Як рахувати прибуток ресторану

Авторadmin

Як рахувати прибуток ресторану

Наприклад, прибуток ресторану 100 000 грн, а чистий прибуток — 20 000 грн. За формулою отримуємо: (20 000 / 100 000) * 100% = 20%. Це означає, що 20% прибутку ресторану перетворюється на чистий прибуток після вирахування всіх витрат.

Маржа прибутку ресторану зазвичай становить від 15% до 35%, але в деяких закладах вона становить лише 5%, а іноді й 0%.

Скільки отримує Ресторан в Україні? Якщо подивитися на статистику заробітної плати компанії Ресторан в Україні станом на 6 березня 2024 р., то співробітник в середньому заробляє 205 464 ₴; точніше, ставка заробітної плати становить 17 122 ₴ на місяць, 4 280 ₴ на тиждень або 107,01 ₴ на годину.

Ресторани мають категорії – люкс, вищу, першу, другу. За ДСТУ 4281:2004 «Заклади ресторанного господарства.

Визначити рентабельність можна, розділивши суму чистого прибутку на виторг від продажу. Щоб розрахувати валову та операційну рентабельність, на місце чистого прибутку треба підставити значення валового або операційного прибутку.





Як ми вже пояснювали, важко присвоїти конкретне число "середній нормі прибутку". Але ми можемо порівняти відносну норму прибутку між різними типами ресторанів, такими як "Повне обслуговування", "Швидке харчування", "Вантажівка з їжею" тощо. 1. Ресторани з повним набором …

Про автора

admin administrator