Що краще купити для холодця

Авторadmin

Що краще купити для холодця

Щоб закуска добре застигла, для бульйону краще брати частини туші, в яких найбільше колагену: свинячі чи яловичі ніжки, хвости, свинячі вуха, мозкові кістки чи цілу жирну курку. Для м'ясної частини підійде будь-яке м'ясо без жиру.17 Грудня. 2018 р.

Що потрібно додати У холодець щоб він застиг?

Щоб холодець гарантовано застиг, у бульйон можна додати желатин.

Яку частину яловичого м'яса можна взяти для холодця?

Для хорошого желювання необхідно взяти в магазині або на ринку ті частини туші, які мають високий вміст колагену: свинячі та яловичі ніжки (молоді, чистенькі, краще передні, а саме – нижню частину), яловичі хвости, свинячі вуха. Збережена копія

Про автора

admin administrator