Як клеїти шпалери на піщану штукатурку

Авторadmin

Як клеїти шпалери на піщану штукатурку

Найкраще починати з вікон у напрямку до центру кімнати і завершувати біля дверей. Під час поклейки необхідно враховувати наявність кромки і збіг по малюнку. При обклеювання фотошпалер і шпалер, полотно необхідно прикладати так, щоб малюнок співпадав. В іншому випадку будуть видні шви.

Якщо на рулоні є позначка, клей слід наносити прямо на стіну. Валиком рівномірно намастіть клей на перший метр стіни. Клей повинен лежати товстим шаром (бл. 2 мм), щоб шпалери можна було підсунути в потрібне положення.

З цієї точки зору краще клеїти шпалери під час опалювального сезону – температура в приміщенні напевно буде постійною. Оптимальний температурний режим для робіт зі шпалерами – + 25 ° С. При більш високій температурі повітря витрата клею для шпалер буде більше.

Інструменти та матеріали, необхідні для приклеювання шпалер

  1. скотч
  2. губка
  3. грунтовка
  4. шпалерний клей
  5. відро для змішування клею
  6. висок
  7. олівець
  8. шпалерний ніж

Спочатку клеїмо шпалери, а потім монтуємо натяжну стелю. Важливо, після того, як поклеїли шпалери зачекати 3-4 дні, поки клей остаточно висохне. При монтуванні профілю буде багато будівельного пилу, проте, є спеціальні перфоратори, що додатково мають вбудований пилосос.





На самому початковому етапі ремонту необхідно розібратися, звідки починати клеїти шпалери. Очевидно, що полотна необхідно клеїти строго по колу, накладаючи на стіну одну смугу за іншою. Насправді смуга, з якої ви будете починати наклеювання шпалер, не настільки важлива. Однак …

Про автора

admin administrator