Промитий рис.

Авторadmin

Промитий рис.

Промитий рис залийте холодною водою у пропорції 1: 1,5. У каструлю можна додати|добавляти| шматочок водоростей норі для смаку, але перед закипанням їх потрібно видалити. Рис вариться під кришкою: до закипання – на середньому вогні, після – на мінімальному близько 15 хвилин.

Що означає промитий рис?

Можливо, рідину доведеться двічі чи тричі змінити — рис вважається промитим лише в тому випадку, якщо вода після промивання залишиться зовсім прозорою. І лише тепер крупа готова до подальшої термічної обробки. Збережена копія

Як правильно промивати рис перед варінням?

Отже, перед варінням рис необхідно ретельно промити холодною проточною водою, доки вода не стане прозорою. Промийте рис приблизно п'ять разів, щоб позбавитися крохмалю. Будьте уважні: рис для суші або різотто не потрібно промивати, після варіння він повинен стати клейким!

Про автора

admin administrator