Як правильно солити рибу під час смаження

Авторadmin

Як правильно солити рибу під час смаження

Іноді можна зустріти пораду посолити рибу за кілька годин до смаження. Це дуже велика помилка, адже сіль зробить філе дуже сухим та позбавить його смаку. Всі відомі кулінари сходяться на одному: солити рибу потрібно безпосередньо перед викладанням на сковорідку. Інших правильних варіантів просто не існує.23 лют. 2023 р.

Як правильно посолити та посмажити рибу?

Дрібна риба просолюється в розсолі, під гнітом у прохолодному місці, за 2-3 дні, для більшої необхідно 6-8 днів. Після засолення перед сушінням або в'яленням рибу промивають і вимочують у воді для видалення надлишків солі: вимочування триває стільки годин, скільки днів солили рибу.

Чи потрібно солити рибу під час смаження?

Рибу ж (хоч варену, хоч смажену, хоч тушковану), навпаки, потрібно солити рясно. Якщо ви збираєтеся смажити рибу, то її потрібно посолити за 10-15 хвилин до приготування, тоді в процесі смаження вона не розвалюватиметься.

Про автора

admin administrator