Як замаринувати яловичину для шашлику швидко

Авторadmin

Як замаринувати яловичину для шашлику швидко

У чому маринувати шашлик із яловичини?

Існує безліч способів маринування м'яса, але найчастіше використовують: харчовий оцет, цибуля, майонез, сметану, кефір, лимонний сік, різні сушені трави та спеції.. Все більшу популярність набирають маринади на основі соєвого соусу, теріяки, гірчиці та меду.

Як розм'якшити шашлик із яловичини?

Як замаринувати яловичину

  1. Луковий маринад Безпрограшний варіант, який зробить шашлик чудовим. …
  2. Винний маринад М'ясо вийде м'яким, смачним та ароматним. …
  3. Маринад із соєвим соусом, йогуртом та зеленню Завдяки цьому маринаду м'ясо буде особливо ніжним та соковитим. …
  4. Маринад на кефірі.
  5. Маринад із гранатового соку

Збережена копія

Про автора

admin administrator