Як правильно засушити та посолити рибу

Авторadmin

Як правильно засушити та посолити рибу

на 1 кг риби береться від 15-30 до 100 г солі, залежно від того, наскільки міцний посол необхідний. На дно посуду для засолювання висипається шар солі, далі щільно укладається риба. При укладанні кожного шару риби можна додавати чорний перець горошком, лавровий лист, інші спеції на смак.27 лют. 2020 р.

Скільки солі на 1 кг риби для сушіння?

Мокрий спосіб або посол у розсолі Після цього риба щільно укладається в ємність черевцем догори і пересипається сіллю. на 10 кг риби знадобиться 1 кг солі. На замітку! Якщо на кожен кілограм солі додати не більше 30 г цукру, то м'ясо риби вийде ніжнішим на смак.

Як правильно солити та сушити річкову рибу?

Етапи засолювання досить прості:

  1. Ретельно промийте рибу холодною проточною водою.
  2. На дні тари розгорніть матерію.
  3. Промажте сіллю кожну рибу. …
  4. Покладіть тушки в тару рівними шарами. …
  5. Після розкладки щільно закрийте тару, в ідеалі придавіть вантажем зверху.
  6. Залишіть у темному прохолодному місці на сім днів.

Про автора

admin administrator