Як часто можна ставити свічки Бетадін

Авторadmin

Як часто можна ставити свічки Бетадін

Свічки Бетадин Рекомендується застосовувати препарат 1 раз на добу, вводячи супозиторій глибоко у піхву перед сном впродовж 7 днів, щодня, навіть під час менструації. За тяжких інфекцій препарат призначається до застосування 2 рази на день; також курс лікування може бути продовжено до 14 днів.

Супозиторії вагінальні (свічки) Бетадин показані при гострих і хронічних вагінальних інфекціях.

Його застосовують для спринцювання піхви в гінекології. Для приготування розчиненого лікарського засобу використовують фізрозчин або розчин Рінгера. При дезінфекції рук Бетадин застосовують по 4-4,5 мл двічі з перервою по пів хвилини. Для передопераційної обробки рук – по 4-4,5 мл двічі із перервою по 5 хвилин.

В інструкції із застосування вказано, що розводити Бетадин для обробки ран слід у співвідношенні від 1:2 до 1:20, тобто 5-50 мл Бетадину додають у 100 мл стерильного 0,9% розчину натрію хлориду. Розводять препарат безпосередньо перед обробкою ран. Як наносити розчин Бетадин на рану?

Бетадин – це препарат йоду на водній основі. Різниця між Бетадином та настоянкою йоду полягає в тому, що Бетадин не містить спирту. Завдяки цьому Бетадин порівняно зі "звичайним" йодом практично не токсичний і меншою мірою подразнює шкіру.

1 вагінальний супозиторій ввести глибоко у піхву ввечері перед сном. Препарат слід застосовувати щодня (навіть під час менструації). Діти. Бетадин® вагінальні супозиторії не застосовувати дітям.





Протипоказання: 1. Підвищена чутливість до йоду чи підозра на неї або до інших компонентів препарату. 2. Пацієнти з порушеннями функції щитоподібної залози (вузловий колоїдний зоб, ендемічний зоб і тиреоідит Хашимото). 3. Пацієнти з гіпертіреоїдизмом або іншими гострими …

Про автора

admin administrator