Як правильно розмішувати цукор у чай

Авторadmin

Як правильно розмішувати цукор у чай

Цукор у чаї потрібно розмішувати безшумно. Абсолютно безшумно! Не ударяйте ложкою об стінки чашки і не влаштовуйте "вир", від якого чай може пролитися. Більшість людей звикло розмішувати цукор, роблячи ложкою кругові рухи – через це у чашці утворюється справжня “воронка”.21 груд. 2016 р.

Навіщо розмішувати цукор у чаї?

Відповідь дуже проста: при розмішуванні вісімкою додається помітно більше зусилля, ніж заважати по колу. При русі двох сусідніх шарів рідини один щодо одного між ними є ідеальний контакт, нездійсненний при зіткненні твердих поверхонь, як би вони не були ретельно відшліфовані.

Як правильно заважати за годинниковою чи проти?

Та й приємно, що розмішуючи цукор у склянці чаю проти годинникової стрілки стаєш хоч трішки, але молодшою. Часи змінюються, однак. Тепер експерти радять помішувати чай не по колу, а прямими лініями – знизу нагору. Збережена копія

Про автора

admin administrator