Пліснівніє варення зверху що робити

Авторadmin

Пліснівніє варення зверху що робити

Також уражене цвіллю варення можна прокип'ятити – висока температура вб'є грибки. Видаліть цвіль ложкою, коли запаху та смаку її не буде – перелийте варення в сотейник. Додайте цукор (200 г на 1 л варення) і проваріть до появи пінки. Пінку треба зняти і викинути, а варення з'їсти якнайшвидше.24 жовт. 2022 р.

Чи можна їсти варення, якщо зверху з'явилася цвіль?

Фахівці радять утилізувати зіпсовані продукти, уражені цвіллю. Хліб, випічку варення, джем, мармелад або інші закрутки та засолювання, покриті пліснявою, потрібно просто викинути.

Чому варення пліснявіє і що з ним робити?

Коли ви використовуєте недостатню кількість цукру. Коли готуєте варення менше, ніж зазначено у рецепті. При використанні забрудненої тари та не стерилізуєте її. Коли не щільно закочуєте банку кришкою.

Про автора

admin administrator