Як часто можна їсти качку

Авторadmin

Як часто можна їсти качку

Качка: у чому користь для людини? Рекомендується раз на тиждень вводити у свій раціон м'ясо качки, користь якого зумовлена ​​його складом: Залізо необхідне синтезу гемоглобіну. При його нестачі клітини зазнають дефіциту кисню, що призводить до розвитку анемії, появи слабкості.

Чим корисне м'ясо качки?

У складі качки ви знайдете такі вітаміни, як: A, E, PP, та деякі вітаміни групи B (B1, B2, B5, B6, B9). Також у ній містяться: фосфор, кальцій, кобальт, молібден, магній, натрій, фтор, йод та залізо. А найбільше в ній міститься хром і цинк. Качиний жир багатий на корисні кислоти Омега 3 і Омега 6.

Що краще качка чи курка?

Якщо ви на дієті, то, безумовно, вибір має бути зроблений на користь курячого м'яса. Качка – продукт жирний та її вживання необхідно скоротити до одного-двох разів на місяць. М'ясо курки оптом вигідно купувати, тому що воно має маленьку калорійність, але при цьому містить вітаміни А, Е, групи В та лінолеву кислоту.

Про автора

admin administrator