Організму потрібно понад 15 годин, щоб переварити локшину: спеції дратують стінки шлунка – процес затягується. Якщо їсте «Доширак» щодня – відбувається травматизація слизової оболонки шлунка: шлунковий сік гірше виробляється, перетравлення – порушується, а локшина – гниє в організмі..26 травня 2020 р.
Як Доширак впливає шлунок?
«Доширак» звинувачують у небезпеці виникнення гастриту, виразки шлунка та інших захворювань травного тракту.
Яку шкоду зазнає Доширак?
Величезна кількість солі в дошираках при регулярному вживанні такої локшини – фактор ризику артеріальної гіпертензії (підвищеного тиску), а пекучі спеції збільшують ризик виникнення захворювань органів травлення. Крім того, у такій локшині можуть утримуватися гідрогенізовані жири.
Про автора