блокада в медицині – це укол певного лікарського препарату в область, яка знаходиться навколо суглоба, нерва, корінця.

Ціни на лікувальні маніпуляції в Києві

КодНазва послугиЦіна, грн.**
130Ін'єкції в/м, п/ш, в/ш (без вартості медикаментів)90,00
131Блокада інтраартикулярна940,00
132Блокада епідуральна920,00
133Блокада медикаментозна і в/суглобове введення медикаментів710,00

Усунення причини хвороби і стійкий позитивний ефект досягається тільки шляхом комплексної терапії. Доктор після ретельної діагностики призначає індивідуальний курс лікування, розрахований на 5-10 сеансів. Під час кожного візиту пацієнта, як правило, виконується відразу кілька різних процедур.





Блокада серця на початкових етапах може не нести за собою жодних наслідків для організму, але випадки повної блокади можуть загрожувати: 1. серцевою недостатністю; 2. порушеннями мозкового кровообігу; 3. ішемією та інфарктом; 4. аритмогенною шоком; 5. інвалідністю; 6. …

Про автора

admin administrator