Скільки часу потрібно обсмажувати макарони

Авторadmin

 Скільки часу потрібно обсмажувати макарони

Обсмажувати ще 4 хвилини. Макарони відварити до напівготовності в солоній воді. Викласти в сковороду до фаршу. Влити склянку води і тушкувати все разом під закритою кришкою 10 хвилин.2 вер. 2021 р.

Закиньте макарони в киплячу воду, перемішайте, дочекайтеся закипання і трохи зменшіть вогонь. Накривати їх кришкою не потрібно, щоб не википіла вода. До закипання макарони потрібно кілька разів добре перемішати. Після закипання дрібні макарони варять 6 хвилини, а великі або довгі – 8-9 хвилин.

Просто понюхайте готові макарони, якщо вони мають дивний запах, який відштовхує, краще продукт викинути. На те, що спагеті зіпсувалися, також вказує темний колір та той факт, що вони стали липкими на дотик. Читайте також: Хочете приготувати смачні спагеті — не ламайте їх перед варінням

Макарони для смаження потрібно викладати на сковороду одним шаром і постійно помішувати їх, щоб не пригоріли. Після смаження не варто чекати, поки макарони охолонуть – їх потрібно одразу кидати у суп.

Некваплива та бережна сушка сприяє повільній ферментації, що, як і у випадку з сиром, хлібом, вином, оцтом або практично з будь-якою іншою традиційною їжею, означає більш насичений, яскравий, повний смак і аромат. Ідеальна Т для сушіння пасти – від 40°С до 50°С, від 15 годин до максимум 5 днів.

Коли треба солити макарони? Сіль можна додавати у воду, коли вона закипить. Це допоможе зберегти колір макаронів і зробити їх більш смачними. Якщо ви будете солити воду раніше, макарони можуть стати твердими.





Олена 06.06.2022 1173. Макарони опустити в киплячу підсолену воду і варити протягом 7 – 10 хвилин на середньому вогні. Точний час варіння макаронів завжди вказується на упаковці. злити зварені макарони в друшляк, друшляк покласти в порожню каструлю і дайте стекти зайвій воді. …

Про автора

admin administrator