Цукор у чаї потрібно розмішувати безшумно. Абсолютно безшумно! Не ударяйте ложкою об стінки чашки і не влаштовуйте "вир", від якого чай може пролитися. Більшість людей звикло розмішувати цукор, роблячи ложкою кругові рухи – через це у чашці утворюється справжня “воронка”.21 груд. 2016 р.
Навіщо розмішувати цукор у чаї?
Відповідь дуже проста: при розмішуванні вісімкою додається помітно більше зусилля, ніж заважати по колу. При русі двох сусідніх шарів рідини один щодо одного між ними є ідеальний контакт, нездійсненний при зіткненні твердих поверхонь, як би вони не були ретельно відшліфовані.
Як правильно заважати за годинниковою чи проти?
Та й приємно, що розмішуючи цукор у склянці чаю проти годинникової стрілки стаєш хоч трішки, але молодшою. Часи змінюються, однак. Тепер експерти радять помішувати чай не по колу, а прямими лініями – знизу нагору. Збережена копія
Про автора