Як зробити суп жовтим

Авторadmin

Як зробити суп жовтим

Як додати суп?

Ложку томатного соусу (невелику): зробить суп янтарно-жовтим, яскравим, веселим та ароматним.. Усього чайна ложка, навіть неповна – не дасть кислинки або вираженого аромату, зате гарний суп. Дрібка цукру або трохи більше: якщо додати в засмажку, дасть красивий насичений колір супу. Збережена копія

Що робить суп прозорим?

Прозорий суп – Різновид гарячих супів на основі концентрованих освітлених, знежирених і збагачених екстрактивними речовинами м'ясних, кісткових, рибних і бульйонів з птиці з найрізноманітнішими овочевими, м'ясними, рибними та борошняними гарнірами.

Про автора

admin administrator