Як правильно приготувати відвар з айви?

Авторadmin

Як правильно приготувати відвар з айви?

Як правильно заварювати айву?

Класичний варіант чаю

  1. Подрібніть фрукт (можна брати у свіжому або сушеному вигляді), покладіть у чайник для заварювання.
  2. Покладіть до них 1-2 ч. л. звичайною заварювання (можете взяти чорний чи зелений).
  3. Залийте літром окропу.
  4. Наполягайте 10-15 хвилин.

Збережена копія

Чим корисна відварена айва?

В айві міститься безліч корисних речовин: глюкоза, пектинові сполуки, фруктоза, солі калію, заліза, кальцію, фосфору та міді, а також вітаміни А, В, С, Е та РР. До того ж, в ній міститься велика кількість антиоксидантів, які допомагають при стресі та сильній розумовій напрузі.

Про автора

admin administrator