Як правильно приймати протизаплідні свічки

Авторadmin

Як правильно приймати протизаплідні свічки

Свічка вводиться глибоко в піхву за 5 хвилин до статевого акту. Тривалість дії 4 години. За 2 години до і 2 години після використання Еротексу не можна спринцюватися і підмиватися з використанням мила, так як залишки мила здатні впливати на ефективність препарату.

Починати прийом гормональних контрацептивів потрібно з першого дня менструації – він же перший день менструального циклу. Таблетки необхідно приймати щодня протягом 21 дня, потім робиться тижнева перерва, під час якої проходить кровотеча, подібна до менструації, тільки в меншій кількості.

Препарат не поглинається слизовою оболонкою піхви, а лише абсорбується на її стінках, легко видаляється спринцюванням чистою водою або видаляється з фізіологічними піхвовими виділеннями, діє тільки місцево і не потрапляє у системний кровообіг. Тривалість місцевої дії Еротексу становить 4 години.

Справжні місячні під час приймання протизаплідних не йдуть. Місячні в середині циклу під час приймання протизаплідних можуть бути ознакою маткової кровотечі, що має дисгормональну природу (у разі порушення балансу статевих гормонів). Псевдоменструації (хибні місячні), які виникають наприкінці кожного циклу, є нормою.

Протизаплідні таблетки дуже ефективні, якщо людина приймає їх правильно і не пропускає жодного дня прийому таблеток. За даними Центру з контролю і профілактики захворювань (CDC), ефективність контрацептивів становить 99,7% при «ідеальному використанні».

Після того як жінка випила останню упаковку, у неї починається кровотеча відміни, далі йде цикл 21 або 24 дні. Після цього, у нормі, починається менструація. Зверніть увагу! Після скасування протизаплідних місячні можуть не наступати від 3 до 6 місяців, проте це є нормою.





При застосуванні протизаплідних свічок для контрацепції тривалий час, можливі наступні побічні ефекти: 1. алергічна реакція; 2. слабкі хімічні опіки слизової оболонки; 3. подразнення слизової; 4. висип на шкірі; 5. паління; 6. молочниця; 7. дисбактеріоз піхви; 8. ерозії шийки матки. …

Про автора

admin administrator