Коли краще солити фарш

Авторadmin

Коли краще солити фарш

Як правильно солити м'ясний фарш?

Якщо вам потрібна щільніша консистенція – для рулетів, тефтелек, яєць по-шотландськи – соліть фарш. Якщо готуєте ковбасу, соліть шматок м'яса перед пропусканням його через м'ясорубку. ПОРАДА. Якщо ви взагалі проти солі, додайте у фарш один із інгредієнтів із солоним смаком: солоні огірки, каперси, оливки або тапенад. Збережена копія

Чи потрібно додавати сіль у фарш?

Чому м'ясний фарш не можна солити Якщо посолити безпосередньо фарш, то котлети вийдуть сухими. Сіль "склеює" м'ясний білок, через що м'ясний сік витікає, а самі волокна стають жорсткими. У результаті виходять сухі котлетки з жорсткими грудочками всередині. Збережена копія

Про автора

admin administrator