Секрети та правила створення ідеальної піни за допомогою капучинатора

Авторadmin

Секрети та правила створення ідеальної піни за допомогою капучинатора

Капучинатор – це незамінний пристрій для всіх любителів кави. Він допомагає створити ідеальну молочну піну, яка надає вашій каві неповторного смаку і текстури. Однак, щоб досягти досконалості, необхідно знати кілька правил та технік для приготування піни капучинатором.

По-перше, виберіть свіже молоко високої якості. Воно має бути холодним, тому що холодне молоко краще спінюється. Також важливо враховувати жирність молока – чим більше жирності, тим гладкіша і щільніша піна вийде.

По-друге, перед тим як почати збивати молоко, обов'язково прогрійте капучинатор. Це дозволить досягти найкращого результату та уникнути утворення бульбашок у піні. Прогрівайте капучинатор до температури близько 70 градусів, щоб молоко спінилося рівномірно.

Як правильно робити піну капучинатором
ЕтапОпис
1Виберіть свіжі зерна кави та помоліть їх на середньому ступені помелу.
2Налийте воду в капучинатор та увімкніть його.
3Дочекайтеся, поки капучинатор нагріється.
4Засипте помелену каву у фільтр і закріпіть її на капучинаторі.
5Натисніть кнопку, щоб розпочати процес заварювання.
6У цей час підготуйте молоко, налийте його в капучинатор.
7Тримайте капучинатор над кухлем і збивайте молоко, доки воно не утворює піну.
8Як тільки заварювання кави закінчиться, вимкніть капучинатор і вилийте каву в кухоль.
9Додайте отриману молочну піну на поверхню кави.
10Смачного!

Як правильно збити піну капучинатором?

Використовувати його найкраще у відповідному посуді: з вузьким дном та високими стінками. Під час збивання капучинатором віночок потрібно нерухомо тримати під кутом приблизно 45° і при цьому стежити, щоб він не торкався дня.. В обсязі молоко повинне збільшитися вдвічі – на це потрібно близько 5 хвилин.

Як збивати піну ручним капучинатором?

Швидкість Ручний спінювач допомагає отримати добре аеровану щільну піну для чашки капучіно за 15-20 секунд, але молоко потрібно попередньо нагріти. Повністю автоматичним капучинаторам потрібно близько двох хвилин, щоб підігріти до 65 ° С і збити близько 200 мл молока.

Як зробити щільну піну капучинатором?

Вінчик капучинатора необхідно занурити в нього практично до дна і утримувати під кутом близько 45 градусів протягом усього процесу. Далі потрібно просто натиснути кнопку і почекати, поки молоко збільшиться в обсязі вдвічі і змінить свою структуру.

Як правильно робити піну для капучіно?

Вам знадобиться звичайнісінький френч-прес і гарне молоко. Вставте поршень у Френч-прес та інтенсивними рухами почніть збивати молоко – ударяючи ситечком-фільтром по самій поверхні гарячого молока. Коли піни буде достатньо, вийміть поршень, трохи перемішайте молоко і залийте його в чашку з кавою.

Про автора

admin administrator